jeandoumpier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Παρακολουθώντας αρκετά χρόνια την Άρσεναλ και συγκρίνοντάς την ομάδα του τότε με της μετά-Henry εποχής, η διαφορά που αντιλαμβάνομαι έχει να κάνει με τις ηγετικές φυσιογνωμίες. Όμορφο,παραγωγικό και γρήγορο ποδόσφαιρο παίζει αρκετά χρόνια, νομίζω πως λίγοι το αμφισβητούν αυτό. Λείπουν όμως τα άτομα που θα καθοδηγήσουν την ομάδα στο κάτι παραπάνω-κυρίως σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στον τίτλο μετά από πολλά χρόνια, οι πιο σταθεροί αλλά και έμπειροι παίκτες. Όπως για παράδειγμα ήταν ο Bergkamp, ο Henry, ο Campbell, ο Pires. Ο Wenger έχει δώσει πολλά σε αυτή την ομάδα, την κρατάει στην πρώτη γραμμή επί σειρά ετών-μην ξεχνάμε και το σερί που είχε στην παρουσία της στο cl, δίνοντας φυσικά και δικαιώματα με κακή διαχείριση του υλικού-ή όχι τόσο ''εμφατικές'' μεταγραφές. Απ' την άλλη, η Άρσεναλ κρατάει-κατά την άποψή μου- μια δική της ''ρομαντική'' τακτική, δεν έγινε Τσέλσι ούτε Μαν. Σίτι, πληρώνοντας για να αγοράσει ότι πιο ακριβό κινείται και να το εξαργυρώσει με τίτλους άμεσα. Αυτό είναι θετικό, αλλά απ' την άλλη απαιτεί υπομονή και ανοχή και στα μέτρια αποτελέσματα, όπως το σημερινό. Βέβαια, σήμερα η albion έκανε ελάχιστες ευκαιρίες και η τύχη της χαμογέλασε-κι ας πάλεψε- με αυτό το πέναλτυ στο τέλος. Κρίμα που θα φύγει ο Sanchez το καλοκαίρι, εκτός του ότι γνωρίζει απίστευτα το τόπι, είναι και φιλότιμος-τρέχει, ιδρώνει τη φανέλα. Ας ελπίσουμε να γίνουν ανάλογες κινήσεις από τον Wenger για την αντικατάστασή του, αλλά και για προσθήκη 2-3 κομβικών παικτών σε καίριες θέσεις. Εντάξει, είναι δύσκολο έτσι απλά η ομάδα να μοιάσει στην Arsenal του 2006 που νικούσε εκτός Real και Milan, όμως ας γίνει έστω μια προσπάθεια να γίνει πιο ανταγωνιστική στην Premier και στα Ευρωπαϊκά τρόπαια.
alexis333 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Ποιος τυπος ηταν εδω μεσα που ελεγε οτι η αμυνα ειναι το δυνατο σημειο της Αρσεναλ ?? 1
vngls7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, alexis333 said: Ποιος τυπος ηταν εδω μεσα που ελεγε οτι η αμυνα ειναι το δυνατο σημειο της Αρσεναλ ?? Μετά το 70' βλέπουμε ματσαρες πάντως με Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Πήρε Μαυροπάνο, τον βλέπω βασικό φέτος.
jeandoumpier Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Η Arsenal παίζει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τις περισσότερες φορές δεν ''κρατάει πισινή'' και ενίοτε την πληρώνει. Φέτος ακόμη περισσότερο καθώς αμυντικά πάσχει, κυρίως στο κέντρο της άμυνας γιατί οι πλάγιοι back κάνουν πολλή δουλειά. Κάπως έτσι έγινε και χθες με την Τσέλσι, αλλά τελικά το 2-2 νομίζω πως ήταν και το δίκαιο αποτέλεσμα. Και αυτό διότι η Τσέλσι ήταν πιο ικανή στο να εκμεταλλευτεί πιο ώριμα κάποιες ευκαιρίες που της δόθηκαν, απ' την άλλη η Άρσεναλ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και των ευκαιριών.
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 12 hours ago, jeandoumpier said: διότι η Τσέλσι ήταν πιο ικανή στο να εκμεταλλευτεί πιο ώριμα κάποιες ευκαιρίες που της δόθηκαν Ε καλά τα 3 τετ α τετ του Μοράττα δε χάνονται πάντως 1
jeandoumpier Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πράγματι, ο Μ. Αλόνσο πιο αποτελεσματικός ήταν.
