Προς το περιεχόμενο

Ηelp το PC κλεινει μονο του

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών δεν έχει πρόβλημα από θερμοκρασίες αλλά ο επεξεργαστής άνοιξε τον και ριξ του ένα καλό καθάρισμα και αν μπορεις αλλαξε και παστα στον επεξεργαστη

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος οποτε αν μπορεις βοηθησε με λιγο περισσοτερο.

Ειναι δυσκολο να βγαλω τον επεξεργαστη ? Και τι ακριβως ειναι η παστα ?

Δημοσ.

Λοιπον οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος οποτε αν μπορεις βοηθησε με λιγο περισσοτερο.

Δημοσ.

Επειδή όπως λες δεν γνωρίζεις για αρχή άνοιξε το καπάκι από τον υπολογιστή και καθάρισε τον από της σκόνες και μετά από το καθάρισμα ανέβασε πάλη foto να δούμε :-)

Δημοσ.

Επειδή όπως λες δεν γνωρίζεις για αρχή άνοιξε το καπάκι από τον υπολογιστή και καθάρισε τον από της σκόνες και μετά από το καθάρισμα ανέβασε πάλη foto να δούμε :-)

Δημοσ.

Από οτι βλέπεις και μόνος σου η θερμοκρασία του επεξεργαστής σου έχουν πέσει κατά πολύ .Βαλε να παίξεις κανένα παιχνίδι η να δεις καμία ταινία και πες μας αν σου κλίνει πάλει

Δημοσ.

Από οτι βλέπεις και μόνος σου η θερμοκρασία του επεξεργαστής σου έχουν πέσει κατά πολύ .Βαλε να παίξεις κανένα παιχνίδι η να δεις καμία ταινία και πες μας αν σου κλίνει πάλει

Δημοσ.

οχι επειδη οταν ειδα την θερμοκρασια το εκλεισα αμεσως

Αν μπορεις καποια στιγμη πες μου για το πως θα βαλω την παστα και ευχαριστω για τον χρονο σου.

Δημοσ.

οχι επειδη οταν ειδα την θερμοκρασια το εκλεισα αμεσως

Αν μπορεις καποια στιγμη πες μου για το πως θα βαλω την παστα και ευχαριστω για τον χρονο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...