JERONIMO888 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Eχω 5.1 και η καρτα μου ειναι της creative και στην κονσολα της μια απο τις πολλες ρυθμισεις ειναι στο bass settings>bass redirection και απο κατω crossover frequency που μπορεις να ρυθμισεις μια μπαρα απο 10Hz os 200Hz, μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει?
JERONIMO888 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Eχω 5.1 και η καρτα μου ειναι της creative και στην κονσολα της μια απο τις πολλες ρυθμισεις ειναι στο bass settings>bass redirection και απο κατω crossover frequency που μπορεις να ρυθμισεις μια μπαρα απο 10Hz os 200Hz, μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει?
FaRMaKhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Με τη μπαρα 10-200Hz (crossover)ουσιαστικα πυθμιζεις απο πιο συχνοτητα και κατω θα σου παιζει το woofer αν πχ το βαλλεις στα 100-120 που ειναι μια νορμαλ ρυθμιση τοτε ολες τις συχνοτητες κατω απο αυτες θα τις παιζει το woofer Μονο
FaRMaKhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Με τη μπαρα 10-200Hz (crossover)ουσιαστικα πυθμιζεις απο πιο συχνοτητα και κατω θα σου παιζει το woofer αν πχ το βαλλεις στα 100-120 που ειναι μια νορμαλ ρυθμιση τοτε ολες τις συχνοτητες κατω απο αυτες θα τις παιζει το woofer Μονο
JERONIMO888 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και αν το αφησω disabled τι διαφορα θα εχει?
JERONIMO888 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και αν το αφησω disabled τι διαφορα θα εχει?
FaRMaKhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Στ'αυτια σου καμια!Για να στο πω πιο απλα φαντασου ενα τροχονομο(crossover) που στελνει τα ΙΧ(μεσαιες&ψηλες συχνοτητες) στην καινουργια εθνικη και τα φορτηγα(χαμηλες συχνοτητες) στη παλια Σε συστηματα υπολογιστη δεν εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αστο dissable Mπορω να γινω και πιο αναλυτικος αλλα δεν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει
FaRMaKhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Στ'αυτια σου καμια!Για να στο πω πιο απλα φαντασου ενα τροχονομο(crossover) που στελνει τα ΙΧ(μεσαιες&ψηλες συχνοτητες) στην καινουργια εθνικη και τα φορτηγα(χαμηλες συχνοτητες) στη παλια Σε συστηματα υπολογιστη δεν εχει καποια ιδιαιτερη σημασια αστο dissable Mπορω να γινω και πιο αναλυτικος αλλα δεν ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει
JERONIMO888 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν εχει καμια διαφορα στα αυτια μου γιατι το βαζουν σαν ρυθμιση τοτε ? Οταν τον εβαλα χαμηλα γυρω στα 10 ακουγοταν παραμορφωμενο ενω ψηλα ακουγεται πιο λεπτεπιλεπτο δεν ξερω πως αλλιως να το πω, ριξε αναλυση αν εχεις ορεξη εμενα με ενδιαφερουν τα παντα θελω να μαθαινω καινουρια πραγματα.
JERONIMO888 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν εχει καμια διαφορα στα αυτια μου γιατι το βαζουν σαν ρυθμιση τοτε ? Οταν τον εβαλα χαμηλα γυρω στα 10 ακουγοταν παραμορφωμενο ενω ψηλα ακουγεται πιο λεπτεπιλεπτο δεν ξερω πως αλλιως να το πω, ριξε αναλυση αν εχεις ορεξη εμενα με ενδιαφερουν τα παντα θελω να μαθαινω καινουρια πραγματα.
FaRMaKhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Σαφως και επαιζε μαπα γιατι απλα δε μπορει να αναπαραξει συχνοτητες κατω απο 10hz ουτε κατω απο 30 δε θα μπορει οποτε κοιταξε τα χαρακτηριστικα του και ρυθμισε το αναλογα Οπως σου ειπα και ανωτερο ομως ειναι κατι το οποιο για το βελινεκες του συστηματος σου, σου ειναι αχρηστο αστο desable και θα τα κανει μονο του
FaRMaKhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Σαφως και επαιζε μαπα γιατι απλα δε μπορει να αναπαραξει συχνοτητες κατω απο 10hz ουτε κατω απο 30 δε θα μπορει οποτε κοιταξε τα χαρακτηριστικα του και ρυθμισε το αναλογα Οπως σου ειπα και ανωτερο ομως ειναι κατι το οποιο για το βελινεκες του συστηματος σου, σου ειναι αχρηστο αστο desable και θα τα κανει μονο του
sozz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 μολις το ειδα και ελεγα να ανοιξω ενα θεμα για αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει τι κανει αυτο πχ εχω τα ζ-5500 ποια θα ηταν καλυτερα να βαλω? τοσο καιρο τα ειχα 30 hz αν το εχω στο 30 βαραει ποιο δυνατα απο οτι στο 200 πως γινεται αυτο αφου παιζει απο 200 και κατω? 10-30 hz ειναι το ιδιο πως γινεται να παιζει τοσο χαμηλες? μηπως το προγραμμα ειναι μουφα? ΥΓμηπως επειδη στα 200 παιρνει πολλες συχνοτητες δεν καταφερνει τα παιξει τοσο καλα συγκρισει με 30 που παιρνει λιγες και τις παιζει ποιο δυνατα? γιατι 30-200 στα 30 παιζει ποιο πολυ τριξιμο ΥΓ2 λιγο ακαταλαβιστικα
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 H βαλτο γυρω στα 100 η κλειστο στα 30 παιζει χαλια δεν παιζει πιο δυνατα ;p
sozz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 H βαλτο γυρω στα 100 η κλειστο στα 30 παιζει χαλια δεν παιζει πιο δυνατα ;p ολο το απογευμα προσπαθουσα να δω τι κανει και εβγαλα αυτο απο πανω... δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα στα 200 δεν βαραει τοσο δυνατα οσο στα 30 πχ το χερουλι της πορτας μου στα 30 κανει σαν τρελο ενω στα 200 ισα ισα που τρεμει(ειναι παλια πορτα ) αν ξερει κανενας να μας αναλυση τι κανει αυτο το προγραμμα θα με βοηθουσε ΥΓαυτο που καταλαβα ειναι οτι οσο ποιο πολλα hz του βαζεις τοσο ποιο πολυ χανει σε τριξιμο αλλα παιρνει σε ηχο (δεν ξερω πως να το περιγραψω) ΥΓ2 10 το εχεις η 30 η κλειστο το ιδιο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.