Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τερμας θελεις και αμυντικο χαφ.Θελεις τερμα ομως.

Εγω τον sceszny τον πιστευω ειναι καλος παιχτης το μονο που του λειπει ειναι εμπειρια μετα τα μισα του πρωταθληματος θα τον κρινω.

Ανακοινωσαν τον Park .

Αμυντικο χαφ δεν βλεπω να παιρνουμε με frimpong και song θα την βγαλουμε

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ εχουμε και λέμε Παρκ,Σαντος,Μερτεζάκες,Μπεναγιούν,Αρτέτα.Εγω δεν εχω κανενα παράπονο παιδιά!

Και γιατι τα εκανε ολα αυτα την τελευταια μερα ?

Δημοσ.

Και γιατι δε τους εδινε απο την αρχη αφου ηξερε οτι θα φυγουν.

Γιατι τους κραταγε μεχρι την τελευταια μερα και μετα ψαχνοταν για αντικαταστατες ??

Λαθος χειρισμος ηταν και φανηκε.

Εντυπωσιακό... finish για Αρσεναλ

Δημοσ.

"Πρέπει να ακολουθείς μία τακτική, δεν γίνεται να έχεις ένα πλάνο Α, πρέπει να υπάρχει και ένα πλάνο Β. Ο τρόπος με τον οποίο ο Wenger στήνει την ομάδα δεν είναι καλός. Δεν μπορείς να λες «βγείτε και παίξτε με τον τρόπο της Arsenal», δεν είναι αρκετό για τους παίχτες".

http://www.englishfootball.gr/article-50164.html

Δημοσ.

Παιδια ο Wilshere (κατ΄εμε ο καλύτερος νεος στον κόσμο)τρεις μήνες εξω.Χειρότερα δεν γινοταν.Ανυπομονω να δω την νεα Αρσεναλ.Στην άμυνα ειμαστε ΔΥΝΑΜΗ.Τον Park λέτε να τον ρίξει κατευθείαν βασικο?Παντως πιστεύω ο Αρτετα θα αποδόση καλύτερα απο Φάμπρεγας πολύ καλύτερα.Συμπερασμα για εμενα ειναι οτι είμαστε μέσα σε ολους τους τίτλους εννοω οτι εχουμε πολλές πιθανότητες και για πρωτάθλημα μην το γελάτε ειναι πολύ νωρίς

Δημοσ.

Οκ εχουμε και λέμε Παρκ,Σαντος,Μερτεζάκες,Μπεναγιούν,Αρτέτα.Εγω δεν εχω κανενα παράπονο παιδιά!

Ωχ ωχ!! :shock: Ασχημα νεα για Ολυμπιακο.... :rolleyes:

Εαν οι κανονιερηδες πιασουν αποδοση καλη ειμαι πεπεισμενος οτι η Γιουβεντους θα κλαιει που θα χασει το ρεκορ της. :-D

Δημοσ.

η τωρινη Μπαρτσα του τα ρίχνει ανετα:)με το τερμα που εχει ο Ολυμπιακος τιποτα μην αποκλείεις ασε που θελουν να κλεισουν στοματα τώρα οι παίχτες μας

Δημοσ.

η τωρινη Μπαρτσα του τα ρίχνει ανετα:)με το τερμα που εχει ο Ολυμπιακος τιποτα μην αποκλείεις ασε που θελουν να κλεισουν στοματα τώρα οι παίχτες μας

Εκει πονταρω.

Και μια 5αρα-6αρα δεν με χαλαει. :-D

Ολα αυτα για την καζουρα που θα επακολουθησει φυσικα. Θα πεσει το γέλιο αν γινει κανα μεγαλο σκορ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να δούμε ..Με την Ντορτμουν πολύ καλα τα πήγαμε.Σημερα είμαστε ολοκληρωμενοι με την επιστροφή του ζερβίνιο,σονγκ!

Δημοσ.

αυτο ηταν να πάνε να γαμ----θουν αναποδα.Τιποτα εχασαν 20 ευκαιριες ουτε ενας αξιος να τις τελειώσει οΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.Στην άμυνα δυο αυτογκολ αντε γεια ρε τελειωμένη

Δημοσ.

Αμυνα παιδικη χαρα ...

Ακομα κι ο Χιμενεθ θα εχει δικιολογια τωρα βλεποντας την δικια σας αμυνα....

Φοβερο τελιωμα ο Γιακουμπου btw ....

Με τη μια και αιφνιδιασε τον τερματοφυλακα..

Πολυ καλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...