flogerakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Εχω 2 σκληρους δισκους. Καποτε στον 2ο, στον οποιο πλεων τον χρησιμοποιο μονο για αρχεια ως δευτερο, ειχα 2 ξεχωριστα partition, στα οποια ειχα στο ενα win 7 και στο αλλο win xp. Αν και ο δισκος εχει γινει format και εχουν απο 2 partition ειναι πλεον ενιαιος 500 gb, σε περιπτωση που κανω boot μου εμφανιζει παλι και τις 2 επιλογες που ειχα καποτε (1.Windows 7 2.Windows XP).Bεβαια δεν φορτωνει τπτ. Ο δισκος λειτουργει κανωνικα, απλα θελω να μου πειτε αν υπαρχει τροπος να διαφραφει αυτο.
flogerakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Εχω 2 σκληρους δισκους. Καποτε στον 2ο, στον οποιο πλεων τον χρησιμοποιο μονο για αρχεια ως δευτερο, ειχα 2 ξεχωριστα partition, στα οποια ειχα στο ενα win 7 και στο αλλο win xp. Αν και ο δισκος εχει γινει format και εχουν απο 2 partition ειναι πλεον ενιαιος 500 gb, σε περιπτωση που κανω boot μου εμφανιζει παλι και τις 2 επιλογες που ειχα καποτε (1.Windows 7 2.Windows XP).Bεβαια δεν φορτωνει τπτ. Ο δισκος λειτουργει κανωνικα, απλα θελω να μου πειτε αν υπαρχει τροπος να διαφραφει αυτο.
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δες εδώ εξηγούν αρκετούς τρόπους για να περάσεις ένα απλό mbr στον δίσκο σου(για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα επηρεαστεί ο κεντρικός σου σκληρός αποσύνδεσε τον ή απενεργοποίησε τον από το bios) http://www.techzonez.com/forums/showthread.php?t=3975
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δες εδώ εξηγούν αρκετούς τρόπους για να περάσεις ένα απλό mbr στον δίσκο σου(για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα επηρεαστεί ο κεντρικός σου σκληρός αποσύνδεσε τον ή απενεργοποίησε τον από το bios) http://www.techzonez.com/forums/showthread.php?t=3975
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Πάτα στο πληκτρολόγιο τον συνδυασμό πλήκτρων WINDOWS+R ή πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση, γράψε msconfig και πάτα ENTER ή κλικ στο OK. Πήγαινε στην καρτέλα Εκκίνηση και διέγραψε την καταχώρηση του λειτουργικού που δεν υπάρχει πια. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα για διαχείριση Partitions και φυσικά δωρεάν είναι το EASUS Partition Manager (HOME).
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Πάτα στο πληκτρολόγιο τον συνδυασμό πλήκτρων WINDOWS+R ή πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση, γράψε msconfig και πάτα ENTER ή κλικ στο OK. Πήγαινε στην καρτέλα Εκκίνηση και διέγραψε την καταχώρηση του λειτουργικού που δεν υπάρχει πια. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα για διαχείριση Partitions και φυσικά δωρεάν είναι το EASUS Partition Manager (HOME).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.