Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τη συνεπαγωγή: δεν θα πάει για πρωτάθλημα=>θα πάρει 3 world class players και δε θα πουλήσει κανέναν...

χαχαχαχα 

χαζομαρα μου ηθελα να γραψω να 

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέτε?για να δουμε...ονειρο μου είναι να τον ξαναδώ με την φανέλα μας!Κατω απο τον Βενγκερ θα γινει και παλι ο σπουδαίος παίκτης που ήταν

Sky Sources: Cesc Fabregas set to leave Barcelona this summer & expected to return to Premier League

Cesc Fàbregas Soler @cesc4official

To all Gunners: A big thank you for your unconditional support during the last 8 yrs. Just say that I will always carry you in my heart!

Δημοσ.

Λέτε?για να δουμε...ονειρο μου είναι να τον ξαναδώ με την φανέλα μας!Κατω απο τον Βενγκερ θα γινει και παλι ο σπουδαίος παίκτης που ήταν

Sky Sources: Cesc Fabregas set to leave Barcelona this summer & expected to return to Premier League

καλα ολα αυτα αλλα δεν ειναι top priority

Δημοσ.

Ότι είναι αρκετά πιθανό να γυρίσει Αγγλία, είναι. Αλλά είναι μάλλον απίθανο να επιστρέψει σε μας. Θα έπρεπε να αποχωρήσουν 1-2 midfielders και δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο ο Wenger γιατί τώρα δουλεύει μ' αυτους. Έχουν πάρει και θέση βασικού πλέον κι οι Wilshere-Ramsey οπότε δε χωράει. Κι εγώ θα τον προτιμούσα ως world class που λέγαμε, πιο έμπειρο και πιο έτοιμο κλπ αλλά δεν βλέπω να γίνονται αυτά.

Και βέβαια έχει βουήξει ο τόπος ότι τον θέλει η MU και αυτοί τον χρειάζονται τρελά. Εκεί βλέπω κι εγώ να κλείνει.

Δημοσ.

Έχει βουήξει ο  τόπος οτι έχουμε συμφωνήσει με Ρεμί,Πολυ μου αρέσει ,ειναι πολύ καλος παίκτης και επιτέλους θα αποκτήσει στηριγμα και ο Ζιρούντ..ελπίζω όμως να μην είναι αλήθεια και να στραφούμε σε world class γιατι αυτό μας χρειάζεται..

Κατι ακομα εχω προσέηξει με την Γαλλια οτι ο Ζιρούν βάζει ομορφ α γκολ και πολύ συχνά...Αυτό συμβαίνει επειδή δεν παίζει μονος μπροστα.Και σημερα αν ξεκινήσει στο φιλικο και το δείτε να το προσέξετε αυτό

Δημοσ.

Μολις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και επιβαιβεώθηκα στο έπακρον!Οσοι το ειδαν το κατάλαβαν!επαιξε παρα πολύ καλα

Δημοσ.

ναι αλλα το ελεγε οντως?αν ξερει κανεις Γαλλικα ας μπει στο σαιτ να δει αν υπάρχει τέτοιο άρθρο

Δημοσ.

Καλα και οχι μονο αυτο στο οφισιαλ twitter του το εχει κανει retweet το συγκεκριμένο βίντεο! check it https://twitter.com/Serge_Aurier

Ελπίζω να μην μας τρολάρει θανάσιμα!

επίσης ο πιο insider δημοσιογραφος της Αρσεναλ γράφει για Μπαλοτέλι

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-consider-mario-balotelli-transfer-3634301

• Like 1
Δημοσ.

Καλός ο Remy αλλά κι εγώ περιμένω κάτι αρκετά ανώτερο μάγκες... Αλλά όχι Balotelli. Είναι κομπλεξικό το παιδάκι, γνωστά αυτά. Και θα μου φαινόταν πολύ περίεργο να θέλει ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα ο Wenger. Βασικά το θέμα υπάρχει από το Γενάρη-Φλεβάρη και μπλέκεται κι η Puma στη μέση. Anyway θα προτιμούσα κάτι σε πιο...φυσιολογικό.

Για right back, μετά τη -αναμενόμενη- πόρτα που φάγαμε για Juanfran, προτιμούσα Coleman. Ωστόσο νομίζω ότι έκλεισε το Γαλλάκι, ο οποίος είναι ερωτηματικό ως κουτσκο και σχετικά άπειρος.

Άλλη μια μεταγραφική περίοδος για μας πάντως ξεκίνησε με party από ονόματα... Στην πραγματικότητα 2-3 μεγάλους παίκτες θέλουμε με τα φράγκα που διαθέτουμε και τέλος.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι ο μπαλοτελι..στην ιταλια τι μπαλα να παιξει?σε καθε αγωνα του πετανε μπανανες

καλα οσο για την αγγλια οταν ηταν στην σιτυ τι να πεις.ειχε τον κλοουν προπονητη.

με τον βενγκερ θα κανει μεγαλα πραγματα,γιατι ο βενγκερ πρωτα απο ολα ειναι μεντορας ολων των νεων στα αποδυτηρια και μετα προπονητης

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω οτι ο Μπαλοτελι είναι μεγάλο φορ απλα δεν είχε τον σωστο προπονητή να τον ωριμάσει σαν ανθρωπο..Μην γελιομαστε ο κλουουν δεν ηταν ποτε προπονητης και στην Ιταλία επίσης δεν εχει προπονητη.Κάτω απο τον Βενγκέρ θα γίνει τεράστιο φορ..Ο Serge Aurier ειναι πολυ καλό δεξι μπακ βγήκε Στηβ καλύτερη ενδεκάδα τηε Γαλλίας για φέτος

Δημοσ.

BpFuJchCEAAqqE-.jpg

Fabregas decided to leave and is in talks with an english club, according to huge headline of today Mundo Deportivo

"For those asking, I repeat: 10 days ago Fabregas made aware Manchester United that his priority was Arsenal"

απο τον δημοσιογάφο Tancredi Palmeri.Για να δούμε ο Βενγκερ άνετα μπορεί να τον συνδυάσει με Οζίλ πιστεύω..

Δημοσ.

BpFuJchCEAAqqE-.jpg

Fabregas decided to leave and is in talks with an english club, according to huge headline of today Mundo Deportivo

"For those asking, I repeat: 10 days ago Fabregas made aware Manchester United that his priority was Arsenal"

απο τον δημοσιογάφο Tancredi Palmeri.Για να δούμε ο Βενγκερ άνετα μπορεί να τον συνδυάσει με Οζίλ πιστεύω..

o palmeri ειναι για τον πουτσο.οτι αρλουμπα δει την αναπαραγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...