arsenal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσες χριστοπαναγιες έχω πει δεν ξέρω ουτε εγώ...τι ειναι αυτά τα χαλιά?τι ειναι αυτά τα αμπαλιδια?τι ειναι αυτή η κακομοιριάς?λυπάμαι τον Σάντσεζ ειλικρινά..ρε πουστξ Βενγκέρ 4-2-3-1 ειναι το γαμημενο το σύστημα μας οχι 4-1-4-1 ποτε θα το καταλάβει το γαμημενο σου κεφάλι?ποτε?
arsenal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν χρειαζεται να πω οτι ειναι μust win
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εεεεεεεεεεε άιντε ρε... http://www.bbc.com/sport/0/football/29537980 Ούτε στις χειρότερες, πιο ανοργάνωτες ομάδες της Ελλάδας δε συμβαίνει αυτό. Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα όλοι οι παίκτες ένας ένας. Σε λίγο θα βλέπουμε την καλή 18άδα σ' αυτή τη λίστα και στους αγώνες θα κατεβαίνουν να παίζουν 15χρονα. Και τελικώς το πρόβλημα δε λύθηκε με τον Forsythe. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχει αποτύχει πλήρως το προπονητικό team-φροντιστές-γυμναστές-φυσικοθεραπευτές κλπ σε αυτό το κομμάτι και είναι πλέον καιρός να πάρουν θέση σε αυτά τα πόστα καινούριοι άνθρωποι. Η χρονιά έχει τελειώσει από το ξεκίνημά της, ας κάνουν ότι νομίζουν μέχρι το τέλος της αλλά το καλοκαίρι πρέπει να αναλάβουν άλλα πρόσωπα.
user12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι αν παρουμε παιχτη τον ιανουαριο δεν θα ειναι ουτε cb ουτε cmd. Οσο για τον Kendira που ακουγεται ουτε να το σχολιασω καλυτερα να κραταγε frimpong.
alexis333 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 O κοσμος το χει τουμπανο ... Οζίλ: «Θέλω να φύγω από την Αρσεναλ»
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Διάψευση Οζίλ μέσω twitter (με όση αξία έχουν οι διαψεύσεις, αλλά...)
alexis333 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ο χαμος που γινεται αυτες τις μερες με τον Οζιλ δεν ειναι τυχαιος. Ως το Γεναρη ή το πολυ το καλοκαιρι θα την εχει κανει. 1
user12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Κατσε να βαλω την γατα μου να κλαιει. Δεν μπορω να καταλαβω τοσα κανταρια μπαλα και να χανεται μεσα στο παιχνιδι, οτι ειναι παιχταρας ειναι απλα δεν κολλησε με την ομαδα ποτε. Εκανε μερικα καλα παιχνιδια τιποτα αλλο, σιγουρα δεν αξιζει τα λεφτα που σκασαμε. Π.χ ο Σαντζεζ ουτε 2 μηνες δεν εχει και λες μπραβο παιχταρα μου. Εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως περιμενε ο AW να παρουμε πρωταθλημα με flamini και arteta για αμυντικα χαφ. Τελος αμα ισχυει οτι παμε για kendira δηλαδη ενα soft αμυντικο χαφ γιατι δεν πηρε τον fabregas.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ο Κεντίρα διάβαζα πως εφόσον φύγει μάλλον στην Τσέλσι θα καταλήξει γιατί η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Τσεχ, στο πλαίσιο κάποιας ανταλλαγής.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πωπω κάποια πράγματα μου φαίνονται πολύ περίεργα. Πολύ όμως. Βασικά μάλλον έχουμε μικρύνει (ή καλύτερα μας έχουν μικρύνει) σαν ομάδα και τα 'χει χάσει ο κόσμος, δεν ξέρει κανείς τι φταίει. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα έχει κάποιος με τον Ozil. Ήρθε πριν ένα χρόνο και μας ανέβασε και σε πρεστίζ και σε δυναμική κάποια level πάνω. Ναι, χρειάζονται κι αυτά παίδες. Βασικά αυτά μας λείπουν όλα αυτά τα χρόνια. Ο τύπος έχει παραστάσεις από τις top διοργανώσεις του πλανήτη, έχει σηκώσει La Liga (και με 3 γεμάτες χρονιές ίσως στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη μας) και World Cup, κούπες που τα παιδάκια της ομάδας μας πιθανό να μη δουν και ποτέ. Ποδοσφαιρικά, εννοείται ότι περιμένουμε να μας παίξει ανάλογα με την κλάση του. Κατ' εμέ, ακόμα και τώρα που θεωρητικά δεν ήταν στα καλά του, κάνει ενέργειες που δεν τις κάνει κανείς άλλος (είτε επειδή δεν μπορούν είτε για άλλους λόγους). Δε βλέπω ότι μας "ρίχνει" το παιχνίδι του Ozil. Στο ότι δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που πραγματικά μπορεί, εγώ βλέπω ότι φταίει το στυλ παιχνιδιού μας με το οποίο γαμώ την τρέλα μου έχει κολλήσει ο Wenger και κατάντησε κουραστικό πλέον. Νομίζω ότι χρειάζεται ένα πιο κοντρολαρισμένο παιχνίδι για να πάρει τα πάνω του ο Γερμανός (αλλά και όλη η ομάδα). Αυτό το αγχωτικό στυλ παιχνιδιού του όσα έρθουν κι όσα πάνε το σκυλοβαρέθηκα κι έγω και άλλοι, αλλά το κυριότερο είναι ότι κανει μπαμ εδώ και χρόνια ότι ειναι ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. Συν τοις άλλοις ο Ozil (κι ο οποιοσδήποτε Ozil), θέλει κι άλλους Ozil γύρω του για να boost-άρει. Αλλά όταν αγοράζονται μεγάλοι παίκτες με το σταγονόμετρο, τι περιμένεις... Πέφτουν και σαν τα κοτόπουλα οι αμέσως πιο σημαντικοί παίκτες μας με τραυματισμούς (βλέπε τα λεγόμενα στο πιο πάνω post μου). Ε τον πούλο... Και μην συγκρίνουμε με Sanchez, γιατί αν σε 1 ή 2 χρόνια η ομάδα είναι στάσιμη, χωρίς ενίσχυση, χωρίς κούπες και χωρίς προοπτικές για κούπες, ε κι ο Sanchez κι ο όποιος Sanchez πιθανό κι αυτός να θέλει να πάει αλλού μπας και γευτεί επιτυχία. Τελικώς, αν φύγει κι ο Ozil (είτε Γενάρη είτε καλοκαίρι), κάνουμε τρελό πισωγύρισμα και θα είναι ένα τεράστιο, ένα epic fail για τον Mr. Wenger. Επίσης θα είναι ένας ακόμα σοβαρός λόγος για να αποχωρήσει από τον πάγκο μας και να αλλάξει σελίδα η ομάδα. 1
arsenal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το παρατήσαμε το τοπικ και κακώς,,ντέρμπι σήμερα άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη δεν νοείται .Ειδικα μετά από την πίκρα με την Μονακό.Ελπιζω ο Βενγκέρ μα ξεκολλήσει με το Τανκς που έχουμε στην αμυνα και να βάλει Παουλιστα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εμ αφού και φέτος είμαστε μια από τα ίδια, χανει και το ενδιαφέρον του ο λαός... Κάθε season είναι περίπου επανάληψη της προηγούμενης. Άντε ξεκινάει το ματσάκι. Τουλάχιστον περνάνε ευχάριστα τα ΣΚ με Premier League.
arsenal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αυριο η πρόκριση είναι στο χέρι μας ενώ παράλληλα θα γράψουμε ιστορία αν προκριθούμε..στο χέρι μας είναι...και στο κάτω κάτω τι είναι η Μονακό;ούτε στάδιο έχει ούτε ατμόσφαιρα ούτε φιλάθλους ..ας δείξουμε τον χαρακτήρα που δείγμα έδρα προηγούμενα παιχνίδια και όλα είναι πιθανά..
Linus_Lost Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αυριο η πρόκριση είναι στο χέρι μας ενώ παράλληλα θα γράψουμε ιστορία αν προκριθούμε..στο χέρι μας είναι...και στο κάτω κάτω τι είναι η Μονακό;ούτε στάδιο έχει ούτε ατμόσφαιρα ούτε φιλάθλους ..ας δείξουμε τον χαρακτήρα που δείγμα έδρα προηγούμενα παιχνίδια και όλα είναι πιθανά.. Ότι θα βάλετε 3 γκολ εκτός έδρας σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται μαζικά :-/ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα