Προς το περιεχόμενο

Ηelp το PC κλεινει μονο του

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δες αυτό το βίντεο προς το τέλος του να πάρεις μια ιδέα

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=8emxPAZZ53w&feature=related[/ame]

---------- Προσθήκη στις 20:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ----------

Το ίδιο δεν είναι;

Εντάξει δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοεί και καλού κακού εξηγώ.

Δημοσ.

Δες αυτό το βίντεο προς το τέλος του να πάρεις μια ιδέα

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=8emxPAZZ53w&feature=related[/ame]

---------- Προσθήκη στις 20:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ----------

Το ίδιο δεν είναι;

Εντάξει δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοεί και καλού κακού εξηγώ.

Δημοσ.

Λοιπον,οντως ενα απο τα push pins δεν ηταν καλα κουμπωμενο αλλα και παλι εβαλα να παιξω ενα παιχνιδι και επαιζα για κανα τεταρτο,αρχησα να δακρυζω απο χαρα και για να σιγουρευτω οτι εφτιαξε εβαλα ενα αλλο παιχνιδι και σε 5 λεπτα ΜΠΑΠ ! εκλεισε

Δημοσ.

Λοιπον,οντως ενα απο τα push pins δεν ηταν καλα κουμπωμενο αλλα και παλι εβαλα να παιξω ενα παιχνιδι και επαιζα για κανα τεταρτο,αρχησα να δακρυζω απο χαρα και για να σιγουρευτω οτι εφτιαξε εβαλα ενα αλλο παιχνιδι και σε 5 λεπτα ΜΠΑΠ ! εκλεισε

Δημοσ.

Τρέξε ένα OCCT να δούμε τι θερμοκρασίες πιάνει.

Μάλλον δεν τη γλυτώνεις την αφαίρεση της ψύκτρας, το καθάρισμα από την προηγούμενη θερμοαγώγιμη, την εφαρμογή νέας και καλύτερης και την επανεγκατάσταση της ψύκτρας, σωστά αυτή τη φορά, γιατί κάτι μου λέει ότι παραμένει τοποθετημένη λάθος.

Δημοσ.

Τρέξε ένα OCCT να δούμε τι θερμοκρασίες πιάνει.

Μάλλον δεν τη γλυτώνεις την αφαίρεση της ψύκτρας, το καθάρισμα από την προηγούμενη θερμοαγώγιμη, την εφαρμογή νέας και καλύτερης και την επανεγκατάσταση της ψύκτρας, σωστά αυτή τη φορά, γιατί κάτι μου λέει ότι παραμένει τοποθετημένη λάθος.

Δημοσ.

Αν οντως ο επεξεργαστης υπερθεμενεται θα γινοταν τιποτα αν ανοιγα το καπακι και εβαζα εναν ανεμιστηρα διπλα απο την κεντρικη μοναδα ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...