Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πες μου εσυ πόσες ευκαιρίες εχει πάρει;το να τον ξεκινάει βασικό με την καλύτερη ομάδα στον κοσμο;τι ήθελες να είχε κανει;με Έβερτον εχει ξεκινήσει και τώρα 3 ματς δηλαδή ..αλλες 3 φορες αλλαγή στο 80 φεύγα και για πες μου ποιος επιθετικός έχει στα 21 του εχει κανει μπαμ?κανεις!!!!!!όλα τα. CF απο τα 24 και μετα παίζουν ...έλεος δηλαδή να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράψουμε έκθεση

Δημοσ.

κ ο ανρι να πω οτι στην αρχη τα πεταγε στα περιστερια!

Τόσο χάλια δεν ήταν κανείς φίλε, άσ' το. Καλά για Thierry δε το συζητάω καν. Ακόμα και σαν νεανίας που ήταν, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, έδινε πόνο. Ok δεν είπαμε να παίζει ένας 21χρονος σαν 26άρης ή 30άρης, αλλά όχι κι έτσι, ήμαρτον. Γιατί δεν είναι μόνο θέμα αριθμών (που είναι κι ο σημαντικότερος δείκτης σε έναν επιθετικό ε), αλλά συνολικής εικόνας. Εκεί στέκομαι περισσότερο κι εκεί ο Sanogo είναι τραγικός.

Για πες μου εσυ πόσες ευκαιρίες εχει πάρει;το να τον ξεκινάει βασικό με την καλύτερη ομάδα στον κοσμο;τι ήθελες να είχε κανει;με Έβερτον εχει ξεκινήσει και τώρα 3 ματς δηλαδή ..αλλες 3 φορες αλλαγή στο 80 φεύγα και για πες μου ποιος επιθετικός έχει στα 21 του εχει κανει μπαμ?κανεις!!!!!!όλα τα. CF απο τα 24 και μετα παίζουν ...έλεος δηλαδή να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράψουμε έκθεση

Φίλε μου όλες οι ευκαιρίες που πήρε φέτος είναι αυτές:

http://www.soccerbase.com/players/player.sd?player_id=54506

Για το μπαμ στα 21 που λες... Δεν είπα να κάνει το 10 στα 10 αλλά όχι κι έτσι ρε αδερφέ. Έχω δει όλα τα παραπάνω ματς και τα θυμάμαι καλά δυστυχώς. Αυτός πέραν του ότι δεν έχει βρει δίχτυα, σε όλα τα παιχνίδια ήταν από τραγικός εως μετριότατος. Αυτό κάτι λέει.

Και στο ποδόσφαιρο δε μετράει μόνο το να ξεκινήσεις βασικός. Είναι κι η αλλαγή σημαντικότατο μέρος του παιχνιδιού. Μια αλλαγή μπορεί να αλλάξει την εικόνα ενός αγώνα, μπορεί να σου κάνει γκολ με μια επαφή, μπορεί να γυρίσει τούμπα ένα χαμένο παιχνίδι και μπορεί και να σε καταστρέψει. Κι επίσης υπήρξαν ποδοσφαιριστές που κάνανε -σχεδόν ολόκληρη- καριέρα ως αλλαγές. Γι' αυτό μη μου αναφέρεις το γεγονός ότι μπήκε αλλαγή ως κάτι το μη γενόμενο. Όλα παίζουν ρόλο κι όλα τα λαμβάνω υπ' όψην όταν κρίνω κάτι.

Όσο  για το αν σκέφτομαι ή όχι πριν γράψω έκθεση... Κατ' αρχήν τα posts μου έχουν συγκεκριμένη δομή και δεν είναι ασυνάρτητα. Αυτό τουλάχιστον σε κάποιον που ξέρει να διαβάζει είναι κάτι παραπάνω από εξόφθαλμο (άσχετα αν συμφωνεί ή όχι με το περιεχόμενο). Έτσι έχω μάθει εγώ να γράφω όταν μιλάω σοβαρά. Τώρα για την "έκθεση"... Ναι, όταν θέλω να αναλύσω και να δικαιολογήσω μια άποψη, θα επεκταθώ παραπάνω και θα "ανοίξει" το post. Αν φαίνονται μεγάλα και κουραστικά ή βαρετά σε κάποιον, ας τα προσπεράσει, κανένα θέμα.

Δημοσ.

Ο Henry ειχε ερθει αποτυχμενος απο την juve. Δεν φταιει ο Σανογκο για τα φετινα χαλια. Ουτε ο Ζιρου (δεν νομιζω να πιστεψε κανεις οταν πηραμε Ζιρου οτι ηταν αντικαταστατης του Βαν περσι). Ας παρει το F.A να βγει και 4ος και αμα δεν μπορει και του χρονου, ας παει στο Board ή ας φυγει ο le prof

Δημοσ.

Ο Henry ειχε ερθει αποτυχμενος απο την juve.

Είχε έρθει ως αποτυχημένος λόγω λάθος θέσης (winger), όχι γιατί π.χ. ήταν σάπιος ή είχε μάπα χαρακτηριστικά ή ήταν γατάκι ξέρω γω. Με το που τον πέταξε ο Wenger μπροστά έβγαλε αμέσως μάτια. Ιδού οι αριθμοί του την πρώτη μόλις χρονιά στην ομάδα. Καταλαβαίνεις τώρα ότι δεν υφίσταται καμία αντιστοιχία με κανέναν Sanogo, ε;

Δεν φταιει ο Σανογκο για τα φετινα χαλια. Ουτε ο Ζιρου (δεν νομιζω να πιστεψε κανεις οταν πηραμε Ζιρου οτι ηταν αντικαταστατης του Βαν περσι)

Δεν είπα ότι φταίει αποκλειστικά κάποιος παίκτης για τα φετινά χάλια. Εχώ αναλύσει κι έχω πει αρκετές φορές το τι φταίει. Απλά ο μεν Sanogo δεν έχει θέση στην ομάδα που λέγεται Arsenal κι ο δε Giroud είναι για 2ος τη τάξει επιθετικός κι όχι η 1η επιλογή.

Από 'κει και πέρα, όπως ήρθαν τα πράγματα προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντικότερο το κύπελλο από την 4η θέση. Το οποίο δε νομίζω να είναι παιχνιδάκι, βάσει εικόνας της ομάδας. Για το CHL τώρα τι να πω. Αν είναι να ενισχυθούμε το καλοκαίρι (σοβαρά όμως, με παίκτες επιπέδου) και να βάλουμε ως στόχο το θεσμό αυτό μήπως και το πάρουμε ποτέ, τότε ναι, ας τα δώσουμε όλα για την 4η θέση. Διαφορετικά, δε μου λέει κάτι μια ακόμα συμμετοχή έτσι για τη συμμετοχή. Παίζουμε συνεχόμενα CHL από το 1999/2000 και κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουμε.

Δημοσ.

Οσο σημαντική ηταν θα ηταν η απουσια του Σουαρεζ απο Λιβερ αλλο τοσο ειναι πλεον ο Ραμσει απο Αρσεναλ.Φανηκε αλλωστε

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι ομαδα εχετε φετος?

0-2 στον τελικο κυπελλου Αγγλιας στο 9ο λεπτο απο την Χαλ??????? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Προλαβαινει η Χαλ να σπασει το 4-0 της Λιβερπουλ φετος στο ημιχρονο?

Δημοσ.

Μακάρι να το χάσει.Πραγματικά μακάρι να μην σταυρώσει κούπα μπας και φύγει αυτός ο άθλιος από τον πάγκο.Έκανε πολλά,η ομάδα του χρωστάει αλλά ως εδώ.Έχει ευθύνη για αυτά τα χάλια.

Δημοσ.

Δε ξέρω πόσο βαρεμένοι είμαστε εμείς, αλλά ο ref το 'χει χάσει άσχημα το παιχνίδι... 3 πέναλτυ στο 2ο ημίχρονο δεν μας δόθηκαν. Και δίνονταν μια χαρά και τα 3, με τα 2 από αυτά πολύυυυ πέναλτυ. Όπως επίσης και η τόση ανοχή στις καθυστερήσεις της Hull. Anyway 2-2 πριν λίγο και είδωμεν... Ανοιχτά όλα όπως πάντα.

Δημοσ.

Δε ξέρω πόσο βαρεμένοι είμαστε εμείς, αλλά ο ref το 'χει χάσει άσχημα το παιχνίδι... 3 πέναλτυ στο 2ο ημίχρονο δεν μας δόθηκαν. Και δίνονταν μια χαρά και τα 3, με τα 2 από αυτά πολύυυυ πέναλτυ. Όπως επίσης και η τόση ανοχή στις καθυστερήσεις της Hull. Anyway 2-2 πριν λίγο και είδωμεν... Ανοιχτά όλα όπως πάντα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ο ref..

Δημοσ.

Ο μέτριος εως κακός σήμερα Ramsey επιτέλους το έβαλε κι επιτέλους σηκώνουμε κάτι.

Και συνεχίζοντας τον οχετό μου για το Sanogo... :devil:  Μιλάμε για ανέκδοτο παίδες, όχι μλκιες. Καμία επαφή με τη λέξη ποιότητα. Απλά τρέχει, αυτό. Κρίμα να μείνει του χρόνου.

Δημοσ.

Έφαγε πολύ αποθέωση πάντως ο Wenger (εκτός από μπύρα) μετά το τέλος. Και ανανεώνει άμεσα απ' ό,τι γράφεται... Τα αναμενόμενα δηλαδή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανανεωσε http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140530/wenger-signs-contract-extension

αντε να δουμε, παντως εγω δεν πιστευω οτι θα παει για πρωταθλημα δηλαδη να παρει 3 world class players (striker dm και rb) και να μην  πουλησει κανεναν.

Επεξ/σία από user12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...