Προς το περιεχόμενο

Το PC δεν ανοίγει καθόλου!

gmak13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα: Το Pc δεν ανοίγει καθόλου (ούτε μπαίνει καν στον οθόνη boot), εκτός εάν το αποσυνδέσω από το ρεύμα και το ξανασυνθέσω οπότε ανοίγει κανονικά και λειτουργεί κανονικότατα και σταθερά!Τι είναι τούτο πάλι;

Motherboard :Asus p5k

Cpu : E8400

Ram 4 gb

Vga : Asus 5770

Windows 7 64

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα: Το Pc δεν ανοίγει καθόλου (ούτε μπαίνει καν στον οθόνη boot), εκτός εάν το αποσυνδέσω από το ρεύμα και το ξανασυνθέσω οπότε ανοίγει κανονικά και λειτουργεί κανονικότατα και σταθερά!Τι είναι τούτο πάλι;

Motherboard :Asus p5k

Cpu : E8400

Ram 4 gb

Vga : Asus 5770

Windows 7 64

Δημοσ.

Μου μυρίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης. Αρχικά κατέβασε αυτό , τρέξε το μέχρι να κλείσει και παρακολούθα τις θερμοκρασίες που θα σου βγάζει. Πιθανά σημεία υπερθέρμανσης : cpu, vga και ίσως και oi ram (λογω σκόνης κτλπ)

Δημοσ.

Μου μυρίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης. Αρχικά κατέβασε αυτό , τρέξε το μέχρι να κλείσει και παρακολούθα τις θερμοκρασίες που θα σου βγάζει. Πιθανά σημεία υπερθέρμανσης : cpu, vga και ίσως και oi ram (λογω σκόνης κτλπ)

Δημοσ.

Μαλλον αυτό ήτανε γιατί τώρα το Pc ανοίγει κανονικά!

Όταν λες πυκνωτές εννοείς της μητρικής;

Πάντως τώρα ακούγεται ένα σφύριγμα το οποίο παραμένει και αφού κλείσω το PC!Το είχα ξανακούσει αυτό το σφύριγμα όταν είχε γίνει διακοπή ρεύματος και είχε μείνει το PC κλειστό πολύ ώρα,αλλά με την χρήση υποχώρησε.

Λέτε να φταίει ένα UPS που έχω και το οποίο τα έχει παίξει ;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!

Δημοσ.

Μαλλον αυτό ήτανε γιατί τώρα το Pc ανοίγει κανονικά!

Όταν λες πυκνωτές εννοείς της μητρικής;

Πάντως τώρα ακούγεται ένα σφύριγμα το οποίο παραμένει και αφού κλείσω το PC!Το είχα ξανακούσει αυτό το σφύριγμα όταν είχε γίνει διακοπή ρεύματος και είχε μείνει το PC κλειστό πολύ ώρα,αλλά με την χρήση υποχώρησε.

Λέτε να φταίει ένα UPS που έχω και το οποίο τα έχει παίξει ;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!

Δημοσ.

Βασικά δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς το ups, αλλά σίγουρα είναι προβληματικό, μάλλον τα έχει παίξει η μπαταρία του γιατί με κάθε διακοπή ρεύματος αuτόματα σβήνει όλο το PC.

To σφύριγμα ακούγεται ακόμα αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω εάν προέρχεται από το τροφοδοτικό ή από κάπου μέσα στην μητρική..είναι και αργά και δεν μπορώ να τον ανοίξω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...