arsenal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στα μεταγραφικα΄, ξεσκαρτάρισμα με αποχώρηση Γουόλκοτ και Κοκελίν.Πρέπει να φύγουν και άλλοι βέβαια. Τώρα τα ονόματα που παίζουν και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι φήμες είναι Αμπαμεγιάνγκ, Μάλκομ και Μιχιτιαριάν. Προφανώς ο Σαντσεζ φέυγει αλλα αν καταφέρουμε όντως να κανουμε την ανταλλαγή με την Μαν Γιουν (Μιχιταριαν+χρήματα) και παρουμε και εναν εκ των Μαλκομ και Αμπαμεγιανγκ, σίγουρα πρόκειται για ένα άκρως επιτυχημένο παράθυρο. Μην τρελαθουμε τωρα οτι ο Αρμένιος ξέχασε να παίζει μπαλα
alexis333 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρεπει να ειναι βαρυ να μη μπορεις να ανανεωσεις τον καλυτερο σου παιχτη επειδη οι στοχοι της ομαδας δεν τον καλυπτουν πλεον. Και να τον εχεις στην ομαδα σου ενω συζητα με ολο το big six σχεδον της Αγγλιας για το που θα παρει μεταγραφη ... Εγω ειδικα οταν μου το κανει παιχτης στον Ολυμπιακο τα παιρνω δεν νιωθω καλα .. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από alexis333
arsenal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexis333 είπε Πρεπει να ειναι βαρυ να μη μπορεις να ανανεωσεις τον καλυτερο σου παιχτη επειδη οι στοχοι της ομαδας δεν τον καλυπτουν πλεον. Και να τον εχεις στην ομαδα σου ενω συζητα με ολο το big six σχεδον της Αγγλιας για το που θα παρει μεταγραφη ... Εγω ειδικα οταν μου το κανει παιχτης στον Ολυμπιακο τα παιρνω δεν νιωθω καλα .. Καθολου βαρυ, ο ανθρωπος θελει τρελο συμβολαιο το ακριβοτερο στην Πρεμιερ Λιγκ.Τα λεφτα ψαχνει ξεκαθαρα και οχι την δόξα οπως ελεγε οτι θελει τιτλους στα τελευταισ χρονια της καριερας του και τετοια.Αν ηταν ετσι θα πηγαινε Σιτυ το καλοκαιρι που ερχεται.Στο καλο και να μας γραφει αν γινουν τα παραπνω που εγραψα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από arsenal
arsenal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Του Μιχιταριαν φαινεται να τελειωσε+Αουμπε ή Μαλκομ και ισως Εβανς. Ακρως επιτυχημένο μεταγραφικο παραθυρο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από arsenal
alexis333 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραία μπαλα παίξατε σήμερα. Γρήγορο passing game. Το ποδόσφαιρο του Αρσεν όταν καταφέρνει και του βγαινει. Με 4αδα σήμερα στην άμυνα ( ευτυχώς, δεν μπορώ να βλέπω άλλο 3 στόπερ έλεος ) κατάφερε με πολλους παίχτες στο κέντρο και πασουλες στο χώρο να ανοίξει την άμυνα της Κρίσταλ Παλας Εύκολα. Ειδικά το γκολ του Λακαζετ ήταν έκπληκτικο. Ομολογώ πως εάν πάρετε Μίκιταριαν και παίξει σε 4-3-3 μαζί με Γουισλιρ ανεβαίνει επίπεδο το κέντρο σας. Και αν πάρετε και Ομπαμεγιανκ για αντι/Σαντζεζ πιστεύω πάρα πολύ πως θα έχετε κάνει έναν πολύ καλό μεταγραφικό Γενάρη. Με Ομπαμεγιανκ θα προσθεσετε αυτό που λείπει τόσο καιρό από το παιχνίδι του Λακα, δλδ εναν παίχτη να εκμεταλλευεται με το τρέξιμο του , τους χώρους που ανοίγει ο Λακα όταν παίζει με πλάτη κτλ κτλ. Το χρειάζεται πάρα πολύ. Γενικά πάντως έχετε ανεβάσει επίπεδο εδώ και κάμποσο καιρό. Ειδικα στις κινησεις των παιχτων και στο passing game. Σας παρακαλουθω και έχω εντυπωσιάστει. Πιστεύω και στον Μαύροπανο. Δείχνει ένα τανκ με τρεξίματα και αν μπει λίγο στο κλίμα να δουλέψει τις πασες του και τις τοποθετησεις του νομίζω δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τους υπόλοιπους στοπερ. Θα βοηθήσει πιστεύω. Για να δούμε. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από alexis333 1
arsenal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Επειδή διαβάζω καθημερινά δημοσιογράφους από Αγγλία, ο Σάντσεζ, αλήθεια ή ψέμματα, είχε μαμήσει τα αποδυτήρια με την συμπεριφορά του. Στο γήπεδο άλλωστε έβλεπες την ομάδα συνεχώς πάσες σε αυτον, φωνές όταν δεν γινοταν αυτό ή κάποιο λάθος. Δεν ξέρω η ομάδα φάνηκε απελευθερωμένη με την Πάλας. Σίγουεα θα ανέβουμε επίπεδο κατά πολύ με Αουμπα και Μιχι. Και οι επιστροφές Οζιλ,Κος και Μονρ φάνηκαν τι να λέμε τώρα καταλυτικοί παίκτες και οι τρεις. Οσο για τον Τζακ φίλε μου από τοτε που έπαιξε εναντια στην Μπάρτσα στα 18 του και βγήκε man of the match τον αγάπησα. Πίστευα και πιστεύω οτι θα γίνει ο αρχηγος μας συντομα.Αν δεν ειχε και τους τραυματισμούς θα ήταν μέσα στους 5 καλύτερους στον κοσμο στην θέση του. Άποψη μου αυτή.
4saken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Κατάντησες την Άρσεναλ τον περίγελο του Αγγλικού ποδοσφαίρου Αλσατε.ομαδα για λυπηση αν και λογικά προς το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνεις ένα ωραίο σερι απαλλαγμένος από το άγχος της διεκδίκησης της 5ης θέσης.
alexis333 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Νομιζω οτι πιασατε κωτσο τον Μουρινιο. Χαλαρα κι ολας. Ο τυπος εχει παιχταραδες και απο την ασχετοσυνη του δεν ξερει πως να τους χρησιμοποιησει και τους δινει απο δω κι απο κει τσαμπα. Ομπαμεγιανγκ τρομερος επισης. Αλλη πνοη στην επιθεση. Τρομερη εκρηκτικοτητα και τελειωμα .. 4-4-2 σημερα εντωμεταξυ για οποιον το παρατηρησε. Οπως το παιζει ο Βαλβερδε. Αν δεν ειχατε μεινει πισω στο ξεκινημα με τα ασχημα αποτελεσματα και τις ασχημες εμφανισεις τωρα θα ησασταν διεκδικητες της τετραδας ανετα και ευκολα. Αν και τπτ δε τελειωσε.. Εχει πολυ δρομο ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα