Raikkonen86 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Η looseria στο μεγαλείο της!!!! Εκεί που λέγαμε όλοι ότι πάει για πρωτάθλημα η Άρσεναλ άρχισαν να πέφτουν 6αρες και 5αρες... Πελατειακή η σχέση του Μουρίνιο με τον Βενγκερ ο οποίος συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα 1000 παιχνίδια με την Άρσεναλ...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Για άλλη μια φορά φέτος αποδείχθηκε ότι δεν αξίζαμε το πρωτάθλημα. Η Chalsea έδειξε με εμφατικότατο τρόπο ότι είναι πολύ δυνατότερη ομάδα από εμάς. Και μπορεί γενικά να μη μας αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της Chelsea, αλλά σήμερα (όπως και κάποιες λίγες φορές μέσα στη χρονιά) έδειξε ότι έχει δυνατότητες να παίξει και πιο παραγωγικά. Και κάπου εκεί αρχίζουν να φαίνονται καλύτερα οι ικανότητες που έχουν όταν επιτίθονται. Και επίσης κάπως έτσι πάνε περίπατο και τα περί κωλοφαρδίας της Chelsea και της όποιας Chelsea. Έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα και αποδείχθηκε περίτρανα και σήμερα ότι δεν είναι κωλοφαρδία. Ικανότητα λέγεται. Εξάλλου, δε γίνεται να είσαι στην 1η θέση της Premier League ή να πάρεις πρωτάθλημα και να ευθύνεται η κωλοφαρδία. Δεν μιλάμε για πρωτάθλημα Ελλάδας ή Μάλτας ξέρω γω, είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα στον κόσμο και χρειάζεσαι κατά 99% ικανότητα για να το διεκδικήσεις. Η κωλοφαρδία μπορεί να έχει έννοια απλά για 2-3 παχνίδια, δεν είναι κάτι που μπορεί να σε κρατήσει μόνιμα στην κορυφή. Για μας δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό να πούμε σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπυ. Μια από τα ίδια ήμασταν και σήμερα. Επιθετικά δεν περίμενα κάτι από το 15' και μετά που παίζαμε με 10, με Giroud απέναντι στην ικανότερη αμυντικά ομάδα του πρωταθλήματος. Αλλά αμυντικά είμασταν ξανά ελεεινοί κι αυτό δείχνει πλέον, πέρα απ' την αλλαγή τακτικής, ότι θέλουμε και σε αυτόν τον τομέα προσθήκες. 3-0 στο 17' ; Really; Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ούτε η κόκκινη, ούτε οι απουσίες ούτε οι όποιες ατυχίες μας είτε η κωλοφαρδία του αντιπάλου (και καλά) ούτε τίποτα. Όταν δέχεσαι 6 δεν ακούω τίποτα. Κι έτσι για να τα βλέπουμε μαζεμένα τα αποτελέσματα συνολικά: Away: MU-Arsenal 1-0 M.City-Arsenal 6-3 Liverpool-Arsenal 5-1 Chelsea-Arsenal 6-0 Home: Arsenal-Liverpool 2-0 Arsenal-Chelsea 0-0 Arsenal-MU 0-0 Arsenal-M.City (παίζουμε τη μεθεπόμενη) Και να μου την φέρουν την κούπα στο Emirates, δεν την θέλω, όταν βλέπω τα παραπάνω. Κι είναι και τόσο μεγάλες οι ήττες που δεν δεν δίνουν περιθώρια για δικαιολογίες κι όποιος δεν το βλέπει ή εθελοτυφλεί ή βλέπουμε άλλο πρωτάθλημα (ή και άλλο άθλημα ). Όπως είπα δεν αξίζαμε το πρωτάθλημα και είναι πέρα για πέρα δίκαιο αυτό που βλέπω στον πίνακα με τη βαθμολογία. Α και επειδή το συζητούσαμε προχτές με το φίλο για το Giroud vs Eto'o και Torres στην προηγούμενη σελίδα... Για άλλη μια φορά είδα πόσο καλύτεροι είναι από τον δικό μας. Για τον Eto'o δεν έχω να πω πολλά βέβαια για σήμερα, αφού βγήκε αλλαγή στο 10' με τραυματισμό. Πρόλαβε όμως και πέταξε το γκολάκι του. Και την -σχετικά απλή- ενέργεια που και το τελείωμα που έκανε στο γκολ δεν το βλέπεις απ' τον δικό μας. Ο δε Torres μπορεί να μη σκόραρε αλλά έκανε γερό παιχνίδι. Γρήγορος, ανακατοσούρας, φουλ -και ουσιώδες- τρέξιμο, πάσαρε σωστά, έδωσε ασίστ και, το πιο σημαντικό, ΕΠΙΤΙΘΟΤΑΝ. Με πρόσωπο στο τέρμα. Κι εκεί φύγαν βέβαια και κάτι ντριμπλίδια στους αμυντικούς μας. Έτσι γιατί μπορεί. Έχει την ντρίμπλα και την χρησιμοποιεί, όχι να γυρνάει κώλο και να περιμένει τον αμυντικό να έρθει να του κολλήσει.
arsenal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι δυνατόν να τους συγκρινεις ενω παιζαμε με δέκα παίχτες..Καθαρά φταίξιμο του Βενγκέρ το χθεσινο ματς και ευτυχώς το παραδέχτηκε και ο ίδιος και δεν κρύφτηκε πιστβ απο δικαιολογίες... Τεράστιο λάθος να ξεκινήσεις ο Οξ στο κεντρο παρα του Φλαμινι..είχε πει άλλωστε ο ίδιος ο Βενγκέρ οτι τον προορίζει για αυτή την θέση αλλά δεν ειναι ακόμα έτοιμος..τοτε γιατί ρε φιλέ τον βάζεις εκεί σε ενα ντέρμπι που κρινόταν ο τιτλος;το κεντρο χάθηκε ...εγώ προσωπικά τον Αρτέτα δεν τον θέλω άλλο γέρασε ρε φιλέ πως να το κάνουμε;ενα ματς παιζει ενα δεν παιζει όπως και ο Καθορλα..άντε να γυρίσει και ο Ράμσεϊ μπας και αποκτβσουμε συνοχή στο κέντρο..και ας πάρουμε την Σίτυ στο εμιρειτς δεν ανέρχεται τέτοια ξεφτιλα φετος στα ντέρμπι
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι δυνατόν να τους συγκρινεις ενω παιζαμε με δέκα παίχτες.. Αν εννοείς τη σύγκριση Giroud vs Eto'o-Torres, δεν έβγαλα συμπέρασμα αποκλειστικά από αυτά που είδα κι από τις 2 πλευρές στο το χτεσινό ματς. Απλά είδα ενέργειες των 2 της Chelsea και τα συνέκρινα με φάσεις που έχω δει τον δικό μας γενικά σε άλλα παιχνίδια (είτε ντέρμπυ είτε πιο χαλαρά). Τεράστιο λάθος να ξεκινήσεις ο Οξ στο κεντρο παρα του Φλαμινι..είχε πει άλλωστε ο ίδιος ο Βενγκέρ οτι τον προορίζει για αυτή την θέση αλλά δεν ειναι ακόμα έτοιμος..τοτε γιατί ρε φιλέ τον βάζεις εκεί σε ενα ντέρμπι που κρινόταν ο τιτλος;το κεντρο χάθηκε ... Άσε, το κέντρο χάθηκε και σε άλλες περιπτώσεις που επιλέχθηκαν άλλοι στα χαφ. Θες να σου θυμίσω τι έγινε στο Etihad; Ή στο Anfield; Αλλά και σε παιχνίδια που δεν ήταν τόσο εμφανής η ζημιά στο κέντρο, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε... Είτε δεν απέδωσε το κάτι παραπάνω και χάθηκαν (MU away) είτε απλά μπλοκαρίστηκε και δεν κερδήθηκαν (Chelsea home). Και να σου θυμίσω ότι τότε έπαιζε κι ο Ramsey και μάλιστα ήταν σε φουλ φόρμα (τον αναφέρω επειδή τον ανέφερες κι εσύ ως φάρμακο για το κέντρο). Αυτών των δυνατοτήτων τους παίκτες είχαμε, μ' αυτους πορευτήκαμε (δεν εννοώ ότι είναι σαπάκια, απλά οι άλλοι έχουν καλύτερους ή αποδοτικότερους σε κάποιους σημαντικούς τομείς τουλάχιστον). Για την τακτική του Arsene, τα ξαναείπαμε και τον έχω κριτικάρει αρκετές φορές. Απλά επειδή συνδέονται μεταξύ τους τα θέματα επιλογή ρόστερ και τακτική, εγώ επιμένω στο εξής: αν ο κύριος Wenger θέλει να συνεχίσει σε αυτόν τον τόσο επιθετικό και ανοιχτό τρόπο παιχνιδιού (που μάλλον αυτό θέλει γιατί τόσα χρόνια αυτό κάνει κι έχει κολλήσει λίγο σ' αυτό) και ταυτόχρονα να πάρει πρωτάθλημα, δυστυχώς θα πρέπει να σκάσει φράγκα και να πάρει κάποιους πιο υψηλού επιπέδου παίκτες. Διαφορετικά, θα πρέπει να αλλάξει αναγκαστικά λίγο σκεπτικό και τρόπο παιχνιδιού, να σφίξει λίγο την ομάδα και να μην ξανοίγεται τόσο (και σ' αυτήν την περίπτωση θα χρειαστούν οι αντίστοιχες μεταγραφές βεβαίως, απλά δεν χρειάζεται να σκάσει τόσα πολλά όσα στην 1η περίπτωση). Δε γίνεται αλλιώς παιδιά. Αν τώρα δεν θέλει τίποτα απ' τα 2 και κολλάει το μυαλό του σ' αυτό που κάνει τώρα, δε θα είχα πρόβλημα να σταματήσει να είναι προπονητής μας. Δεν είμαι γενικά των αλλαγών και πραγματικά θα μου φανεί απίστευτο να μην τον δω στον πάγκο μας, αλλά δε γίνεται κι έτσι παιδιά. Έτσι κι αλλιώς στα πάντα υπάρχει ένα τέλος (βλέπε π.χ. Sir Alex). Εγώ θα του έφτιαχνα περίπου 35234 αγάλματα έξω απ' το γήπεδο, θα τον τιμούσα μια ζωή, θα του έδινα ό,τι θέση επιθυμούσε στην ομάδα, αλλά θα έφερνα κι έναν προπονητή για να εφαρμόσει ένα από τα παραπάνω project. εγώ προσωπικά τον Αρτέτα δεν τον θέλω άλλο γέρασε ρε φιλέ πως να το κάνουμε;ενα ματς παιζει ενα δεν παιζει όπως και ο Καθορλα.. Εντάξει δεν τον λες και ποδοσφαιρικά γέρο τον άνθρωπο, σε λίγο κλείνει τα 32. Το θέμα του είναι αλλού και για να μην γράφω τα ίδια, quotάρω παλαιότερη αναφορά μου σ' αυτόν: Χρειάζονται και Defensive Midfielders όμως ρε. Ο Arteta μπορεί να μην φαίνεται τόσο φέτος, αλλά ο ρόλος του είναι αυτός. Έχει τραβηχτεί λίγο πιο πίσω σκοπίμως. Ο Moyes ας πούμε στην Everton του είχε δώσει το ρόλο Attacking Midfielder. Κι αν σκεφτείς κυρίως την 1η χρονιά του στην ομάδα 2011/12 άλλα και την περσινή, έχει πολύ λιγότερα -εως και μηδενικά, σε κάποια παιχνίδια- επιθετικά καθήκοντα. Και λογικό είναι, όταν στην ομάδα υπάρχει ένας Ozil και ο Ramsey που υποτίθεται είναι το ταίρι του Arteta στα χαφ, με τη φόρμα που έχει συμπεριφέρεται σαν αμυντικός κι επιθετικός μαζί. Πιο μπροστά δεν γίνεται να τον βάλει (λόγω ενός μικρού συνωστισμού) και με τη λογική αυτή, δε θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να αποχωρήσει, αρκεί στη θέση του να έρθει ένας καθαρόαιμος χαφάς και παίκτης αξίας. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2014 από GiOrGoSk21
user12 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δεν σας χαλασε το χ με την swansea μεσα στο emirates αντε τωρα στο uefa λετε να το σηκωσουμε ?
arsenal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αρτέτα ψοφα η φύγε σε έχω σιχαθεί...ομάδα δίχως κίνητρο χτες...συνεχώς πασουλες έκαναν χωρίς νόημα...εντάξει ο Φλαμινι ο Αρτέτα όμως δεν έκανε καμια μα καμια επιθετική ενέργεια το ζώο να πούμε..τόσες φορες του δόθηκε κενός χώρος και αντί να σουτάρει...ο Καλστρομ όσο επαιξε έδειξε θετικά στοιχεια και ελπίζω με Σίτυ να ξεκινήσει στην θέση του Αρτέτα γιατί εχει κούραση
GiOrGoSk21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Προλαβαίνουμε να χάσουμε το CHL; Πως το κόβετε; Εγώ λέω μπορούμε... edit: Στο μεταξύ 3 έγραψε πριν λίγο. Και πιέζει για το 4ο. Ωραία σκηνικά. Υπενθυμίζω ότι η Everton είναι 1 πόντο κάτω με το σημερινό και έχει παιχνίδι λιγότερο. Κι έχει εξαιρετικά καλό πρόγραμμα με μοναδικό παιχνίδι που δεν είναι φαβορί κι είναι πιθανό να χάσει αυτό της προτελευταίας αγωνιστικής home με M. City. Αποδυκνύεται περίτρανα για άλλη μια φορά ότι με αυτό το υλικό και μυαλά-φιλοσοφία, για μέχρι εκεί είμαστε. Κοινώς στα δύσκολα ματς όπου φαίνονται τα καρύδια, χεσμεντέν-loosers και πολύ soft. Η Everton από την άλλη, συνεχίζει την πολύ καλή χρονιά που κάνει και με το όμορφο αλλά και ουσιαστικό ποδόσφαιρο που παίζει φέτος αξίζει να βρίσκεται σ' αυτή τη θέση. Κι μας περάσει και πάρει την 4η θέση στο τέλος, θα το αξίζει κι αυτό. Επίσης χωρίς καμία τάση να το πάρω πάνω μου, βαρέθηκα να δικαιώνομαι φέτος :P
alexis333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Προλαβαίνουμε να χάσουμε το CHL; Πως το κόβετε; Εγώ λέω μπορούμε... edit: Στο μεταξύ 3 έγραψε πριν λίγο. Και πιέζει για το 4ο. Ωραία σκηνικά. Υπενθυμίζω ότι η Everton είναι 1 πόντο κάτω με το σημερινό και έχει παιχνίδι λιγότερο. Κι έχει εξαιρετικά καλό πρόγραμμα με μοναδικό παιχνίδι που δεν είναι φαβορί κι είναι πιθανό να χάσει αυτό της προτελευταίας αγωνιστικής home με M. City. Δες το προγραμμα της Everton και πες μου για ποιο λογο το βλεπεις ευκολο ?
PostHelper Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/league-table.html?season=2013-2014&month=FEBRUARY&timelineView=date&toDate=1391299200000&tableView=CURRENT_STANDINGS Πως τα καταφερατε παλι ετσι? Λογικο βεβαια αν δεν εχεις βαθος στον παγκο(αλλά και γενικοτερα).....
GiOrGoSk21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δες το προγραμμα της Everton και πες μου για ποιο λογο το βλεπεις ευκολο ? Δεν το είπα εύκολο. Αυτό που εννοώ είναι ότι είναι μια χαρά εφικτό να κερδίσει τα 4 ή και 5 από τα 6 ματς που έχει. Η Arsenal προφανώς κι έχει καλύτερο πρόγραμμα αλλά με την εικόνα που βλέπω τη φοβάμαι. Κι όλα αυτά με δεδομένο ότι Premier League είμαστε, τίποτα δεν είναι εύκολο. Ντακς οκ είμαι φαβορί για την 4η θέση αλλά και μόνο που φτάσαμε να το συζητάμε μου φτάνει εμένα και δείχνει αυτά που λέω στο προηγούμενο post μου αλλά και καιρό τώρα. Σε λίγο θα συζητάμε και για την περίπτωση ισοβαθμίας, με τις διαφορές γκολ κλπ, ήμαρτον. Τέσπα έχοντας μείνει -κλασσικά- εκτός των 2 σοβαρότερων στόχων (πρωταθλήματος και CHL), το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό του Σαββάτου στο Wembley.
arsenal Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ο Ραμσει χτες ηταν σαν να μην εφυγε ποτε...ολο το χαος στα παιχνιδια μας ευθυνεται σε Αρτετα-Φλαμινι .ειδικα ο πρωτος καιρος να παει σε κανα καταρ η ελλαδα να παιξει μπαλα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πω πω πω πω.... Πόνεσαν τα μάτια μου, τα μυαλά μου, τα πάντα όλα. Απίστευτα πράγματα -και- σήμερα. Τραγικά πράγματα από Wenger, ομάδα και ατομικά σχεδόν από όλους. Πραγματικά μου φαίνονται απίστευτα αυτά που βλέπω. Έχει μικρύνει πολύ η ομάδα και το καλοκαίρι επιβάλλονται αλλαγές. Παντού. Ελάχιστη σχέση έχει η ομάδα αυτή με την Αρσεναλ που ξέρω εγώ... Δεν είναι αυτή ομάδα πρωταθλητισμού. Η πρόκριση στα penalty προφανώς και δε μου λέει κάτι. Εδώ υπάρχει παίκτης ονόματι Sanogo στο roster της ομάδας που λέγεται Arsenal! Και ξεκινάει και 11άδα σε ημιτελικό κυπέλλου! Αν μαζέψω τις σημερινές ενέργειές του σε ένα video, θα κλαίει κόσμος. Ντακς αν συνεχίσει να είναι στην ομάδα, θα πάω κι εγώ να δοκιμαστώ πέρα, θα έχω ελπίδες πιστεύω.
user12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δεν το δα και μαλλον δεν προκεται να ξαναδω φετινο ματς, ισως τον τελικο. Αλλα πεφτει τρελο κραξιμο, παντως ολοι λενε οτι χωρις σοβαρο box to box midfielder ή εναν γρηγορο εξτρεμ το συστημα που παιζουμε δεν εχει νοημα. Πρεπει να ειμαστε η πιο αργη ομαδα στην πρεμιερ.
arsenal Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Παιδια ο Σανογκο προσπαθει το παλικαρι εμενα μου αρεσει..χρειάζεται σιγουρα περισσότερα παιχνιδια..μου αρεσε που ο Βενγκερ το γυρισε σε 4-4-2 καποια στιγμη...δοξασμενο σύστημα...Παντως μην τον κραζεται τον Σανόγκο κανενα CF δεν διέπρεψε στα 21 του.Δώστε του χρονο.. April 14, pre-West Ham ** TEAM NEWS: Koscielny and Rosicky could be back** TEAM NEWS: Monreal, Podolski and Ox to have fitness tests** Wenger - Most consistent team will qualify for top four ** Wenger - Fans' support important for the rest of the season**'Experience could count in top-four race'
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Παιδια ο Σανογκο προσπαθει το παλικαρι εμενα μου αρεσει..χρειάζεται σιγουρα περισσότερα παιχνιδια..μου αρεσε που ο Βενγκερ το γυρισε σε 4-4-2 καποια στιγμη...δοξασμενο σύστημα...Παντως μην τον κραζεται τον Σανόγκο κανενα CF δεν διέπρεψε στα 21 του.Δώστε του χρονο.. ????!@#$@#%$? Με γελούν τα μάτια μου, δεν είναι δυνατόν. Ώρες ώρες νομίζω ότι βλέπουμε άλλο άθλημα. Δηλαδή για να καταλάβω, υπήρξε φάση στο προχτεσινό ματς που, βλέποντάς τον, είπες: "Χμμμμ ωραίος παίκτης, τον χρειάζεται η ομάδα, να μείνει"... Πραγματικά είναι ό,τι χειρότερο έχω δει στην Arsenal χρόνια τώρα. Κι άλλοι έπαιξαν μπάλα στα 21 τους, έτσι δεν ήταν. Ο "φιλότιμος" Sanogo φίλε μου έχει πάρει ουκ ολίγες ευκαιρίες από τον Wenger φέτος και τις έχει πετάξει. ΟΛΕΣ. Θυμάμαι όλα τα φετινά του παιχνίδια και -δυστυχώς- θυμάμαι πολλές ενέργειές του, απαράδεκτος. Σε μια ομάδα της Championship ίσως να είχε θέση, στην ομάδα με το όνομα Arsenal δεν έχει θέση ούτε για να βλέπει τις προπονήσεις. Έφτασα (προχτές κι όχι μόνο) σε σημείο να λέω: καλύτερα με 10 παρά με αυτόν μέσα. Ακόμα κι η Fulham έχει καλύτερο παγκίτη απ' τον δικό μας (ναι, τον γνωστό, τον τραυματία). Δεν θέλουμε "φιλότιμους" και "παίκτες που προσπαθούν" φίλε μου. Θέλουμε έτοιμους παίκτες που δίνουν αποτέλεσμα. Να τον κρατήσουμε για να του μάθει μπάλα ο καθηγητής Wenger; Really; Ακαδημία ποδοσφαίρου: η Arsenal; Ωραία, εγώ λέω όχι μόνο να τον κρατήσει, αλλά ας κάνει κι ένα παιδομάζωμα πάλι (για να μην είναι μόνος του στη τάξη κι ο καημένος ο Sanogo και κλαίει ) και να τους μάθει όλους να παίζουν ποδόσφαιρο και να πούμε στο τέλος πόσο μεγάλος professor-ας είναι ο Arsene. Κοινώς μαμ, κακά και νάνι. Και τα πρωταθλήματα φεύγουν το ένα μετά το άλλο... Αυτή η φιλοσοφία κι αυτές οι πρακτικές μας έχουν μικρύνει φίλε μου. Και μόνο το ότι συζητάμε για το αν πρέπει να φοράει τη φανέλα της Arsenal o...Sanogo, είναι δείγμα του πόσο έχουμε μικρύνει. Ήθελα να 'ξερα τι λένε από μέσα τους όταν βλέπουν τέτοιους παίκτες να αγωνίζονται με τη φανέλα της Arsenal τίποτα Henry, Pires, Bergkamp, Seaman, Adams κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα