arsenal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γνωστό αυτό αλλα είναι και τίποτα Indykalia Ειλικρινά θα ξενερώσω την ζωή μου αν τον δώ με φανέλα άλλης ομάδας http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2646066/Cesc-Fabregas-agreed-terms-Premier-League-club-Barcelona-holding-32-5m-deal.html 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αυτός μια χαρά θέλει να έρθει, εμείς δεν καιγόμαστε. Κι αντικειμενικά τώρα, είναι λίγο μεγάλο overkill να δώσεις 36 εκατομμύρια για τέτοιου είδους midfielder αυτή τη στιγμή. Εκτός αν, όπως είπα, πουλήσεις κανα δυό απ' τους τωρινούς κι εξοικονομήσεις κανα φράγκο. Που δε νομίζω... Κανείς μας δεν τον θέλει με άλλη ανταγωνιστική φανέλα, αλλά είναι πολύ πιθανό. Κι εκτός από MU, τις τελευταίες μέρες γράφεται πολύ έντονα για M.City, ιδίως τώρα που είναι πολύ πιθανό να την κάνει ο Toure. Η οποία M.City, αν γίνει κι αυτό, μάλλον πρέπει να ονομαστεί Arsenal No2... Τέσπα περιμένω striker αρχισκόρερ και RB (αν είναι όντως ο μικρός, περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση) σε πρώτη φάση. Από 'κει και πέρα, ότι πονάμε κι αλλού πάντως πονάμε. Πρέπει να έρθει και goalkeeper, θέλουμε και CB καθώς τον Vermaelen δεν τον βλέπω για του χρόνου. Και επίσης σιγά σιγά κι έναν πιο δυνατό holding midfielder-destroyer για αντι-Arteta. Από τη μια δεν του πάει 100% η θέση κι από την άλλη έχει και πατημένα τα 32. Και προσωπικά επειδή έχω κολλήσει τρελά από πέρσι... Θέλω Di Mariaaaaa. Ή κάποιον σ' αυτό το στυλ τουλάχιστον. Να κατεβαίνει σαν winger ή να συγκλίνει πιο κεντρικά με προσωπική ενέργεια, να πατάει περιοχή και να φτιάχνει ευκαιρία για πλάκα. Ok όλοι αυτοί προφανώς δεν παίρνονται σε μια μεταγραφική περίοδο. Εκτός αν είχαμε διπλάσιο budget απ' το υπάρχον και -κυρίως- είχε διάθεση να το χαλάσει ο Wenger. Πιστεύω όμως ότι είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να πάρουμε την Premier League αλλά και να χτυπήσουμε κάποτε σοβαρά CHL.
user12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Για τερατρος cb λογικα γυρναει ο Djourou. Για Lw και γω θελω Di maria αλλα δυσκολο εχεις Podolski, μπορει να παρεις Vela με το buy out clause και εχεις και τον Campbell που μπορει να γυρισει, επισης στην ιδια θεση παιζουν ανετα (Ozil, wilshere, Rosicky) αρα δυσκολα θα παει για Lw. Για Gk αφου εφυγε ο Fabianski πρεπει να βρει καποιον να κανει push τον scezney οχι world class. Ps περιμενω να δω τι θα γινει με τον kallstrom αν θα τον ανανωσει να χει παρεα ο Diaby στις αποθεραπειες
GiOrGoSk21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Χωρίς να μηδενίζω τους Djourou, Campbell και Kallstrom... Προσωπικά θα 'θελα κάτι πιο ποιοτικό κι αξιόπιστο από αυτούς τους παίκτες. Πιο βαριά ονόματα. Α ρε Diaby... Μου λείπει αρκετά πάντως, μπορώ να πω. Ποιοτικότατος παίκτης, με φοβερές ικανότητες.
arsenal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ελάτε ρε παιδιά καλστρομ τζουρου ειναι μηδενικά και οι δυο..δε έχουν θέση στην ομάδα μην τρελενομαστε.Ο Ντιαμπι παντα μου άρεσε αλλά ειναι γυάλινος δεν εξηγείται αυτο
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Άντε να δούμε αν θα αλλάξει την κατάσταση ο τύπος. http://www.sport-fm.gr/article/ekane-tin-prwti-tis-metagrafi-i-arsenal/770605 Επιτέλους ξύπνησε και κατάλαβε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα σ' αυτό το κομμάτι... Κι επίσης, τελικά η μπίλια έκατσε στην Chelsea... Ήδη κάηκαν οι πρώτες φανελίτσες.
alexis333 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αφου δεν τον θελατε. Τι φταιει ο Σεσκ ?? Εχετε και Οζιλ δε χωραγε με Σεσκ .. Εκτος κι αν ηθελε να παιζει ποδοσφαιρο πιο αργο κι απ το θανατο ο Βενγκερ ..
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ναι μωρέ ντακς δεν είπαμε αυτό. Στο κέντρο δε χωράει τίποτα έτσι όπως έχει το ρόστερ τώρα, έχουν γραφτεί και λίγο πιο πάνω. Απλά προτιμούσαμε να τον δούμε με άλλη φανέλα, π.χ. σε MU ή City παρά Chelsea. Λογικό είναι να φάει -ένα παραπάνω - κράξιμο από το λαό μας στο νησί τώρα. 1
user12 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Φημες λενε οτι ο Βερμαλεν συμφωνησε με man utd μενει να δουμε αν θα τον αφησει ο Βενγκερ να φυγει imo νταξει δεν μπορεις να κρατησεις παιχτη χωρις την θεληση του απο την αλλη αμα τον αφησεις να φυγει θες βαρια ονοματα rb,cb,dm,st και μετα για να συμπληρωθει το roster cb,lw για μενα δεν πρεπει να τον αφησει να φυγει ο Βενγκερ
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Κοίτα αν ισχύουν πάντως κάτι λίγα που γράφτηκαν για 9 εκατομμυριάκια ευρώ (και βλέπουμε και πως θα πάει στο μουντιάλ βέβαια), εγώ τον έδινα ψιλοχαλαρά.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Υπομονή για κάτι επίσημο γιατί έχουν γραφτεί τα μύρια όσα τόσο καιρό μέσα στο Μουντιάλ... Γράφεται για συμφωνία μεταξύ των ομάδων όπως και το ποσό, αλλά μόνο με επίσημη ανακοίνωση είμαι ήσυχος. Να θυμίσω ότι μια σελίδα πριν κάπου λίγο πριν αρχίσει το Μουντιάλ, μιλούσαμε για κλεισμένο Aurier και τώρα είμαστε μια ανάσα από Debuchy.
Andy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 o debuchy μια χαρα ειναι.εμενα τουλαχιστον μου αρεσει.και για aurier λενε οτι θα τον παρουμε σε 2 χρονια.. οσο για sanchez πιστευω και ελπιζω οτι δεν θα χαλασει.πολλοι εγκυροι δημοσιογραφοι απο χιλη και ιταλια εχουν πει οτι εχει κλεισει
tzizzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 στην θεση που παιζει ο καμπελ, ποιος ειναι βασικος στην αρσεναλ? υπαρχει περιπτωση να παρει θεση βασικου ο καμπελ ? προσωπικα δεν εδειξε κατι ιδιαιτερο στο παγκοσμιο εκτος απο ταχυτητα.. με την εθνικη μας δε μπορουσε να πιασει μπαλα
Andy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 o sanchez απο τν μια λογικα και ο walcott απο την αλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα