Προς το περιεχόμενο

Ηelp το PC κλεινει μονο του

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οχι επειδη οταν ειδα την θερμοκρασια το εκλεισα αμεσως

Αν μπορεις καποια στιγμη πες μου για το πως θα βαλω την παστα και ευχαριστω για τον χρονο σου.

Παίζει και μια περιπτώσει να έχουν πρόβλημα η κέρσορες της μητρικής γιατί αυτά τα 77 της μητρικής είναι πολύ απίθανα.

Για να αλλάξεις την θερμοαγωγιμη παστά πρέπει να βγάλεις την ψήκτρα του επεξεργαστή να καθαρίσεις την παλιά θερμοαγωγιμη παστά με ένα βαμβάκι και λίγο οινόπνευμα και να απλώσεις την καινούρια παστά επάνω στον επεξεργαστή μετά να την απλώσεις η με το δάκτυλο η καλύτερα με μια κάρτα σε όλη την επιφάνεια .Κουμπώνεις την ψήκτρα έτσι όπως ήταν και τελείωσες.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι επειδη οταν ειδα την θερμοκρασια το εκλεισα αμεσως

Αν μπορεις καποια στιγμη πες μου για το πως θα βαλω την παστα και ευχαριστω για τον χρονο σου.

Παίζει και μια περιπτώσει να έχουν πρόβλημα η κέρσορες της μητρικής γιατί αυτά τα 77 της μητρικής είναι πολύ απίθανα.

Για να αλλάξεις την θερμοαγωγιμη παστά πρέπει να βγάλεις την ψήκτρα του επεξεργαστή να καθαρίσεις την παλιά θερμοαγωγιμη παστά με ένα βαμβάκι και λίγο οινόπνευμα και να απλώσεις την καινούρια παστά επάνω στον επεξεργαστή μετά να την απλώσεις η με το δάκτυλο η καλύτερα με μια κάρτα σε όλη την επιφάνεια .Κουμπώνεις την ψήκτρα έτσι όπως ήταν και τελείωσες.

Δημοσ.
Κάρτα γραφικών ή psu... (100%)

Ισοπιθανα και τα δυο ενδεχομενα (50-50)?

Εαν κοιταξεις μερικα post παραπανω θα δεις οτι εχει προβλημα με cores temps!

Και εγω δεν ειμαι ειδήμονας και δεν σε κρινω που λες την γνωμη σου γιατι εχω πει και εγω μεγαλες χαζομαρες αλλα δεν μπορεις να λες 100%...κρατα μια πισινη(π.χ.99,9%:P).

Συμφωνω στην αλλαγη παστας αλλα πιστεύω οτι μια δευτερη και αποδοτικότερη προσπαθεια ξαραχνιάσματος θα εριχνε ακομα περισσοτερο τις θερμοκρασιες...

Δημοσ.
Κάρτα γραφικών ή psu... (100%)

Ισοπιθανα και τα δυο ενδεχομενα (50-50)?

Εαν κοιταξεις μερικα post παραπανω θα δεις οτι εχει προβλημα με cores temps!

Και εγω δεν ειμαι ειδήμονας και δεν σε κρινω που λες την γνωμη σου γιατι εχω πει και εγω μεγαλες χαζομαρες αλλα δεν μπορεις να λες 100%...κρατα μια πισινη(π.χ.99,9%:P).

Συμφωνω στην αλλαγη παστας αλλα πιστεύω οτι μια δευτερη και αποδοτικότερη προσπαθεια ξαραχνιάσματος θα εριχνε ακομα περισσοτερο τις θερμοκρασιες...

Δημοσ.
Τι του λέτε του παιδιού ωρέ;

Τσέκαρε μήπως δεν πατάει καλά η ψύκτρα και έχει ξεκουμπώσει κάποιο από τα 4 push pins.

Τι του λέμε ωρε :P :-D

Πολύ σπάνιο να έχει ξεκουμπώσει κάποιο push pins από την ψήκτρα στο socket 775 κουμπώνουν αρκετά καλά επάνω στην μητρική αλλά ας το δει

Δημοσ.
Τι του λέτε του παιδιού ωρέ;

Τσέκαρε μήπως δεν πατάει καλά η ψύκτρα και έχει ξεκουμπώσει κάποιο από τα 4 push pins.

Τι του λέμε ωρε :P :-D

Πολύ σπάνιο να έχει ξεκουμπώσει κάποιο push pins από την ψήκτρα στο socket 775 κουμπώνουν αρκετά καλά επάνω στην μητρική αλλά ας το δει

Δημοσ.

Συμβαίνει και δεν φαίνεται καμιά φορά με μια πρόχειρη ματιά.

Γιατί δεν τρέχεις κανα occt παράδειγμα και να παρατηρήσεις τις θερμοκρασίες realtime και να δεις

αν σου σβήσει.

http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download

Τρέξε το power supply test ζορίζει και επεξεργαστή και κάρτα ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Συμβαίνει και δεν φαίνεται καμιά φορά με μια πρόχειρη ματιά.

Γιατί δεν τρέχεις κανα occt παράδειγμα και να παρατηρήσεις τις θερμοκρασίες realtime και να δεις

αν σου σβήσει.

http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download

Τρέξε το power supply test ζορίζει και επεξεργαστή και κάρτα ταυτόχρονα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...