gmak13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Έχω το εξής πρόβλημα: Το Pc δεν ανοίγει καθόλου (ούτε μπαίνει καν στον οθόνη boot), εκτός εάν το αποσυνδέσω από το ρεύμα και το ξανασυνθέσω οπότε ανοίγει κανονικά και λειτουργεί κανονικότατα και σταθερά!Τι είναι τούτο πάλι; Motherboard :Asus p5k Cpu : E8400 Ram 4 gb Vga : Asus 5770 Windows 7 64
gmak13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Έχω το εξής πρόβλημα: Το Pc δεν ανοίγει καθόλου (ούτε μπαίνει καν στον οθόνη boot), εκτός εάν το αποσυνδέσω από το ρεύμα και το ξανασυνθέσω οπότε ανοίγει κανονικά και λειτουργεί κανονικότατα και σταθερά!Τι είναι τούτο πάλι; Motherboard :Asus p5k Cpu : E8400 Ram 4 gb Vga : Asus 5770 Windows 7 64
savarel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μου μυρίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης. Αρχικά κατέβασε αυτό , τρέξε το μέχρι να κλείσει και παρακολούθα τις θερμοκρασίες που θα σου βγάζει. Πιθανά σημεία υπερθέρμανσης : cpu, vga και ίσως και oi ram (λογω σκόνης κτλπ)
savarel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μου μυρίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης. Αρχικά κατέβασε αυτό , τρέξε το μέχρι να κλείσει και παρακολούθα τις θερμοκρασίες που θα σου βγάζει. Πιθανά σημεία υπερθέρμανσης : cpu, vga και ίσως και oi ram (λογω σκόνης κτλπ)
filip123go Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να να το βγάλεις απ την πρίζα και κράτα πατημένο το power για 40 -50 δευτερόλεπτα να αποφορτιστούν οι πυκνωτές...!
filip123go Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να να το βγάλεις απ την πρίζα και κράτα πατημένο το power για 40 -50 δευτερόλεπτα να αποφορτιστούν οι πυκνωτές...!
gmak13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μαλλον αυτό ήτανε γιατί τώρα το Pc ανοίγει κανονικά! Όταν λες πυκνωτές εννοείς της μητρικής; Πάντως τώρα ακούγεται ένα σφύριγμα το οποίο παραμένει και αφού κλείσω το PC!Το είχα ξανακούσει αυτό το σφύριγμα όταν είχε γίνει διακοπή ρεύματος και είχε μείνει το PC κλειστό πολύ ώρα,αλλά με την χρήση υποχώρησε. Λέτε να φταίει ένα UPS που έχω και το οποίο τα έχει παίξει ; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!
gmak13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μαλλον αυτό ήτανε γιατί τώρα το Pc ανοίγει κανονικά! Όταν λες πυκνωτές εννοείς της μητρικής; Πάντως τώρα ακούγεται ένα σφύριγμα το οποίο παραμένει και αφού κλείσω το PC!Το είχα ξανακούσει αυτό το σφύριγμα όταν είχε γίνει διακοπή ρεύματος και είχε μείνει το PC κλειστό πολύ ώρα,αλλά με την χρήση υποχώρησε. Λέτε να φταίει ένα UPS που έχω και το οποίο τα έχει παίξει ; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!
gmak13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα Chieftec 420W εάν δεν κάνω λάθος..
gmak13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Έχω ένα Chieftec 420W εάν δεν κάνω λάθος..
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Χωρίς το UPS συνδεδεμένο, αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα; Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Χωρίς το UPS συνδεδεμένο, αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα; Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;
gmak13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Βασικά δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς το ups, αλλά σίγουρα είναι προβληματικό, μάλλον τα έχει παίξει η μπαταρία του γιατί με κάθε διακοπή ρεύματος αuτόματα σβήνει όλο το PC. To σφύριγμα ακούγεται ακόμα αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω εάν προέρχεται από το τροφοδοτικό ή από κάπου μέσα στην μητρική..είναι και αργά και δεν μπορώ να τον ανοίξω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.