Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεχεχεχεχε @arsenal stay cool mate! Τρελάθηκες ε; :D

Ντακς σοβαρά τώρα, @@ρια μοιάζει, δε νομίζω να τρελάθηκε τόσο ο Wenger. Αλλά κι αυτά που γράφονται εδώ και αρκετές μέρες για Cavani μάλλον υπερβολικά φαίνονται. Η μαλακία είναι ότι ο Wenger για κάποιο λόγο θεωρεί τον Ziroud πολύ πιο δεινό σκόρερ απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα, κι αυτό καθιστά την οποιαδήποτε μεταγραφή -πραγματικά- μεγάλου striker εξαιρετικά δύσκολη. Τώρα ομως που θα μείνει τόσον πολύ καιρό εκτός, είναι ευκαιρία να έρθει ένας world class striker (χλωμό βέβαια). Και οι επιθετικοί ως γνωστόν κοστίζουν πολύ. Υπομονή λίγες μερούλες ακόμα να δούμε αν θα προκύψει κάτι καλό ή πάπαλα.

Ξεκινάει και το ματσάκι σε λίγο. :)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν θελω εναν World Class θέλω εναν στραικερ...μαυρη μαυριλα ειμασταν χτες..και ο Οζιλ παλι αριστερα τι να πω ρε γαμωτο τι να πω

Με αυτη την γελοία ομάδα της Τουρκίας μεσα στο Εμιρειτς έπρεπε να ειχαν αρπάξει 3-4 μπαλάκια και να μην μπορούσαν να περάσουν το κέντρο..εγω ετσι θυμάμαι περισυ την Αρσεναλ στην αρχη της σεζον.Βλέπε Νάπολι

Δημοσ.

Arsenal have made a £11.9m offer for Borussia’s Dortmund’s defender Papastathopulos according @DiMarzio .BVB want 25 £. Πολυ καλη κινηση.Αλλά θέλουμε και DM ξαναλεμε

Δημοσ.

o striker δεν ειναι σουπερ αναγκαιος για μενα.ναι χρειαζομαστε. αλλα πιο πολυ θελουμε εναν αμυντικο χαφ και εναν αμυτνικο για καλυψη..

btw δειτε τι απαντησε ο wenger οταν τον ρωτησαν για φαλκαο!

Δημοσ.

Ναι το διάβαζα το πρωί και σκεφτόμουν ότι στο price range μας πιθανότατα να μην είμαι ούτε εγώ... :P

Εγώ ξέρω ότι στις αρχές του καλοκαιριού το budget μας ήταν επιβεβαιωμένα 100 εκατομύρια λίρες και μέχρι τώρα έχουν ξοδευτεί περίπου 60-65, κάνοντας τις προσθέσεις. Μένουν άλλα 35-40  και θέλουμε τις γνωστές 3 προσθήκες σε κάθε γραμμή. Κανονικά θα πρέπει να γίνει και κάποια υπέρβαση  του budget λόγω του έκτακτου του τραυματισμού του Giroud (έτσι θα έκανε κάθε μεγάλο club τουλάχιστον), αλλά τι ζητάω κι εγώ τώρα...

Anyway δεν ξέρω πως θα τα διανείμει αυτά τα εναπομείναντα λεφτά, αλλά όπως και να 'χει πρέπει να έρθουν παίκτες γιατί πονάμε σε θέσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση (π.χ. να μην παρθεί κανένας ή να έρθει μόνο ένας κι αυτός όχι και κανα καλό όνομα, ή ό,τιδήποτε άλλο), θα μιλάμε για κοροϊδία και τη λούζεται όλη ο Wenger.

Δημοσ.

Ομαδαρα η Leicester, δεν εχω δει πρωταθλημα αλλα ειδα τα παιχνιδια με την Besiktas νταξει δεν εχω κατι να πω, ο debushy

μεχρι στιγμης καμια σχεση με sagna. Dm δεν εχουμε εδω και ποσα χρονια αλλα οχι θα βγαλουμε τον νεο Vieira καποτε. 

Δημοσ.

Ε μα... Όταν παρουσιάζεται μια τέτοια ευκαιρία, δεν είσαι μλκας, την τσιμπάς.

Και συγκρίνοντας για άλλη μια φορά τους επιθετικούς των υπολοίπων ομάδων - αντιπάλων μας, κάνει μπαμ ότι υστερούμε. Μόνο με Liverpool μπορούμε να συγκριθούμε σε επιθετικούς τώρα που έφυγε ο Suarez (αλλά κι εκεί πήγε ο Balotelli).

Αν μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκτηθεί φουνταριστός, θα μιλάμε για έγκλημα. Ok και το DM και το CB... Αλλά μετά το σκηνικό με Giroud, προτεραιότητα θεωρώ ότι έχει ο striker. Γιατί στην ουσία αυτή τη στιγμή παίζουμε χωρίς striker (το Sanogo δεν τον υπολογίζω καν εννοείται, δε ξέρω τι κάνει ακόμα στην Arsenal αυτός). Αλλά από την άλλη, από το πάνω ράφι δεν υπάρχει και τίποτα, όλοι είναι κλεισμένοι. Μόνο ο Cavani θα παρουσίαζε ενδιαφέρον, αλλά σιγά μη σκάσουμε εμείς τα λεφτά που χρειάζεται. Οπότε για κανέναν από το πιο κάτω ράφι μας βλέπω. Ψιλομίζερο δλδ. Άντε να δούμε.

Δημοσ.

Καθε χρονο τετοια σημαντικα κενα δεν εχει η Αρσεναλ; Θυμαμαι οτι την τελευταια μερα των μετεγγραφων εκανε κινησεις για να ενισχυθει σημαντικα

Δημοσ.

Περιμένουμε κάτι επίσημο γιατί γίνεται ένας χαμός από ρεπορτάζ. Ακόμα και τώρα υπάρχουν αντικρουόμενα ρεπορτάζ για Welbeck από -θεωρητικά- έγκυρες πηγές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...