Προς το περιεχόμενο

περι καφετιέρας ο λογος..

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές που παίρνουν μόνο δικές τους κάψουλες το λένε "για χρήση με π.χ Illy pods".

Tα E.S.E pods είναι αυτά

HB40729Portafilter.JPG

για όλες τις "κανονικές" καφετιέρες που παίρνουν και αλεσμένο καφέ, και θα έχουν το συγκεκριμένο μαραφέτι "filter holder".

Οι άλλες δεν έχουν τέτοιο filter holder και είναι έτσι nespressopods.jpg.

Τα bar είναι θέμα πόσο δύναμη έχει η μηχανή να φιλτράρει, να "στίψει" τον καφέ. Ο esspreso θέλει 9 bar και τα 15 είναι αρκετά. Τώρα που χρειάζονται τα παρπάνω bar δεν ξέρω, ίσως στη δύναμη της μηχανής να βγάλει τον ατμό όταν θέλεις να κάνεις το αφρόγαλα για capuccino? Ίσως....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτές που παίρνουν μόνο δικές τους κάψουλες το λένε "για χρήση με π.χ Illy pods".

Tα E.S.E pods είναι αυτά

HB40729Portafilter.JPG

για όλες τις "κανονικές" καφετιέρες που παίρνουν και αλεσμένο καφέ, και θα έχουν το συγκεκριμένο μαραφέτι "filter holder".

Οι άλλες δεν έχουν τέτοιο filter holder και είναι έτσι nespressopods.jpg.

Τα bar είναι θέμα πόσο δύναμη έχει η μηχανή να φιλτράρει, να "στίψει" τον καφέ. Ο esspreso θέλει 9 bar και τα 15 είναι αρκετά. Τώρα που χρειάζονται τα παρπάνω bar δεν ξέρω, ίσως στη δύναμη της μηχανής να βγάλει τον ατμό όταν θέλεις να κάνεις το αφρόγαλα για capuccino? Ίσως....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα...και εγω ενδιαφερομαι για την krups dolce gusto που παίρνει καψουλες και φτιάχνει ζεστά κ κρύα ροφήματα...

γνωρίζει κάποιος αν όντως ο καφές που κανει είναι καλός??

από άλλους έχω ακουσει είναι καλος..από αλλους είναι νεροζούμι...και ειμαι σε ένα δίλημμα..

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...και εγω ενδιαφερομαι για την krups dolce gusto που παίρνει καψουλες και φτιάχνει ζεστά κ κρύα ροφήματα...

γνωρίζει κάποιος αν όντως ο καφές που κανει είναι καλός??

από άλλους έχω ακουσει είναι καλος..από αλλους είναι νεροζούμι...και ειμαι σε ένα δίλημμα..

Το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να δοκιμασεις ο ίδιος.

Δοκίμασα χθες στο carefour τον espresso της dolce gusto και δε μου άρεσε καθόλου.

Αντίθετα ο espresso της Tassimo ήταν πολύ καλός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...