user12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ποιο πρωταθλημα ? Απο την man utd πηρες εναν βαθμο. nuff said. Νταξει και Ζιρου και Σανογκο καλα παιχτακια ειναι. Ο Σανογκο ταλεντο και ο Ζιρου μπακ απ του main striker. Απλα μας λειπει ο main striker. Παμε για την 4η θεση και αμα απο κανα θαυμα ερθει κανα πρωταθλημα καλως. Παντως απο τους invincibles εχουμε να το σηκωσουμε, ποτε περασαν 10 χρονια δεν το καταλαβα.
arsenal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Τους βλέπω συχνά ρε φίλε αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι τους. Με Fulham away κάνανε πλάκα (χωρίς να χαθεί η μπάλα εννοείται), με Tottenham home τους δίνανε γκολ οι άλλοι και προχτές είδα μόνο 5-6 λεπτά στο τέλος (οπότε δεν έχω κι άποψη). Anyway πάνω κάτω έτσι παίζανε πάντα. Απλά έχουν μέταλλο σαν ομάδα, κάτι στο οποίο υστερούμε σημαντικά εμείς. Κι εμένα μπορεί να μη μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που παίζει (βασικά ούτε στα καλά τους μου άρεσε ποτέ), αλλά τους πόντους μια χαρά τους μαζεύουν. Κι άσε που στα ντέρμπυ παίζουν 2-3 level παραπάνω απ' ό,τι όταν παίζουν με τους υπόλοιπους. Και στην τελική δε δικαιούμαστε να τους λέμε ανύπαρκτους (είτε στα τελευταία, είτε γενικά) όταν οι αριθμοί αυτή τη στιγμή λένε: Chelsea 56 γκολ ενεργητικό, Arsenal 53 με παιχνίδι λιγότερο. Είμαστε δηλαδή στα ίδια περίπου με τους κατενάτσιους... Κι είμαστε και επιθετική ομάδα υποτίθεται. Ε δεν το θεωρώ και πολύ κολακευτικό. Εγώ, για να κοιτάμε και τα του οίκου μας, βλέπω εμάς ανύπαρκτους επιθετικά. Ο Giroud, όσο φτάνουμε στο τέλος, καταρρέει. Τέρμα ακίνδυνος πλέον. Κόλλα του ένα καλό back πάνω του και τον έσβησες, τόσο απλά. Αναλώνεται εκτός περιοχής αλλά κι εκεί κάνει όλο λάθη. Όσο για προσωπική ενέργεια, πιο σπάνιο κι από έκλειψη. Καλά το Sanogo όσες φορές τον δοκίμασε τον τελευταίο καιρό, γελάει ο κόσμος. Κάτι προσπαθεί ο Podolski τώρα τελευταία, αλλά δεν τον βασίζομαι κιόλας να μου πάρει το ματς ο τύπος. Έφυγαν κι οι 4(!) καλύτεροι παίκτες μας που λέω πιο πάνω (οι 3 είχαν επαφή με τα δίχτυα κι ο Γερμανός πάσαρε) και δεν ξέρω από ποιον να περιμένω να σκοράρει. Ο Koscienly μου αρέσει κι εμένα αρκετά μπορώ να πω, αλλά είναι λίγο επιρρεπής και με προβληματίζει ώρες ώρες. Εκεί που είναι μια χαρά, κάνει μια κακή εκτίμηση και δίνει ευκαιρία στον αντίπαλο. Κορυφαία αρνητική ενέργεια τέτοιου είδους αρχές του μήνα μέσα στη Stoke, που έδωσε πέναλτυ με μια άκυρη διεκδίκηση που επιχείρησε και χάθηκε το ματς. Στην καλή του μέρα, ok, είναι αξιόπιστος. με Στόουκ τον αδικεις πιστευω θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα δηλαδή η ενέργεια του Κομπανυ στις προ άλλες πως την αξιόλογης;μην κοιτάς τα γκολ αν ειχαμε Γουόλκοτ Ράμσεϊ θα έπρεπε να εχεις προσθέσει 20 παραπανω. Χωρίς υπερβολές στο λέω.Αν αναλογιστεί οτι ο ένας είχε βάλει ηδη 8 και ο άλλος περισυ 21..Η Τσέλσι παιζει χωρίς προβλήματα όλη την χρόνια κακά τα ψεματα ..άλλο παιχνιδι θα έκανε αν έχανε Αζάρ πχ...εγώ θεωρώ οτι σαν σύνολο είμαστε καλύτεροι μπροστά...δηλαδή ειναι καλύτερος ο Τόρρες η ο ΕΤΟ απο Ζιρουντ;σαν ονόματα ναι..αλλά τα γκολ μετράνε όχι το ονομα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Νταξει και Ζιρου και Σανογκο καλα παιχτακια ειναι. Ο Σανογκο ταλεντο και ο Ζιρου μπακ απ του main striker. Απλα μας λειπει ο main striker. Για Giroud και περί backup συμφωνώ απόλυτα. Το ίδιο έχω γράψει σε παλαιότερο post. Για Sanogo όμως τι να πω. Η λέξη "διαφωνώ" είναι πολύ λίγη πραγματικά. Τον είδα σε όλα τα ματς που του έδωσε ευκαιρίες τώρα τελευταία ο Wenger κι ήταν για γέλια και για κλάματα. Άνευρος, αργός, χωρίς καμιά αξιόλογη τεχνική και τελική προσπάθεια για τα πανυγήρια (κάτι αέρες έπιανε ή έστελνε τη μπάλα πολύυυ άουτ). Ok δίπλα στο Wenger θα μπορούσε να μάθει τα πάντα, αλλά ήμαρτον δεν το θέλουμε άλλο αυτό, όχι άλλο κάρβουνο. Το 'χω ξαναπεί, δεν είμαστε φυτώριο να μαθαίνουμε μπάλα στα παιδάκια, ο ρόλος μας είναι να σηκώνουμε κούπες και να είμαστε μόνιμα στην 1η γραμμή. με Στόουκ τον αδικεις πιστευω θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα δηλαδή η ενέργεια του Κομπανυ στις προ άλλες πως την αξιόλογης;μην κοιτάς τα γκολ αν ειχαμε Γουόλκοτ Ράμσεϊ θα έπρεπε να εχεις προσθέσει 20 παραπανω. Χωρίς υπερβολές στο λέω.Αν αναλογιστεί οτι ο ένας είχε βάλει ηδη 8 και ο άλλος περισυ 21..Η Τσέλσι παιζει χωρίς προβλήματα όλη την χρόνια κακά τα ψεματα ..άλλο παιχνιδι θα έκανε αν έχανε Αζάρ πχ...εγώ θεωρώ οτι σαν σύνολο είμαστε καλύτεροι μπροστά...δηλαδή ειναι καλύτερος ο Τόρρες η ο ΕΤΟ απο Ζιρουντ;σαν ονόματα ναι..αλλά τα γκολ μετράνε όχι το ονομα Τη φάση με τη Stoke την ανέφερα ενδεικτικά σαν τη χειρότερη στιγμή του με την έννοια ότι κόστισε κιόλας στην ομάδα από μόνη της η συγκεκριμένη φάση. Έχει κάνει κάποιες γκάφες και σε άλλα ματς που δεν ταιριάζουν με την αξία του και μπορεί να μην κόστισαν όσο η παραπάνω φάση, αλλά μπορούν ανά πάσα στιγμή να κοστίσουν. Τώρα για τα υπόλοιπα... Είναι καθαρά υποθετικά αυτά οπότε είναι και λίγο "στον αέρα". Anyway μου φαίνονται υπερβολικά τα +20 γκολ που υποθέτεις. Μιλάμε για +20 πάνω απ' τα υπάρχοντα που θα είχαν επιτευχθεί από τα τέλη Δεκέμβρη-αρχές Γενάρη (εκεί τραυματίστηκαν και οι 2) μέχρι και σήμερα. Μεγάλο το νούμερο. Άλλος μπορεί να σου πει ότι, επί του πρακτέου, με τους Ramsey-Walcott (είτε με έναν απ' τους 2 είτε και με τους 2) στη διάθεσή μας στον 1ο γύρο χάσαμε από MU, διασυρθήκαμε από M.City, φέραμε ένα X με Chelsea και κερδίσαμε μόνο τη Liverpool (που ήταν και ψιλοαναμενόμενο, τότε ειδικά). Γενικά δε μπορούμε να να μιλήσουμε και να πούμε τι ΘΑ γινόταν αν τραυματιζόταν ο Hazard ή ο ένας ή ο άλλος. Μπορεί να έπαιρνε τα ματς με μισό-0 αντί για 3-0, μπορεί να έκανε μεταγραφές για να ρεφάρει την απώλεια, μπορεί όντως να καταποντιζόταν, μπορεί πολλά πράγματα. Και στην τελική όλα μετράνε σε ένα πρωτάθλημα. Η αξία των παικτών, ο προπονητής, η στήριξη του κόσμου, το σύστημα που εφαρμόζει ο coach, η προπόνηση, η ενίσχυση της ομάδας και άλλα διάφορα. Ε μέσα σ' αυτά τα άλλα είναι κι η δουλειά που γίνεται στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στο ιατρικό κομμάτι. Δε φταίνε οι άλλοι που δεν έχουν τραυματισμούς, φταίμε εμείς που έχουμε. Έχω post από το Σεπτέμβριο που προέβλεπα ότι θα είχαμε πάλι τα ίδια (όπως φαινόταν από τότε) και το αναφέρεις κι εσύ στην προηγούμενη σελίδα. Οι Torres- Eto'o ναι, είναι καλύτεροι-αποτελεσματικότεροι για μενα από Giroud (ειδικά ο 1ος). Το ότι δεν φαίνονται καθόλου φέτος και τα νούμερά τους είναι πεσμένα είναι γιατί ο -ηλίθιος- τρόπος παιχνιδιού της Chelsea και του "ξεχωριστού" δεν ευνοεί καθόλου τον επιθετικό. Έμφαση στα αμυντικά καθήκοντα σε όλες στις γραμμές, σφιχτά παιχνίδια, κατοχή χωρίς σπουδαία παραγωγή και πολύ στημένα, κλασσική Chelsea. Έτσι οι επιθετικοί μένουν με το πουλί στο χέρι.
arsenal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ε οχι δεν δεχομαι οτι ειναι καλύτεροι ο Ετο η ο Τόρρες ..Ως προς τι?τα γκολ που εχουν βαλει?ως προς τις ασσιστ που εχουν βγαλει?ως προς την αμυντική βοήθεια που προσφέρουν?γιατι κακα τα ψεματα οταν χρειαζόμαστε να κρατήσουμε μπάλα ο Ζιρου μπορεί να το κάνει με την εννοια της καθυστέρησης ακομα θυμάμαι το περισυνο τελευταίο ματς με την Νιουκαστλ αμυντικά ο ρόλος του ήταν καταλυτικός..Και ομως περισυ ο Γουόλκοτ ειχε 21 γκόλ και 10 ασσιστ πιστευεις οτι θα ήσουν σε χειρότερη θεση αμα τον είχαμε? Δεν καταλαβαίνω γιατι φοβάστε τοσο την Τσελσι να φοβόσασταν Λιβερ ναι Σιτυ ναι αλλα οχι την Τσέλσι ναι μεν πέρνει τα αποτλέσματα αλλα μέχρι πότε?Με Τότεναμ αν δεν γινοταν τοσες γκαφες το παιχνιδι φένοταν για Χ..Η Βίλα την νίκησε δίκαια..Εχασαν και Γουίλιαν που τον φοβόμουν πολύ και Ραμίρεζ μειώθηκαν ετσι οι επιθετικές τους λύσεις αρκετά..ενταξει οσο για τα γκολ ναι ημουν υπερβολικος αλλα είναι σιγουρο οτι θα μιλουσαμε για ενα αριθμό μεγαλύτερο απο τα τωρινα δέδομενα ..
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ε οχι δεν δεχομαι οτι ειναι καλύτεροι ο Ετο η ο Τόρρες ..Ως προς τι?τα γκολ που εχουν βαλει?ως προς τις ασσιστ που εχουν βγαλει?ως προς την αμυντική βοήθεια που προσφέρουν?γιατι κακα τα ψεματα οταν χρειαζόμαστε να κρατήσουμε μπάλα ο Ζιρου μπορεί να το κάνει με την εννοια της καθυστέρησης ακομα θυμάμαι το περισυνο τελευταίο ματς με την Νιουκαστλ αμυντικά ο ρόλος του ήταν καταλυτικός..Και ομως περισυ ο Γουόλκοτ ειχε 21 γκόλ και 10 ασσιστ πιστευεις οτι θα ήσουν σε χειρότερη θεση αμα τον είχαμε? Τους λέω καλύτερους γιατί αυτο μου έδειξαν οι εικόνες τους και τα στατιστικά τους όταν παίξανε σε ανθρώπινες ομάδες κι όχι στη μάπα του "ξεχωριστού". Είναι γεγονός ότι ήταν πιο επικίνδυνοι από τον Giroud κι είχαν πολύ καλύτερη επαφή με τα δίχτυα (αν είχα να διαλέξω, θα έπαιρνα τον Ισπανό, προφανώς και λόγω ηλικίας, αλλα και γιατί -αν και δεν έχει κάνει τα νούμερα του Eto'o- είναι πιο τεχνίτης, κοντρολαρισμένος και πιο αεράτος-γρήγορος από Giroud . Και επίσης εγώ τα γκολ μέσα στην έδρα μας με τη μικρομεσαία ομάδα και το σκορ στο 2-0 να τα βράσω. Εγώ τον θέλω φονιά τον επιθετικό μου, μέσα-έξω και με οποιονδήποτε αντίπαλο. O Giroud 2 χρονιές τώρα μου έχει δείξει ότι δεν μπορεί να τα καλύψει αυτά. Ας είχα έναν τέτοιο κι ας μην μπορούσε να κάνει και τόση καθυστέρηση όση θα ήθελα. Και στην τελική, έτσι για να βλέπουμε και τις διαφορές πιο καθαρά... Δες λίγο τους πίνακες των scorers που βρίσκεται ο ντεφορμέ Van Persie, με τον τραυματισμό που είχε κι ήταν εκτός πόσο καιρό και στην ομάδα της MU (που βλέπουμε όλοι σε τι κατάσταση είναι φέτος). Κι όμως, με όλα αυτά μαζί έχει 11 γκολ. Μόλις 1 κάτω απ' τον Giroud που έχει χάσει σαφώς λιγότερα ματς και σε μια Arsenal σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Στα ίδια γκολ είναι κι ο Rooney. Αυτοί είναι επιθετικοί για τέτοια μεγέθη ομάδων. @arsenal έτσι υποθετικά δεν μπορώ να μιλήσω, σου είπα. Δεν ξέρω που θα είμασταν αν δεν είχε τραυματιστεί ο Walcott. Πιθανότατα να είμασταν εδώ που είμαστε και τώρα (δεν είναι κι ο Messi, είπαμε). Και προφανώς δε φταίει μόνο ο Giroud, ούτε μόνο οι τραυματισμοί. Φταίνε -για μενα πάντα- διάφορα πράγματα που τα έχω αναλύσει σε "σεντόνια" κάποιες σελίδες πριν (και περιέχουν πολύ Wenger μέσα). Εγώ δε ψάχνω τις αιτίες που χάνουμε το πρωτάθλημα στην απώλεια του Walcott και του Ramsey και των άλλων.
arsenal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Mα προφανώς τοσα χρόνια οι τραυματισμοί παίζουν σπουδαίο ρολο.Ειδικά φέτος πας με την Τσελσι χωρις Οζιλ,Ραμσει,Γουίλσιρ φτάνει αυτό και δεν σου βάζω Γουόλκοτ λογω το οτι ειναι μακροχρόνιος τραυματισμός.Προφανώς και δεν ειναι μονο αυτος ο λόγος που χάνουμε πρωταθλημα(φετος) αλλα ειναι ΚΑΙ αυτος ενας που ειτε σε μεγάλο ειτε σε μικρό βαθμό επηρεάζει σημαντικά. Ο Ετο που είχε καλύτερη επαφή με την μπαλα στην ΡΩΣΙΑ!?Δεν υφίσταται συγκριση...Οπως σου ειπα δεν με ενδιαφερει τι εκαναν οι παικτες αυτοι τωρα με νοιαζει τι κανουν και ο Ζιρουντ εχει βοηθήσει πολύ περισσότερο την Αρσεναλ.Ο Τορρες δηλαδη πριν Μουρίνιο εκανε τιποτα το σπουδαίο?εχει βγάλει εστω τα 20 μυρια απο τα 40-50 που κόστισε?Δεν σου ειπα οτι ο Ζιρουντ ειναι για βασικός αλλα οσο δεν ειναι αυτος αλλα τοσο δεν ειναι ο Ετο και ο Τόρρες..Επίσης δεν εχει νόημα να βαζεις τον Βαν Πέρσι στην συζήτηση μιλάμε για 3 μετρίου επιπέδου επιθετικούς
arsenal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Think koscielny has been centre back of the season this year! Micah Richards Δεδομενο το ειχα αλλα ειμαι χαρουμενος που το βλεπω και απο παικτης της Σιτυ https://twitter.com/MicahRichards
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Mα προφανώς τοσα χρόνια οι τραυματισμοί παίζουν σπουδαίο ρολο.Ειδικά φέτος πας με την Τσελσι χωρις Οζιλ,Ραμσει,Γουίλσιρ φτάνει αυτό και δεν σου βάζω Γουόλκοτ λογω το οτι ειναι μακροχρόνιος τραυματισμός.Προφανώς και δεν ειναι μονο αυτος ο λόγος που χάνουμε πρωταθλημα(φετος) αλλα ειναι ΚΑΙ αυτος ενας που ειτε σε μεγάλο ειτε σε μικρό βαθμό επηρεάζει σημαντικά. Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Μ' αυτή τη λογική θα κάνουμε άλλα 10 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, εγώ αυτό βλέπω. Σχεδόν 10 χρόνια τώρα, κάθε χρονιά το ίδιο σκηνικό παρακολουθώ. Ξεκινάει η ομάδα με προοπτικές το κάθε πρωτάθλημα, με ταλέντα και ποτέ με φτασμένους παίκτες στο ρόστερ (γ@μω την τρέλα μου, να συμπληρώσω), ξεφουσκώνει στην πορεία, χάνει και τίποτα ντέρμπυ, τίθεται εκτός από νωρίς και μετά (αφού δεν κυνηγάει και τίποτα σοβαρό) παίζει πολυ ωραία μπάλα μέχρι το τέλος της season (καθόμαστε κι εμείς και ασχολούμαστε με το τάδε ματς μέσα στη Newcastle και την κάθε κατώτερης τάξης ομάδα) και τερματίζει 4η ή 3η, 10-15 και 20 πόντους πίσω απ' την πρωταθλήτρια. Κοινώς, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Κι επειδή τελειώνει έτσι κάθε χρονιά (με ωραία μπαλίτσα) και κερδίζουμε τη θέση του CHL από την 5η Tottenham και κάθε Tottenham, μας μένει και μια γλυκιά γεύση στο τέλος (ό,τι κάτι πετύχαμε δηλαδή), αντί να πούμε ότι η χρονιά είναι αποτυχημένη για άλλη μια φορά. Κι έτσι το ίδιο γίνεται και τον επόμενο χρόνο. Απλά στο μεσοδιάστημα (καλοκαίρι) φροντίζουμε να μας φύγουν κι οι καλοί μας παίκτες (και μάλιστα κάποιοι να πάνε στις βασικές αντιπάλους μας). Ε ναι, δεν κατάλαβα; μλκες είμαστε να τους κρατήσουμε και να φτιάξουμε ομάδα κάποια στιγμή; Καλά, για ενίσχυση-μεταγραφές ούτε καν λόγος, τα γνωστά, τα 'χουμε πει... Oh, wait ξέχασα! Μλκια μου, παίρνουμε κατά καιρούς κάτι ωραία ταλεντάκια 18-21 άντε 22 χρονών που σε-3-χρόνια-θα-τρίβεις-τα-μάτια-σου (και στα 4-5 χρόνια τους έχουμε πουλήσει, στα πλαίσια της παραπάνω γ@μάτης φιλοσοφίας μας). Δυστυχώς δε φταίνε οι τραυματισμοί, ούτε η "ατυχία" μας (αν υφίσταται κάτι τέτοιο), ούτε η κωλοφαρδία της Chelsea (του χρόνου ίσως της M.City, του παραχρόνου της MU κλπ κλπ). Εμείς φταίμε κατά κύριο λόγο με τις επιλογές μας. Ο Ετο που είχε καλύτερη επαφή με την μπαλα στην ΡΩΣΙΑ!?Δεν υφίσταται συγκριση...Οπως σου ειπα δεν με ενδιαφερει τι εκαναν οι παικτες αυτοι τωρα με νοιαζει τι κανουν και ο Ζιρουντ εχει βοηθήσει πολύ περισσότερο την Αρσεναλ.Ο Τορρες δηλαδη πριν Μουρίνιο εκανε τιποτα το σπουδαίο?εχει βγάλει εστω τα 20 μυρια απο τα 40-50 που κόστισε?Δεν σου ειπα οτι ο Ζιρουντ ειναι για βασικός αλλα οσο δεν ειναι αυτος αλλα τοσο δεν ειναι ο Ετο και ο Τόρρες..Επίσης δεν εχει νόημα να βαζεις τον Βαν Πέρσι στην συζήτηση μιλάμε για 3 μετρίου επιπέδου επιθετικούς Όχι φίλε μου, προφανώς και δε μιλάω για τη Ρωσία. Αυτά που έκανε ο Eto'o στα ντουζένια του σε Barcelona και Inter δεν τα έκανε κι ούτε προβλέπεται να τα κάνει ο Giroud όπως φαίνεται. Ο δε Torres υπήρξε το 1ο κανόνι της Atletico M. κι έπειτα της Liverpool και φόρτωνε κι αυτός τα αντίπαλα δίχτυα. Κι οι δυο μυρίζονται καλύτερα το γκολ απ' τον δικό μας (ακόμα κι ο τωρινός Eto'o, που μπορεί να είναι και 235242 χρονών ). Και πολύ σημαντικό: και οι 2 παίζουν με πρόσωπο στην εστία (κι αυτός είναι κι ένας λόγος που το έχουν περισσότερο στο σκοράρισμα) τη στιγμή που ο δικός μας γυρνάει συνέχεια πλάτη και βρίσκει συνέχεια ένα back κολλημένο από πίσω του. Σε ταχύτητα-έκρηξη προφανώς και υπερέχουν και οι 2 της Chelsea και σε τεχνική είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Torres ξεχωρίζει. Στην Chelsea δεν μπορούν τέτοιοι παίκτες να βγάλουν αυτά που κόστισαν. Δε φταίει ο παίκτης σαν μονάδα, είναι το στυλ της συγκεκριμένης ομάδας τέτοιο που παίκτες με επιθετικά προσόντα και τεχνίτες δε μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους όσο θέλουν. Τους περιορίζει πολύ η φιλοσοφία του "ξεχωριστού" και των υπολοίπων που είχαν τα προηγούμενα χρόνια (καλά, ο συγκεκριμένος το έχει δηλώσει ξεκάθαρα αυτό). Επίσης δεν έχω καταλάβει που θεωρείς ότι ο Giroud έχει βοηθήσει την ομάδα. Φέτος απ' όσα έχουμε πει μέχρι τώρα, δεν... Για πέρυσι μιλάς; Την βοήθησε να βγει...4η;; Ok τώρα, αν θεωρείς Eto'o και Torres μέτριους, προφανώς διαφωνούμε εξ' αρχής και σεβαστό. Εγώ σου εξήγησα πως τους κρίνω και με τι κριτήρια και τέλος. Από 'κει και πέρα εννοείται βάζω στη συζήτηση και Van Persie και Rooney και Aguero και Suarez, γιατί οι ομάδες τους είνα οι κύριοι αντίπαλοί μου, αυτούς παλεύω να κερδίσω και μ' αυτούς θα συγκριθώ. Και στην τελική για τέτοιου επιπέδου παίκτες πρέπει να μιλάμε, τέτοιοι παίκτες πρέπει να παίζουν στην ομάδα μας.
arsenal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Mα δεν βλέπεις οτι αυτο άλλαξε απο πέρισυ?Το οτι δηλαδη φευγουν οι παικτες...ανανέωσαν τοσοι παικτες περισυ και ο Γουόλκοτ που υπήρξε σύγχυση..Το καλοκαίρι δεν εφυγε κανεις αντιθετ πηραμε κατ'εμε και δεν το λεω επειδη τον πηραμε το ελεγα και πιο πριν το καλυτερο δεκαρι στον κόσμο...Τωρα αν ο Σανια γουσταρει στα 31 συμβολαιο που να αγγίζει αποδοχές ενος 26 χρονου και με μπονους 6 μυρια ας παει Τουρκια να πληρώνεται και να παίζει με την Γκεντσεμπριλινγκι πως σκατα λεγεται,...στην περίπτωση του Σανια δεν ειναι οπως Περσι Νασρι κτλ το λεω εκ των υστερων μην αρχισουμε παλι τα Βενγκερ αουτ...Οσο για Τορρες και Ετο δεν σου λεω τι δεν υπηρξε η οχι ο καθενας σου λεω τι ειναι τωρα και θεωρω ΤΩΡΑ τον Ζιρουντ καλυτερο αποψη μου διαφωνεις και ειναι σεβαστό..Οσο για την φιλοσοφια του Βενγκερ φένεται οτι εχει αρχισει να αλλαζει τοσο απο τις επιλογες του.(δες ενδεκαδες στο κυπελλο τωρα και δες πριν 3 χρονια) Τοσο στις μεταγραφες οσο και στα συμβόλαια...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Όχι φίλε μου δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Αν έχει πραγματικά αλλάξει, θα το δω το ερχόμενο καλοκαίρι. Να δω αν θα πέσουν χοντρά φράγκα και για παίκτες έτοιμους κι όχι ταλέντα και @@ριες. Εγώ από 1-2 κινήσεις ολοκληρωτικό συμπέρασμα δε βγάζω. Το περασμένο καλοκαίρι φωνάζαμε όλος ο πλανήτης ότι θέλουμε -μεταξύ άλλων- επιθετικό. Μόνο ο Giroud ο ίδιος δε βγήκε να πει: "ρε μλκες, πάρ' τε ένα striker!" Όλο το καλοκαίρι το φάγαμε αρχικά ψάχνοντας την περίπτωση Suarez (που τότε ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας) και έπειτα ξύνοντας τα τέτοια μας. Ξεκινήσαμε με κακή εικόνα στο 1ο παιχνίδι, ο κόσμος έριξε δικαιολογημένα κράξιμο (και για την εικόνα αλλά και για τα καβούρια) και τελευταία μέρα των μεταγραφών έβγαλαν στο σφυρί τον Ozil και μας έκατσε η φάση. Αυτό δε θεωρείται μεταγραφικός σχεδιασμός αλλά λαχείο. Να τα λέμε όπως είναι. Καλά, το ότι δεν έφυγε κανείς επίσης δεν το θεωρώ στρατηγική. Κι ο λόγος είναι πολύ απλός: Ποιος να φύγει; Δεν έμεινε και κανείς που να είναι επιπέδου Van Persie, Fabregas, Nasri (δε συνεχίζω τα ονόματα γιατί κάπου εδώ τσαντίζομαι ) κλπ κλπ για να έχει νόημα η κουβέντα που κάνουμε... Ο Sagna ok είναι σε μια X ηλικία, αλλά είναι δυνατό σκαρί κι αντέχει σωματικά 2 χρόνια ακόμα. Αυτό μου δείχνει εμένα. Είναι πολύ αξιόπιστος στη θέση του, είναι έμπειρος, έχει φοβερά ποδοσφαιρικά στοιχεία. Πρέπει να του γίνει ακόμα ένα συμβόλαιο και μην κολλάμε στα φράγκα για τέτοιους παίκτες, άιντε με τα καβούρια, φτάνει. Ας του δώσουν και κάτι παραπάνω, δε θα πέσουν έξω τα καράβια. Α και μια λεπτομέρεια: τον γλυκοκοιτάει η M.City. Ένας λόγος παραπάνω να τον ανανεώσουμε. (αν και τώρα που το σκέφτομαι, τρελένομαι. Σαν να το βλέπω μπροστά μου... Τον τσιμπάει η City, κι εμείς τον αντικαθιστούμε με μια μοναδική, μια καταπληκτική περίπτωση Γάλλου κατά προτίμηση, εξελίξιμου και πολλά υποσχόμενου 21χρονου δεξιού back... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα @#$%^#@$^&:@$@# πάω να κουμπώσω depon και να την πέσω...)
arsenal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ναι μωρε τελικος αυριο...μονο και μονο για τον Βενγκερ πρεπει να νικησουν...αν το παρουμε το ματς αυτο και νικησουμε Σουονσι, που ενταξει ας νικησουμε αυριο και την Τριτη το εχουμε ανετα το παιχνιδι,τοτε εχουμε και παλι σοβαρες ελπιδες για πρωτάθλημα.θελω δυνατη ενδεκαδα αυριο..Πολντι περιμενω να κανεις μεγαλο παιχνιδι...το ποδι εξω απο την περιοχη θα μας χρειαστει πολυ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Eπομενος στοχος εξοδος στο Τσου Λου. Δυστυχως στα ντερμπι πληρωνεται η απειρια των νεαρων παιχτων.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλά αυτό δεν είναι στόχος, δεδομένο είναι όλα αυτά τα χρόνια κι ειδικά φέτος που η τετράδα Chelsea-M.City-Liverpool-Arsenal ξεχωρίζουν αρκετά από τις υπόλοιπες. Το κύπελλο είναι στόχος κι είναι πoλύ πιθανό να το σηκώσουμε αν δεν κάνουμε καμιά μλκια και αυτοκτονήσουμε. Μ' αυτά κι αυτά στα 4 τέλειωσε το ημίχρονο. Και το σκορ και εμείς...
user12 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Νομιζα οτι παιζαμε 5 η ωρα λεω κατσε να δω ενδεκαδα, και βλεπω 4-0 ποια απειρια μωρε μονο οξ και ο σεζνι ειναι μικροι ολοι οι αλλοι πανω απο 25 προς 30 ps περιμενω δηλωσεις ζοζε in wenger we rust
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα