Προς το περιεχόμενο

Εσείς αλήθεια πού βάζετε βενζίνη?

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρετζίκη στην SHELL κατεβαίνοντας για Θεσσαλονίκη...

Επίσεις κάθε Τρίτη και Τετάρτη έχει 5 λεπτά λιγότερο τη βενζίνα γενικά...

ΜΑΚΡΙΑ απο τη SHELL στον δρόμο για αεροδρόμιο...!!!

Δημοσ.

στη Cyclon στην Πειραιως (κατεβασμα).. η στην ΕΚΟ στο ανεβασμα της θησεως στην καλλιθεα. αν και την ΕΚΟ την εχω κοψει εσχατως..

Δημοσ.

[*]Στο δήμο Κηφισιάς, στο ρεύμα καθόδου, το πρατήριο πριν το Πλαίσιο. Δε θυμάμαι επωνυμία.

Σ' αυτό πηγαίνω κι εγώ, είναι Aegean.

Και έχει της ίδιας εταιρίας σχεδόν ακριβώς απέναντι στην άνοδο.

Επίσης στην Ελίν στην Κηφισίας, πάνω στη στροφή στο Μαρούσι.

Δημοσ.
στη Cyclon στην Πειραιως (κατεβασμα).. η στην ΕΚΟ στο ανεβασμα της θησεως στην καλλιθεα. αν και την ΕΚΟ την εχω κοψει εσχατως..

στη cyclon αυτη εβαζα κι εγω, στο προηγουμενο αυτοκινητο την 95αρα και σε αυτο που εχω τωρα την 100αρα. δεν ειχα ποτε προβλημα, αλλα σε προσφατο googling ειδα οτι εχει φαει προστιμο απο τη νομαρχια αθηνων (δεν εχουν διευκρινιση ομως, μπορει απλα να ηταν για μη κοψιμο αποδειξων η καποια αλλη τετοιου ειδους φορολογικη παραβαση και οχι για νοθεια). τελευταια προτιμω και πρατηρια εκο (ενα στην καθοδο της πειραιως, πριν τη cyclon, και ενα στην καθοδο της χαμοστερνας, λιγο πριν βγεις πειραιως) που επισης εχουν καλες τιμες.

Δημοσ.

αυτο που λες (εκο καθοδος πειραιως μετα τη χαμοστερνας) το επισκεπτομαι και εγω αν κατεβαινω απο Κηφισιας. μπαινω χαμοστερνας και μετα βγαινω πειραιως και βαζω απο εκει. αλλιως αν ειμαι μοσχατο πηγαινω στη cyclon (ειναι πιο κοντα).

Δημοσ.
αυτο που λες (εκο καθοδος πειραιως μετα τη χαμοστερνας) το επισκεπτομαι και εγω αν κατεβαινω απο Κηφισιας. μπαινω χαμοστερνας και μετα βγαινω πειραιως και βαζω απο εκει. αλλιως αν ειμαι μοσχατο πηγαινω στη cyclon (ειναι πιο κοντα).

εσυ ειχες ποτε προβλημα με αυτη τη cyclon; εμενα το καινουριο παρολο που ειναι ευαισθητουλικο και μου αναβει λαμπακι αν δει οτι η βενζινη δεν του καθεται καλα (ετσι εχω ακυρωσει μερικα πρατηρια), στη cyclon αυτη δεν μου εχει αναψει ποτε.

τα εκο ειναι 2 παντως:

Τιμή: 1,459 Προϊόν: ΕΚΟ Kinitron Unleaded 95 Plus Σήμα: EKO - ΕΛΔΑ

Διεύθυνση: ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ 42 & ΠΥΛΑΔΟΥ

Τιμή: 1,459 Προϊόν: ΕΚΟ Kinitron Unleaded 95 Plus Σήμα: EKO - ΕΛΔΑ

Διεύθυνση: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178, ΤΑΥΡΟΣ

επισης εβαζα ενα διαστημα (που την ειχε πιο φθηνη τη βενζινη) στην aegean στην αγιου μελετιου οταν ηταν ο δρομος μου προς τα εκει. αντιθετως, πιπινου και αδμηττου που εχει ενα πρατηριο, συνιστω να το αποφευγετε, 2 φορες μου αναψε λαμπακι το αμαξι με το που εβαλα βενζινη απο εκει παλιοτερα. επισης να αποφευγετε το πρατηριο που ειναι ακριβως κατω απο τη γεφυρα της πετρου ραλλη κοντα στα village ρεντη και εχει τη βενζινη παντα φθηνα, ειναι ο τυπος που πριν κανα 4μηνο ειχαν πιασει τις 9 απο τις 10 αντλιες του να εχουν συστημα τηλεχειρισμου για να κλεβουν (και το ειχε κλεισει για 2 μερες με ταμπελες οτι ειχε προβλημα το δικτυο της εγκαταστασης). απορω γιατι ειδικα σε αυτον τον τελευταιο (και παρομοιους τετοιους) να μην του το κλεινουν μια και καλη, να του παιρνουν την αδεια. ετσι και εμας τους καταναλωτες θα προστατευαν (στα @@ τους βεβαια) αλλα και θα επιτυχαιναν αλλα που οντως υποτιθεται οτι τους νοιαζουν, οπως φοροδιαφυγη, λαθρεμποριο πετρελαιοειδων κτλ.

δεν πειραζει ομως, αφου το εχουν κανει ζουγκλα εκει εξω, ας καταλαβουν οτι θα επιβιωνει ο καλυτερος, θα επιβραβευουμε εμεις τους φθηνους και αξιοπιστους και οι υπολοιποι ας βγαινουν να κλαιγονται οτι εχει πεσει η καταναλωση και οτι κλεινουν Χ πρατηρια καθημερινα!! ας ηταν σωστοι να επιζουσαν..ο νομος της ζουγκλας τους τους γυρναει μπουμερανγκ!!

Δημοσ.

κοιτα το κορσα πεταει πειρακια για πλακα. και απο τη cyclon εχω δει πειρακια, αλλα εχω δει απο ενα σωρο πρατηρια. οποτε δεν ειναι αυτο το κριτηριο μου απολυτα. σε κανα δυο ομως, οπως ενα ΑΠ που ειναι στην παλια παραλιακη στο ρευμα προς πειραια μετα τη Θησεως, εχω δει το αμαξι να βαραει τρελλα πειρακια και να σερνεται. αρα απο εκει δεν ξαναβαζω για κανενα λογο.. καλυτερα σπρωχτο χωρις βενζινη παρα αμολυβδη απο εκει...

με τη cyclon και την εκο παντως δεν ειχα ποτε καποιο θεμα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ορισμένες παρατηρήσεις μετά από αλλαγή φίλτρου βενζίνης στο αμαξάκι μου. Προσοχή που βάζουμε βενζίνη. Αυτό το "πράγμα" που βγήκε μέσα απ' το φιλ. βενζ., ήταν απίστευτο! Πίσα.

Μου πρότειναν Avin στην Τατοίου (Κηφισιά), μετά τον φούρνο Βενέτη. 1.575 έβαλα, ακριβό, αλλά...

Μακριά από Ελιν στον "δήμο Αγ. Στεφάνου, στην Λ. Κρυονερίου, στο ύψος της στροφής προς την ΕΟ Αθηνών-Λαμίας" που γράφηκε παραπάνω. Εχει φάει ένα σωρό πρόστιμα κ ακόμα λειτουργεί... Δεν ξέρω για άλλα πρατήρια, αλλά το θέμα είναι να μη βάζουμε όπου κ ό,τι να ναι. Όπως κ ν' αλλάζουμε το φ. βενζ. όσο το δυνατόν συχνότερα (10 ευρώ έκανε το δικό μου).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων Shell στη Λεωφόρο Μαραθώνος 65 στην Άνοιξη Αττικής, όχι μόνο κλέβει στην αντλία, αλλά και τα καύσιμά του είναι νερό, αραιωμένο με βενζίνη. Να αρχίσουμε επιτέλους να καταγγέλουμε με όνομα κ επώνυμο τους κλέφτες.

Δημοσ.
στη Cyclon στην Πειραιως (κατεβασμα).

Ένα + και από μένα, κορυφαίο βενζινάδικο.

Τα περισσότερα στην Πειραιώς αξίζουν.

Υπάρχει καμία φρέσκια δοκιμασμένη πρόταση για Πάτρα?

Δημοσ.

παιδια ενα καλο βενζιναδικο στα νοτια προαστια ειναι καλαμακι-αλιμο στην οδο λεωφορο ιωνιας και λεωφορο κυθηριων γωνια ενα shell...πριν λιγες μερες που εβαλα ειχε 1,56 την απλη αμολυβδη κ 1,60 την απλη αμολυβδη v-power...

βαζω εδω και καιρο απο το βενζιναδικο αυτο...

κ εχω παρατηρησει ότι και αποδοση εχει το αυτοκινητο κ αρκετα χιλιομετρα βγαζει η βενζινη..

το μονο που μενει για να το εμπιστευω πληρως..ειναι να κανω ενα ταξιδι..οπου αν δεν αναψει το λεγομενο γουρουνακι η βενζινη ειναι πολυ καλη...μεχρι στιγμης ελαχιστα βενζιναδικα το εχουν καταφερει αυτο..στην μια παλαμη με το ζορι...

αλλο ενα καλο βενζιναδικο αν κ φετος ειναι καπως τσιμπημενες οι τιμες του ειναι στην αγια σοφιας προς αχιλλεως ν.σμυρνη στα νεκροταφεια ενα ΕΚΟ...το οποιο εχει καλη βενζινη..επισης δεν μου εχει αναψει γουρουνακι σε ταξιδι ποτε...

απο αποδοση το αμαξι νορμαλ..μετρια...το αρνητικο τελευταια που εβαλα ηταν οτι δεν κραταγε παρα πολυ...

δοκιμαστε..κ ευχαριστως να ακουσω κ αλλες γνωμες κ για αυτα αλλα κ για αλλα εδω στα νοτια προαστια...

παιδια ενα καλο βενζιναδικο στα νοτια προαστια ειναι καλαμακι-αλιμο στην οδο λεωφορο ιωνιας και λεωφορο κυθηριων γωνια ενα shell...πριν λιγες μερες που εβαλα ειχε 1,56 την απλη αμολυβδη κ 1,60 την απλη αμολυβδη v-power...

βαζω εδω και καιρο απο το βενζιναδικο αυτο...

κ εχω παρατηρησει ότι και αποδοση εχει το αυτοκινητο κ αρκετα χιλιομετρα βγαζει η βενζινη..

το μονο που μενει για να το εμπιστευω πληρως..ειναι να κανω ενα ταξιδι..οπου αν δεν αναψει το λεγομενο γουρουνακι η βενζινη ειναι πολυ καλη...μεχρι στιγμης ελαχιστα βενζιναδικα το εχουν καταφερει αυτο..στην μια παλαμη με το ζορι...

αλλο ενα καλο βενζιναδικο αν κ φετος ειναι καπως τσιμπημενες οι τιμες του ειναι στην αγια σοφιας προς αχιλλεως ν.σμυρνη στα νεκροταφεια ενα ΕΚΟ...το οποιο εχει καλη βενζινη..επισης δεν μου εχει αναψει γουρουνακι σε ταξιδι ποτε...

απο αποδοση το αμαξι νορμαλ..μετρια...το αρνητικο τελευταια που εβαλα ηταν οτι δεν κραταγε παρα πολυ...

δοκιμαστε..κ ευχαριστως να ακουσω κ αλλες γνωμες κ για αυτα αλλα κ για αλλα εδω στα νοτια προαστια...

αλλο ενα παιδια που μου ηρθε....ειναι στην χαμοστερνας στο ανεβασμα απο πειραιως προς ν.κοσμο...μετα το υπεχωδε που εχει μια shell...

σε αυτη εβαζα τελη 2009 εως μεσα 2010...ειχα μαθει οτι ειχε κατευθειαν παραδοση απο τη shell και δευτερον σε γενικες γραμμες ειχε βγει καλη...αν κ μερικες φορες ηταν τσιμπημενη...απο μεσα 2010 μεχρι τωρα δεν ξερω τι παιζει γιατι περναω σπανια απο εκει...

Δημοσ.

Πιστεύω πως σαν καταναλωτές πρέπει να αλλάξουμε τελείως συμπεριφορά. το κράτος δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για να μας προστατεύσει. είναι δυνατόν πρατήρια που έχουν φάει πρόστιμα να εξακολουθούν να λειτουργούν;

όχι μόνο μας κλέβουν, αλλά με τη νοθεία τους, μας κάνουν και επιπλέον ζημιά στα αυτοκίνητα.

κι αν το κράτος δεν τα κλείνει ας φροντίσουμε εμείς να τα κλείσουμε.

για όσους έχουν GPS και όχι μόνο και δεν το ξέρουν, στο site pois ανάμεσα στα άλλα σημεία ενδιαφέροντος υπάρχει και ένα αρχείο με βενζινάδικα που έχουν φάει πρόστιμα.

κατεβάστε το αρχείο βάλτε το στο GPS ώστε να βλέπετε ποια είναι αυτά τα πρατήρια και μην πατάτε καν. πείτε το και σε γνωστούς να μην πατήσει κανείς.

αν αρχίσουν και κλείνουν μερικά να δείτε πως θα βάλουν και οι άλλοι μυαλό .

Δημοσ.

Πιστεύω πως σαν καταναλωτές πρέπει να αλλάξουμε τελείως συμπεριφορά. το κράτος δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για να μας προστατεύσει. είναι δυνατόν πρατήρια που έχουν φάει πρόστιμα να εξακολουθούν να λειτουργούν;

όχι μόνο μας κλέβουν, αλλά με τη νοθεία τους, μας κάνουν και επιπλέον ζημιά στα αυτοκίνητα.

κι αν το κράτος δεν τα κλείνει ας φροντίσουμε εμείς να τα κλείσουμε.

για όσους έχουν GPS και όχι μόνο και δεν το ξέρουν, στο site pois ανάμεσα στα άλλα σημεία ενδιαφέροντος υπάρχει και ένα αρχείο με βενζινάδικα που έχουν φάει πρόστιμα.

κατεβάστε το αρχείο βάλτε το στο GPS ώστε να βλέπετε ποια είναι αυτά τα πρατήρια και μην πατάτε καν. πείτε το και σε γνωστούς να μην πατήσει κανείς.

αν αρχίσουν και κλείνουν μερικά να δείτε πως θα βάλουν και οι άλλοι μυαλό .

Το έχω κάνει ήδη και το συνιστώ και εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...