Προς το περιεχόμενο

Το PC δεν ανοίγει καθόλου!

gmak13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς το ups, αλλά σίγουρα είναι προβληματικό, μάλλον τα έχει παίξει η μπαταρία του γιατί με κάθε διακοπή ρεύματος αuτόματα σβήνει όλο το PC.

To σφύριγμα ακούγεται ακόμα αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω εάν προέρχεται από το τροφοδοτικό ή από κάπου μέσα στην μητρική..είναι και αργά και δεν μπορώ να τον ανοίξω!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν βρεις ευκαιρία, ρίξε μια ματιά να διαπιστώσεις την πηγή του θορύβου μπας και βρούμε κάτι.

Εν τω μεταξύ δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό αν έχεις εύκαιρο ή αν μπορείς να βρεις κάπου.

Δημοσ.

Όταν βρεις ευκαιρία, ρίξε μια ματιά να διαπιστώσεις την πηγή του θορύβου μπας και βρούμε κάτι.

Εν τω μεταξύ δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό αν έχεις εύκαιρο ή αν μπορείς να βρεις κάπου.

Δημοσ.

Τελικά το σφύριγμα ακούγεται από το τροφοδοτικό , άρα μάλλον πάω για αλλαγή.

Δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο τροφοδοτικό για δοκιμή ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι είναι αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Τελικά το σφύριγμα ακούγεται από το τροφοδοτικό , άρα μάλλον πάω για αλλαγή.

Δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο τροφοδοτικό για δοκιμή ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι είναι αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Για αυτό που περιγράφεις το τροφοδοτικό είναι πολύ πιθανός υπαίτιος. Αν είσαι εντός εγγύησης

άλλαξε το έτσι κι αλλιώς γιατί το σφύριγμα μπορεί να σημαίνει και πρόβλημα το οποίο αν υπάρχει

αργά ή γρήγορα θα χειροτερέψει.

Δημοσ.

Για αυτό που περιγράφεις το τροφοδοτικό είναι πολύ πιθανός υπαίτιος. Αν είσαι εντός εγγύησης

άλλαξε το έτσι κι αλλιώς γιατί το σφύριγμα μπορεί να σημαίνει και πρόβλημα το οποίο αν υπάρχει

αργά ή γρήγορα θα χειροτερέψει.

Δημοσ.

Δούλεψε το λίγο, μήπως και υποχωρήσει ο θόρυβος (βεβαία το καλύτερο θα ήταν να το αλλάξεις) και δοκίμασε να το βάλεις και σε άλλη πρίζα....

Δημοσ.

Δούλεψε το λίγο, μήπως και υποχωρήσει ο θόρυβος (βεβαία το καλύτερο θα ήταν να το αλλάξεις) και δοκίμασε να το βάλεις και σε άλλη πρίζα....

Δημοσ.
Να βαλεις λιγο σπρει καθαριστικο στο ανεμιστηρακι του....

Ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι?

Και τι θα πετύχει με αυτό; Διάβασε λίγο καλύτερα παραπάνω να καταλάβεις τι εννοεί ο φίλος.

Δημοσ.

...ό,τι πάντως και να εννοεί, εγώ είμαι της άποψης κόψει κώλο - βρει δανεικό τροφοδοτικό - τεστάρει - πριν πάει αγοράσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...