Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωω live your myth in Greece...Ξεκολατε ενα οποιοδήποτε WC Dm και τελειώνει η συζήτηση εδώ κουραστικό κατάντησε

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο τρόπος που αναφέρεσαι σε παίκτες που θα ηθελες στην Αρςεναλ ειναι σαν να εχει ακουστεί το όνομα του και οτι παίζει να έρθουν ενώ στην ουσία ειναι κατι φανταστικό.

Αυτο ειναι το λαθος που κανεις.

Καλυτερα να λες οτι τον τάδε ( Μαρτινεζ ) θα τον ηθελες εσυ και οτι τον θεωρείς κατάλληλο για τους τάδε λόγους.

Δημοσ.

Το έχει πάρει πολύ σοβαρά ο μεγάλος ΒΕΝΓΚΕΡ

David Ornstein..(Ξέρετε τι σημαίνει αυτό...)

Arsenal are working on a deal to sign Southamton defender Calum Chambers. Fee agreed & medical took place on Friday

Chambers close to completion, fee above £10m, terms not finalised. Seen as versatile option RB, CB & more advanced if needed

If & when Chambers move to Arsenal goes through, likely Carl Jenkinson will leave on loan to gain regular first-team football

Ben Smith BBC

I'm told Arsenal want Morgan Schneiderlin AND Callum Chambers from Southampton. Spurs have also made an enquiry for Jay Rodriguez

Chambers a tremendous signing for Arsenal. Vast potential, England right back very soon. Worrying time for

Δημοσ.

Ο Ντεμπισί είναι 29 χρονών 2-3 χρόνια θα παίξει .Ο Τσάμπερς είναι ισως το μεγαλύτερο ταλέντο της Αγγλία.Οταν ο Ντεμπισί δνε θα μπορεί πλέον να παίξει τοτε ο Τσάμπερς θα είναι ήδη ώριμος να τον αντικαταστήσει.Πολύ έξυπνη κίνηση..και ναι 20 μυρια για δυο δεξι μπακ Ε ΚΑΙ?Βάθος θέλαμε,βάθος θα έχουμε.Σορρυ αλλα όταν ο Βενγκερ δεν ξοδευε ολοι κράζαμε τωρα που ξοδεύει πάλι θα κράζουμε?!!!!!!!!!!!!

εδω αλλες δίνουν 34 μύρια για ΣΟ..και το ποιο γελιο απο την Ουεφαλόνα με τον Μαθιου 20 κάτι ..Τα 20 μυρια για δυο παίκτες που ειδικά ο δεύτερος θα αξίζει διπλα σε μερικά χρόνια.Οποιος παρακολουθεί τακτικά pml ξέρει για τι πράγμα μιλάω/..

Δημοσ.

Εγω ειπα οτι απλα πηρατε τον Ντεμπισι για πρωτο δεξι μπακ και τωρα παιρνετε και Τσαμπερς για να ζεστενει τον παγκο ? 

Περιεργο να εχετε δυο καλα δεξια μπακ ταυτοχρονα .. 

Αυτο λεω. 

Για τα λεφτα σκασιλα μου σιγα τα λεφτα που δωσατε.

Λιγα ειναι ..

• Like 1
Δημοσ.

Οκ συγνώμη παρεξήγησα..εντάξει 19 χρονών είναι δεν νομίζω να έιχε την απαίτησει να παίζει βασικός στην Αρσεναλ

Δημοσ.

Σαν κίνηση είναι πολύ σωστή, ιδίως αν του μάθει και λίγο ο Arsene τη θέση του CB, για περίπτωση ανάγκης. Συν τις άλλοις, ο Jenkinson μου φαίνεται αρκετά soft (κυρίως αμυντικά) και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραχωρηθεί είτε δανεικός είτε μεταγραφή. Η ομάδα πρέπει να σφίξει, τέλος. Και φράγκα είναι πολύ καλά και για Debuchy και για Chambers, πολύ δυνατά deal.

Δημοσ.

Ο Ντεμπισί είναι 29 χρονών 2-3 χρόνια θα παίξει .Ο Τσάμπερς είναι ισως το μεγαλύτερο ταλέντο της Αγγλία.Οταν ο Ντεμπισί δνε θα μπορεί πλέον να παίξει τοτε ο Τσάμπερς θα είναι ήδη ώριμος να τον αντικαταστήσει.Πολύ έξυπνη κίνηση..και ναι 20 μυρια για δυο δεξι μπακ Ε ΚΑΙ?Βάθος θέλαμε,βάθος θα έχουμε.Σορρυ αλλα όταν ο Βενγκερ δεν ξοδευε ολοι κράζαμε τωρα που ξοδεύει πάλι θα κράζουμε?!!!!!!!!!!!!

εδω αλλες δίνουν 34 μύρια για ΣΟ..και το ποιο γελιο απο την Ουεφαλόνα με τον Μαθιου 20 κάτι ..Τα 20 μυρια για δυο παίκτες που ειδικά ο δεύτερος θα αξίζει διπλα σε μερικά χρόνια.Οποιος παρακολουθεί τακτικά pml ξέρει για τι πράγμα μιλάω/..

Σε εχει πικρανει πολυ η Μπαρτσα ε?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ο Σο δεν ειναι καλός;

Δημοσ.

Γιατί να με εχει πικράνει?

Καλός ειναι ο Σό ...παιχαταρα βασικά...αλλά όχι για 34 νομιζω οτι το καταλαβαίνεις αυτό

Σαν κίνηση είναι πολύ σωστή, ιδίως αν του μάθει και λίγο ο Arsene τη θέση του CB, για περίπτωση ανάγκης. Συν τις άλλοις, ο Jenkinson μου φαίνεται αρκετά soft (κυρίως αμυντικά) και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραχωρηθεί είτε δανεικός είτε μεταγραφή. Η ομάδα πρέπει να σφίξει, τέλος. Και φράγκα είναι πολύ καλά και για Debuchy και για Chambers, πολύ δυνατά deal.

Ναι αλλά πρεπει να παρουμε ενα Dm

Δημοσ.

Βέβαια να πούμε ότι τελικά μας βγήκε λίγο αλμυρός στην τιμή ε... Άλλο τα 10 που λέγαμε κι άλλο τα 16 (million pounds). Κλασσικά Άγγλοι παίκτες, βαράνε στην τιμή. Τέσπα όλοι λένε ότι είναι δυνατό παικτάκι (προσωπικά μόνο φυσιογνωμικά τον θυμάμαι αμυδρά από πέρσι, δεν τον είχα σταμπάρει ποδοσφαιρικά για να έχω άποψη) με πολλή εξέλιξη μπροστά του και μακάρι να τα βγάλει τα λεφτά του.

Από 'κει και πέρα, όλοι αυτόν περιμένουμε (DM) ρε φίλε μου, άντε μας έσκασαν τόσο καιρό. Επίσης ελπίζω να μην ισχύουν το ότι θέλουμε Douglas Costa από Shakhtar (δεν είναι κάτι που χρειαζόμαστε ή μας καίει στη θέση αυτή) και να μην μας φύγει ο Cazorla για Atletico M. Το 2ο το φοβάμαι πάρα πολύ. Κι είναι μεγάλη μλκία γιατί είναι απίστευτα χρήσιμος (γρήγορος στα πόδια και στη σκέψη, δυνατό σουτ εκτός περιοχής, σχετικά καλή επαφή με το γκολ για τη θέση που παίζει). Και βέβαια ψυχάρα, αγαπάει την ομάδα κι ο κόσμος τον λατρεύει. Ok είχε λίγο τα κάτω του σε κάποια παιχνίδια, αλλά μεμονωμένα πράγματα. Μας φτιάξαν που μας φτιάξαν μέχρι τώρα με τις μεταγραφές, μη μας ξενερώσουν απότομα... Εμένα τουλάχιστον θα με χαλάσει αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...