Sylvia88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα Θέλω να δημιουργήσω για τα docklets μου εικονίδια ίδια με αυτό Θέλω να τα προσαρμόσω στα δικά μου προγράμματα/άρα να γράψω τα δικά μου π.χ CHROME πιο πρόγραμμα θα χρειαστώ ; άκουσα για Paint.NET,θα γίνεται ; Και αν ξέρει κάποιος την διαδικασία,ας μου την γράψει,ή κάποιον οδηγό για την δημιουργία PNG,θα βοηθούσε επίσης.
Sylvia88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα Θέλω να δημιουργήσω για τα docklets μου εικονίδια ίδια με αυτό Θέλω να τα προσαρμόσω στα δικά μου προγράμματα/άρα να γράψω τα δικά μου π.χ CHROME πιο πρόγραμμα θα χρειαστώ ; άκουσα για Paint.NET,θα γίνεται ; Και αν ξέρει κάποιος την διαδικασία,ας μου την γράψει,ή κάποιον οδηγό για την δημιουργία PNG,θα βοηθούσε επίσης.
hackertom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Εδώ είσαι φιλαράκι : Axialis IconWorkshop 6.5.2.0
hackertom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Εδώ είσαι φιλαράκι : Axialis IconWorkshop 6.5.2.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.