Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεύτερο ημίχρονο το καθάρισε το ματς η Άρσεναλ. Πολύ "αφελής" ομάδα όμως στην άμυνα, αν δεν στρώσει σε αυτό το κομμάτι δεν βλέπω πώς θα μπορέσει να μείνει ανταγωνιστική μέχρι τέλους. Πάντως, δεύτερη αυτή τη στιγμή, αστεία-αστεία.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2οι κι εμείς και η MU, ok, αλλά δεν πείθουμε, σε σχέση με M. City τουλάχιστον. Η City είναι αρκετά μπροστά (όπως και τις προηγούμενες χρονιές βεβαίως) σε ποιότητα-ρόστερ κι εικάζω ότι μόνο με θαύμα θα το χάσει, αν κι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Χάσανε τον Aguero βέβαια για κανα μήνα περίπου αλλά έχουνε βάθος και λύσεις (χτες πολύ άνετη 5αρα). Επίσης πιστεύω ότι, αν κι έμεινε πίσω, η Chelsea είναι ικανή να μας προσπεράσει (έστω και με αυτήν την Mourinho-style κ@λομπάλα που επιμένει να παίζει) αν κάνουμε καμιά κοιλιά.

Τέσπα προς το παρόν έχουμε καλό πρόγραμμα και βλέπω να την παλεύουμε. Μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον, που παίζουμε με τη City, όπου και θα ξεκαθαρίσει πιστεύω.

Δημοσ.

Αντε να δουμε και φετος...επομενο επικινδυνο ματς με εβερτον στο emirates,και η city υποδεχεται την utd! Λετε να εχουμε τριπλη ισοβαθμια στην κορυφη?? :-D

Δημοσ.

Μεγάλες οι απουσίες του οξ και Γουόλκοτ σε τρία πολυ δύσκολα ματς που ακολουθούν,Για τον Κάμπελ η τώρα η ποτέ αν και δεν έχω ελπιδες

Δημοσ.

Ούτε εγώ mate... Βασικά για μενα έχει κριθεί πολύ καιρό τώρα. Δεν έχει θέση σε τέτοιες μεγάλες ομάδες αυτός ο παίκτης. Καλός για πιο μικρές ομάδες. Μακάρι να μη δείξει τίποτα σήμερα (μέχρι στιγμής που παίζεται το ματς τίποτα το αξιοσημείωτο) ούτε και στα επόμενα ματς, για να μη δώσει αφορμή-δικαιολογία στον prof να τον κρατάει στο ρόστερ. :P Ας αποδεσμευτεί επιτέλους φέτος το παιδί, να πάει να συνεχίσει σε καμιά ομάδα ανάλογη της αξίας του.

Δημοσ.

Ντακς το ημίχρονο ήταν λες κι έβλεπα Bayern - Hoffenheim... Στο ρελαντί η Bayern τα έριξε τα 3 ε, μη νομίζει κανείς ότι ξεσκίστηκαν κιόλας.

Αλλά ρε γαμώτο, αυτός ο Campbell τι διάολο βύσμα έχει και υπάρχει ακόμα στην ομάδα;;; Βλέπεις ένα χαζό εκεί πέρα να βολοδέρνει εκεί δεξιά. Με μια βαρεμάρα, πιο αργός κι από χελώνα, χωρίς ουσία, και μια απάθεια-βλακεία στο βλέμμα να σε αποτελειώνει...

Μας μικραίνουν πολύ τέτοιοι παίκτες mates... Άσε που πάλι τα ίδια: ένα κάρο τραυματίες και βάθος στον πάγκο μηδέν.

edit: Αααα καλά... 4 στο 55' και συνεχίζουμε. Έχει ενδιαφέρον η βραδιά.

Δημοσ.

μόνο εγώ είδα από όλη την ομάδα, μόνο τον Ζιρού να θέλει να νικήσει;

Οι άλλοι φιλικό παίζαν ρε παιδιά; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλάααα... Το ό,τι δεν έχουμε ομάδα για πρωτάθλημα (κι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω) φαίνεται σε κάθε κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος. Ντακς ok χάσαμε πέναλτυ (αλλά και πάλι δε λέει κάτι ε). Απλά η ομάδα είναι μέχρι ενός σημείου. Απο 'κει και μετά, κοινώς, κλάνει μέντες. :P

Ok το έχω χωνέψει αυτό. Αλλά ρε γαμώτο... Τι διάολος με βρήκε πάλι και φέτος! Είχα μέχρι πέρσυ έναν λόγο να βγάζω σπυριά (τον μεγαλύτερο άμπαλο του κόσμου, εκείνον το Sanogo με τον οποίο πλέον γελάει όλη η Ολλανδία), έφυγε και λέω ok, γλίτωσα. Αμ δε! Ήρθε άλλος να με αρρωστήσει φέτος, έτσι για να μη μείνω σε ησυχία. Τι είναι αυτός ο Campbell ρε, το φελέκι μου μέσα!!! Δηλαδή καλύτερα είναι να βάζεις αλλαγή 2ο τερματοφύλακα να παίξει μέσα παρά αυτόν. Άφαντος, πουθενά, το τίποτα το ίδιο, ένα κενό, μια αχρωμία... Δε με λυπάται κανείς πλέον, έχω απογοητευθεί... :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι παθαινει αυτη η ομαδα οταν ειναι να πιασει κορυφη; Μας δινουν το πρωταθλημα φετος και δεν το παιρνουμε..

Ουτε και το χθεσινο δωρο της Λιβερπουλ εκμεταλλευτηκαμε και παραμειναμε δευτεροι στην βαθμολογια..

Προσωπικη εκτιμηση οτι το πρωταθλημα θα το διεκδικησουν Σιτι-Αρσεναλ..Η Λεστερ καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει..

12400696_10153581421687713_3931952619556

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...