user12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τα λεει ολα ο le professeur http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140301/wenger-on-defeat-penalty-and-title-race Νταξει ειδα απο το 40 και μετα δεν παιξαμε μπαλα ουτε εχουμε το μεταλο του νικητη αρα και ηττα, το πεναλτυ λιγη σημασια ειχε. Αντε τωρα παμε για το πρωταθλημα οπως καθες χρονο (4η θεση) εχω αγωνια φετος. coyg
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και μέχρι το 40' τα ίδια. Για το πέναλτυ πολύ κακώς διαμαρτύρεται ο Wenger, κι εγώ θα το 'δινα. Επίσης μπορεί να νομίζει ότι θέλει για το αν έχουμε ελπίδες, αλλά όποιος χαμπαριάζει έστω και λίγο, καταλαβαίνει ότι το πρωτάθλημα χάθηκε. Κι αν πριν το χθεσινό χρειαζόταν ένα θαύμα, τώρα χρειάζονται 425373 θαύματα. Κοινώς, καλό Mundial όπως είπα... Έχουμε το κύπελλο Αγγλίας που ειναι σπουδαίος θεσμός...να ρωτησω κάτι ηταν πέναλτι;πολυ κοντά δεν ηταν το χερι;προλάβαινε να το τραβήξει; Ok εννοείται και το κύπελλο στόχος είναι και θα το κυνηγήσουμε, αλλά μένει το ξενέρωμα γιατί ήταν μεγάλη ευκαιρία το φετινό πρωτάθλημα και χάθηκε.
arsenal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εντάξει παίξανε Μπαλατά με Έβερτον κατα καιρούς βέβαια στην αμυνα χανομασταν επειδη έλειπε η παιχταρα ο Κοσιενλι.Καλά ο τρόπος που απελευθερώνει ο Οζιλ τον Οξ στο πέναλτυ ειναι εξωπραγματικός.Ο Τσάμπερλαιν κανει τα παιχνίδια της ζωής του τώρα τελευταια και Παρολαυτά σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Βενγκέρ δεν τον επιλέγει..πραγματικά αν δεν ξεκινήσει με Μπαγερν σηκώνω τα χέρια ψηλά..Ο Οζιλ θυμησε τον Οζιλ της Ρεαλ παιχνιδαρα.Ο Ζιρουντ φάνηκε μέ το που έγινε αλλαγη .Πάμε τώρα με Μπαγερν να τα δώσουμε όλα.Ηδη μας έχουν ξεγραμμενους αλλά ξεχνανε οτι είμαστε η Αρσεναλ!!! ΥΓ Αγκερ σε μαμαω
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μακάρι να την παίξει γερά την Μπάγερν η Άρσεναλ. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι έχει τρομερά δύσκολο έργο η Άρσεναλ αλλά πιστεύω ότι είναι μια από τις έλαχιστες ομάδες που δεν φοβούνται την Μπάγερν( μαζί με Ρεάλ, Ντόρτμουντ και Τσέλσι) και το απέδειξε πέρυσι...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εντάξει παίξανε Μπαλατά με Έβερτον κατα καιρούς βέβαια στην αμυνα χανομασταν επειδη έλειπε η παιχταρα ο Κοσιενλι.Καλά ο τρόπος που απελευθερώνει ο Οζιλ τον Οξ στο πέναλτυ ειναι εξωπραγματικός.Ο Τσάμπερλαιν κανει τα παιχνίδια της ζωής του τώρα τελευταια και Παρολαυτά σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Βενγκέρ δεν τον επιλέγει..πραγματικά αν δεν ξεκινήσει με Μπαγερν σηκώνω τα χέρια ψηλά..Ο Οζιλ θυμησε τον Οζιλ της Ρεαλ παιχνιδαρα.Ο Ζιρουντ φάνηκε μέ το που έγινε αλλαγη .Πάμε τώρα με Μπαγερν να τα δώσουμε όλα.Ηδη μας έχουν ξεγραμμενους αλλά ξεχνανε οτι είμαστε η Αρσεναλ!!! ΥΓ Αγκερ σε μαμαω Το θέμα είναι όμως ότι μόνο με τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους μας βγαίνει αυτή η εικόνα. Με τους 5ους και κάτω οκ, παίζουμε μπάλα, τους έχουμε, προσφέρουμε θέαμα κλπ. Όταν όμως έχουμε απέναντι κορυφαίες ομάδες, είτε εντός είτε εκτός νησιού, εκεί κάνει μπαμ ότι δεν...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εντάξει... Κύπελλο, Man.City-Wigan 1-2 πριν λίγο. Πέρυσι τους πήραν και το κύπελλο στον τελικό, φέτος (απ' την Championship κιόλας) κηδεία μες στο σπίτι τους... Χαχα ό,τι νά 'ναι, Αγγλία ρε αυτά είναι. Κι έχουμε τώρα ημιτελικά Wigan-Arsenal και Hull City-Sheffield U. Καταλαβαίνετε ότι θα είμαστε και πολύ μλκες-άχρηστοι και δεν ξέρω γω τι άλλο αν δεν το σηκώσουμε ε;
user12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρε τι σκατα αλλο παιχνιδι εβλεπα? Μεχρι να γινει το 2-1 με τον Αρτετα (captain με τα ολα του) νομιζα οτι θα το χασουμε το παιχνιδι και θα φυγει και ο Wenger, τωρα μονο με αυτοκτονια δεν σηκωνουμε το κυπελο, αλλα ποτε δεν ξες. Για τον Ζιρου τι να πω στην αρχη της σαεζον πολυ καλος μετα χαλια τωρα στο ενα παιχνιδι παιζει στο αλλο δεν παιζει. Επισης οτι δεν κανουμε σεντρες και δεν κανουμε σουτ εξω απο την περιοχη δεν το χω καταλαβει. Οσο για την αντιπιθεση μας πιο αργη και απο τον Μερτεσακερ. Btw vermaelen απογοητευση (καποτε captain με τα ολα του)
arsenal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ενταξει να τα λαμε ολα ο Αρτετα τωρα πηρε μπρος στα προηγουμενα παιχνιδια πολλά λάθη...θα τον κρινω με Μπάγερν..Αν δεν σηκώσουμε φέτος αυτο το κύπελλο τελος δεν παίρνουμε ποτε!Δεν ειναι λιγκ καπ ειναι το κύπελλο Αγγλίας...Ο Βερμα δεν μπορει πια παραλιγο να φάμε γκολ με την γκάφα του και εκει τελείωναν ολα.Ελπιζω ο Κοσ να είναι οκ με Μπαγερν γιατι αλλιώς θα γράψει πολλά.Και το ξαναλέω τι παιχτάρα αυτος ο ΟΞ?μπορει άνετα να καλύψει την θέση του Γουόλκοτ αρκει να ξεστραβωθει ο Βενγκερ και να τον ξεκινάει βασικό.Γυρναει και ο Ραμσει Κάλστρομ με Τότεναμ
Str Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 http://www.sport24.gr/football/omades/Arsenal/ta_kalutera_gkol_epi_epoxhs_vengker.2688445.html κάποτε αυτή η ομάδα είχε επιθετικούς... θυμηθείτε τι κάνανε στα ντουζένια τους οι Ανρί και Μπέρκαμ...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Άσ' τα mate, δεν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Κι όχι μόνο στην Arsenal... Αυτοί ήταν μισό πρωτάθλημα από μόνοι τους. Άσχετο, τώρα θυμήθηκα κι ότι πριν λίγο καιρό διαφωνούσα στο internet με έναν που θεωρούσε υπερβολή τη δημιουργία αγάλματος του Bergkamp έξω από το Emirates, μαζί με τα υπόλοιπα. Ναι, ok... Ο τύπος είναι ένας από τους λίγους εκείνης της φουρνιάς που αξίζει το άγαλμα. Τεράστια κλάση, χαλαρά μέσα στο top3 των αγαπημένων μου Ευρωπαίων παικτών. Μοναδικό στυλ, δεν το έβλεπες αλλού. Κι ιδιαίτερα αγαπητός στους fans της ομάδας, λόγω βέβαια και της αγάπης που έδειξε κι ο ίδιος για την ομάδα.
arsenal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλά ο Μπεργκαμπ πέρα απο τεράστιος παίκτης ηταν και τεραστια προσωπικοτητα.Αλλά ας μην σκεφτόμαστε το παρελθον γιατί Ανρί και Μπεργκαμπ πολυ δύσκολα θα ξαναδουμε..Στα δικά μας..είμαστε η μοναδική μεγάλη ομάδα ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Γη με τόσους τραυματισμούς κάθε χρονο.και αν διαφωνεί κάποιος ας απαντήσει ...το ερώτημα είναι γιατί ο Βενγκέρ δεν το εχει διευθετήσει τοσα χρόνια το συγκεκριμένο πρόβλημα;
arsenal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Παμε γερα σημερα ρεεεεεε...Δυο διπλα απανωτα θελουμε και μπαινουμε γερα στο κολπο του τιτλου..Δυσκολο αλλα οχι ακατόρθωτο! COYG
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ελπίζεις ακόμα ε; Καλά εγώ το έχω διαγράψει το πρωτάθλημα, δεν παίζει. Και προσωπικά μου φαίνεται απίθανο να κερδίσουμε μέσα στο Stamford Bridge το ερχόμενο Σάββατο. Όπως έχω πει πολλάκις, δεν έχουμε τις προσωπικότητες που χρειάζονται για τέτοια παιχνίδια. Κι όταν έχουμε και τέτοιες τρομακτικές ελλείψεις από τραυματισμούς όπως Walcott, Ozil, Ramsey, Wilshere (που είναι κι ό,τι καλύτερο είχαμε φέτος), άσ' τα να πάνε.
arsenal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 1/2..Στα τελευταια παιχνίδια έχεις δει την Τσέλσι;ανύπαρκτοι εντελώς μπροστά μονο οτι κανει ο Αζάρ..Με την Τότεναμ το σκορ ηταν πλασματικό θα μπορούσε στο ημιχρονο να προηγείται η Τότεναμ..Μόνη της έχασε το παιχνίδι...Γενικα όμως αυτό που είδα χτες μετα το γκολ που κατσαμε πίσω δεν μου άρεσε...ΥΓ ο Κος ειναι το καλυτερο CB της PML τελος
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Τους βλέπω συχνά ρε φίλε αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι τους. Με Fulham away κάνανε πλάκα (χωρίς να χαθεί η μπάλα εννοείται), με Tottenham home τους δίνανε γκολ οι άλλοι και προχτές είδα μόνο 5-6 λεπτά στο τέλος (οπότε δεν έχω κι άποψη). Anyway πάνω κάτω έτσι παίζανε πάντα. Απλά έχουν μέταλλο σαν ομάδα, κάτι στο οποίο υστερούμε σημαντικά εμείς. Κι εμένα μπορεί να μη μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που παίζει (βασικά ούτε στα καλά τους μου άρεσε ποτέ), αλλά τους πόντους μια χαρά τους μαζεύουν. Κι άσε που στα ντέρμπυ παίζουν 2-3 level παραπάνω απ' ό,τι όταν παίζουν με τους υπόλοιπους. Και στην τελική δε δικαιούμαστε να τους λέμε ανύπαρκτους (είτε στα τελευταία, είτε γενικά) όταν οι αριθμοί αυτή τη στιγμή λένε: Chelsea 56 γκολ ενεργητικό, Arsenal 53 με παιχνίδι λιγότερο. Είμαστε δηλαδή στα ίδια περίπου με τους κατενάτσιους... Κι είμαστε και επιθετική ομάδα υποτίθεται. Ε δεν το θεωρώ και πολύ κολακευτικό. Εγώ, για να κοιτάμε και τα του οίκου μας, βλέπω εμάς ανύπαρκτους επιθετικά. Ο Giroud, όσο φτάνουμε στο τέλος, καταρρέει. Τέρμα ακίνδυνος πλέον. Κόλλα του ένα καλό back πάνω του και τον έσβησες, τόσο απλά. Αναλώνεται εκτός περιοχής αλλά κι εκεί κάνει όλο λάθη. Όσο για προσωπική ενέργεια, πιο σπάνιο κι από έκλειψη. Καλά το Sanogo όσες φορές τον δοκίμασε τον τελευταίο καιρό, γελάει ο κόσμος. Κάτι προσπαθεί ο Podolski τώρα τελευταία, αλλά δεν τον βασίζομαι κιόλας να μου πάρει το ματς ο τύπος. Έφυγαν κι οι 4(!) καλύτεροι παίκτες μας που λέω πιο πάνω (οι 3 είχαν επαφή με τα δίχτυα κι ο Γερμανός πάσαρε) και δεν ξέρω από ποιον να περιμένω να σκοράρει. Ο Koscienly μου αρέσει κι εμένα αρκετά μπορώ να πω, αλλά είναι λίγο επιρρεπής και με προβληματίζει ώρες ώρες. Εκεί που είναι μια χαρά, κάνει μια κακή εκτίμηση και δίνει ευκαιρία στον αντίπαλο. Κορυφαία αρνητική ενέργεια τέτοιου είδους αρχές του μήνα μέσα στη Stoke, που έδωσε πέναλτυ με μια άκυρη διεκδίκηση που επιχείρησε και χάθηκε το ματς. Στην καλή του μέρα, ok, είναι αξιόπιστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα