Anexann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι ορισμένα video streams δε δουλεύουν σωστά ή δε φορτώνουν καθόλου μέσω conn-x. Εξηγούμαι... Ένα stream π.χ. από εξωτερικό ενός radio station και του MEGA TV "Food and the City" (ουδέν σχόλιο παρακαλώ)... δε δουλεύουν/φορτώνουν/παίζουν μέσω σύνδεσης conn-x. Έχω δοκιμάσει από 3-4 διαφορετικές συνδέσεις για να αποκλείσω κάποιο δικό μου πρόβλημα και έχω καταλήξει ότι οφείλεται στην ύπαρχη σύνδεσης conn-x. Έχει κανείς κάποιο ίδιο πρόβλημα και αν ναι, πώς το έχει επιλύσει;
Anexann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι ορισμένα video streams δε δουλεύουν σωστά ή δε φορτώνουν καθόλου μέσω conn-x. Εξηγούμαι... Ένα stream π.χ. από εξωτερικό ενός radio station και του MEGA TV "Food and the City" (ουδέν σχόλιο παρακαλώ)... δε δουλεύουν/φορτώνουν/παίζουν μέσω σύνδεσης conn-x. Έχω δοκιμάσει από 3-4 διαφορετικές συνδέσεις για να αποκλείσω κάποιο δικό μου πρόβλημα και έχω καταλήξει ότι οφείλεται στην ύπαρχη σύνδεσης conn-x. Έχει κανείς κάποιο ίδιο πρόβλημα και αν ναι, πώς το έχει επιλύσει;
kifinas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καμία σχέση δεν έχει ο isp. Ψάξε το pc και το flash.
anta_n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα με τους DNS που έχεις ρυθμισμένους στο router σου ή το pc σου. Δοκίμασε να βάλεις κάποιον άλλο DNS για να δεις αν ανοίγει αυτό που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.