Andy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ε ε ε ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιι https://vine.co/v/hQFqeHXUUTv
arsenal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τρελενομαιιιιιιιιιιιιιιιιι.....Πραγματικα τωρα θελουμε εναν DM Khedira,Bender,Schneiderlin και τρέχω στην stoiximan να ποντάρω δυνατα τον τίτλο της PML !!!! στην θεση που παιζει ο καμπελ, ποιος ειναι βασικος στην αρσεναλ? υπαρχει περιπτωση να παρει θεση βασικου ο καμπελ ? προσωπικα δεν εδειξε κατι ιδιαιτερο στο παγκοσμιο εκτος απο ταχυτητα.. με την εθνικη μας δε μπορουσε να πιασει μπαλα CF θα παίζει ο Καμπελ που έχουμε μόνο ΖΙρούντ και Σανόγκο.Τον δεύτερο τον τρώει άνετα μην πω και τον πρώτο.Εκτος βέβαια και αν οντως αυτα που ακούγονται είναι αλήθεια οτι ο Βενγκερ θέλει να βάλει τον Σάντσεζ στην κορυφή της επίθεσης στην θεση που παιζει ο καμπελ, ποιος ειναι βασικος στην αρσεναλ? υπαρχει περιπτωση να παρει θεση βασικου ο καμπελ ? προσωπικα δεν εδειξε κατι ιδιαιτερο στο παγκοσμιο εκτος απο ταχυτητα.. με την εθνικη μας δε μπορουσε να πιασει μπαλα CF θα παίζει ο Καμπελ που έχουμε μόνο ΖΙρούντ και Σανόγκο.Τον δεύτερο τον τρώει άνετα μην πω και τον πρώτο.Εκτος βέβαια και αν οντως αυτα που ακούγονται είναι αλήθεια οτι ο Βενγκερ θέλει να βάλει τον Σάντσεζ στην κορυφή της επίθεσης Tο κακό είν αι οτι ο Τζάκαρος ο αγαπημένος μου παίκτης θα φάει πάγκο του χρόνου.Εντάξει τον Ράμσει δεν τον αφήνεις πάγκο με το τίποτα και δίπλα στον Ράμσει θέλουμε εναν σκύλο να κόβει ποδια που λέει ο λόγος.Ο Τζάκ είναι soft δεν μπορεί.Επίσης θελω να φύγει ο Ποντόλσκι,Φλαμινί,Αρτέτα.Για τους τελευταίους δυο ούτε λόγος αν θέλουμε πρωτάθλημα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο Khedira είναι δυνατή προσθήκη, σοβαρή μεταγραφή. Αλλά όπως τον έχω δει στο Μουντιάλ μέχρι τώρα, βλέπω να ανεβαίνει επικίνδυνα η τιμή του. Κι όταν μπαίνουν σε πλειστηριασμό τέτοιοι παίκτες, συνήθως μένουμε πίσω. Μακάρι, αλλά μου φαίνεται δυσκολάκι. Όπως δυνατή μεταγραφή είναι κι ο Χιλιανός ο οποίος βρίσκεται Λονδίνο, άντε μπράβο. Άντε να ανακοινωθεί κι ο Debuchy να κλείσει κι εκείνη η τρύπα, γιατί με αγχώνει λίγο. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από GiOrGoSk21
Andy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 το ρεπορταζ της sport (καταλανικη εφημεριδα) λεει οτι ο sanchez ειχε συμφωνησει με juve αλλα συναντηθηκε με wenger στην βραζιλια και τον επεισε να ρθει στην αρσεναλ και ετσι αθετησε την συμφωνια με juve!
salazar1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Πολύ καλή κίνηση(αν τελικά γίνει).Επιτέλους άρχισε να ξοδεύεται ο Γάλλος
arsenal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Επιτέλους άρχισε να ξοδεύεται ο Γάλλος Εχω βαρεθεί να μιλάω για αυτό το πράγμα αλλα θα το ξαναπώ.Ο μόνος λογος που δεν ξοδεύαμε ειναι το Εμιρέιτς και η πολιτική της Αρσεναλ που την ήθελε είναι σωστή απέναντι στο ffp.Δηλαδή τι?ειναι βλάκας τοσο καιρό να ακούει την κριτική οτι δεν ξοδεύει κτλ κτλ και στο κάτω κάτω απο την τσέπη του τα βάζει? To οτι δεν είναι βλάκας να δίνει παραπανήσια λεφτά πχ λουιζ,λαλάνα,ερρέρα,σο είναι θετικό για εμένα προσωπικά 1
Andy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) αυριο στη 1 το βραδυ θα γινει η παρουσιαση της φανελας!θα στριμαριστει κιολας απο εδω! https://www.youtube.com/user/puma και επισης ->RAC: "Alexis Sánchez has passed his medical at Arsenal and will be announced tomorrow! rac=εγκυρο καταλανικο ραδιοφωνο επομενως ισως τον δουμε και στη παρουσιαση αν και χλωμο Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2014 από Andy
arsenal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Τελειωμένο ειναι και Σάντσεζ και Ντεμπισί.Πάμε τώρα για DM.Υπάρχει μια φήμη στο τουίτερ απο εναν δημοσιογράφο ο οποιος είπε οτι καταθέσαμε πρόταση για Κεντίρα.Εντάξει αν πάρουμε και αυτόν το χτυπάμε άνετα το πρωτάθλημα.(Αν δεν φεύγουν οι καλύτεορι μας παίκτες με 3-4 μήνες εκτος παλι ΑΝ)
Andy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Τελειωμένο ειναι και Σάντσεζ και Ντεμπισί.Πάμε τώρα για DM.Υπάρχει μια φήμη στο τουίτερ απο εναν δημοσιογράφο ο οποιος είπε οτι καταθέσαμε πρόταση για Κεντίρα.Εντάξει αν πάρουμε και αυτόν το χτυπάμε άνετα το πρωτάθλημα.(Αν δεν φεύγουν οι καλύτεορι μας παίκτες με 3-4 μήνες εκτος παλι ΑΝ) η καλυτερη μεταγραφη μας μεχρι στιγμης ειναι ο Shad Forsythe..ο καινουργιoς fitness coach
arsenal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οντως ειναι.ελπίζω να κανει δουλεια...Υπάρχει δημοσίευμα απο αξιόπιστο σάιτ οπου αναφέρει οτι ο Κεντιρα απέρριψε ανανέωση του σθμβολαιου.και πιέζει για Άρσεναλ.Νομιζω οτι ο Βενγκέρ μέσα στα επομενα τρια χρόνια θέλει chl kai έπειτα να αποσυρθεί 1
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αυτη ειναι η νεα σας εμφανιση ? Αν τελικά είναι αυτήν εγω λέω να μην το πούμε σε κανέναν.
salazar1991 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αυτή ήταν της προπόνησης.Αυτή είναι η καινούργια φανέλα http://arsenaldirect.arsenal.com/icat/pumahome
user12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τι να πω ρε παιδια εγω περιμενα να παει να παρει εναν φουνταριστο, και τελικα περνουμε αλλον ενα περιφεριακο ? ή παει τον ο walcot για φουνταριστο ή περιμενει ο wenger να ειναι εκτος η μιση ομαδα παλι απο τραυματισμους. Αντε να ξεκινησει η χρονια να δουμε τον παιχταρα εν δραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα