thanasis.13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μετα απο μεγαλη ταλεπωρια 3 μηνων και αφου εγινα μπαλακι απο την sony στο γερμανο και παλι πισω αρκετες φορες πηρα πισω το κινητο μου (ειναι στην εγγυηση ) οχι σε ροζ που το ειχα αγορασει αλλα σε ασημι . Επειδη η sony μου ζητουσε 100€ για να αλλαξει το σωμα του κινητου σε ροζ , εψαξα και το βρηκα μονος μου . Μηπως γνωριζει κανεις καποιο video που να δινει οδηγιες για την αλλαγη του σωματος? για να απαντησω σε πιθανη ερωτηση για το χρωμα , το κινητο ειναι της γυναικας μου και δεν της αρεσει καθολου το ασημι. Ευχαριστω
thanasis.13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μετα απο μεγαλη ταλεπωρια 3 μηνων και αφου εγινα μπαλακι απο την sony στο γερμανο και παλι πισω αρκετες φορες πηρα πισω το κινητο μου (ειναι στην εγγυηση ) οχι σε ροζ που το ειχα αγορασει αλλα σε ασημι . Επειδη η sony μου ζητουσε 100€ για να αλλαξει το σωμα του κινητου σε ροζ , εψαξα και το βρηκα μονος μου . Μηπως γνωριζει κανεις καποιο video που να δινει οδηγιες για την αλλαγη του σωματος? για να απαντησω σε πιθανη ερωτηση για το χρωμα , το κινητο ειναι της γυναικας μου και δεν της αρεσει καθολου το ασημι. Ευχαριστω
thanasis.13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 μπορεις να μου πεις που βρησκεσε εισαι στην Αθηνα ?
thanasis.13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 σε ευχαριστω για την προσφορα σου ομως χρειαζομαι κατι πιο κοντα σε εμενα (Αθηνα) και αμεσο ( video) . Μου παραπονιεται η γυναικα βλεπεις ---------- Προσθήκη στις 19:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:49 ---------- Αν μπορεις να με βοηθησεις καπως θα με εξυπηρετουσες αφανταστα . Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.