thes1os Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Αυτές που παίρνουν μόνο δικές τους κάψουλες το λένε "για χρήση με π.χ Illy pods". Tα E.S.E pods είναι αυτά για όλες τις "κανονικές" καφετιέρες που παίρνουν και αλεσμένο καφέ, και θα έχουν το συγκεκριμένο μαραφέτι "filter holder". Οι άλλες δεν έχουν τέτοιο filter holder και είναι έτσι . Τα bar είναι θέμα πόσο δύναμη έχει η μηχανή να φιλτράρει, να "στίψει" τον καφέ. Ο esspreso θέλει 9 bar και τα 15 είναι αρκετά. Τώρα που χρειάζονται τα παρπάνω bar δεν ξέρω, ίσως στη δύναμη της μηχανής να βγάλει τον ατμό όταν θέλεις να κάνεις το αφρόγαλα για capuccino? Ίσως....
thes1os Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Αυτές που παίρνουν μόνο δικές τους κάψουλες το λένε "για χρήση με π.χ Illy pods". Tα E.S.E pods είναι αυτά για όλες τις "κανονικές" καφετιέρες που παίρνουν και αλεσμένο καφέ, και θα έχουν το συγκεκριμένο μαραφέτι "filter holder". Οι άλλες δεν έχουν τέτοιο filter holder και είναι έτσι . Τα bar είναι θέμα πόσο δύναμη έχει η μηχανή να φιλτράρει, να "στίψει" τον καφέ. Ο esspreso θέλει 9 bar και τα 15 είναι αρκετά. Τώρα που χρειάζονται τα παρπάνω bar δεν ξέρω, ίσως στη δύναμη της μηχανής να βγάλει τον ατμό όταν θέλεις να κάνεις το αφρόγαλα για capuccino? Ίσως....
wind25 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα...και εγω ενδιαφερομαι για την krups dolce gusto που παίρνει καψουλες και φτιάχνει ζεστά κ κρύα ροφήματα... γνωρίζει κάποιος αν όντως ο καφές που κανει είναι καλός?? από άλλους έχω ακουσει είναι καλος..από αλλους είναι νεροζούμι...και ειμαι σε ένα δίλημμα..
skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα...και εγω ενδιαφερομαι για την krups dolce gusto που παίρνει καψουλες και φτιάχνει ζεστά κ κρύα ροφήματα... γνωρίζει κάποιος αν όντως ο καφές που κανει είναι καλός?? από άλλους έχω ακουσει είναι καλος..από αλλους είναι νεροζούμι...και ειμαι σε ένα δίλημμα.. Το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να δοκιμασεις ο ίδιος. Δοκίμασα χθες στο carefour τον espresso της dolce gusto και δε μου άρεσε καθόλου. Αντίθετα ο espresso της Tassimo ήταν πολύ καλός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.