Raikkonen86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πάμε ρε Άρσεναλ μπορείς να φας κιαλλα!!! Κάνε μας περήφανους!!!
kosmasgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ντροπή του Λονδίνου Ετσι και αλλιώς ο special one θα το σηκώσει φέτος 1
user12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ντροπή του Λονδίνου Ετσι και αλλιώς ο special one θα το σηκώσει φέτος Αν σκεφτεις οτι το ντερμπυ του Λονδινου ειναι το Arsenal Tottenham, μαλλον ειμαστε η ντροπη του. Τα σπαει ο wenger δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να κανει, δεν παιζει να ανανεωση αμα δεν παρει εναν τιτλο. Αν και ο Gazidis πρεπει να ναι μεγαλο γιδι.
arsenal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ας μην αρχίσουμε παλι τα Βενγκερ Out δεν εχει κανενα νόημα.Παιξαμε ακριβως οπως και με Σαουθαμπτον δεν καταλαβαινω τι εχει γινει στα 2 τελευταία εκτός είμαστε εντελώς ανύπαρκτοι.Παραμένω ήρεμος γνωρίζοντα οτι θα νικήσουμε Μαντσεστερ στο Εμιρειτς και πραγματικα πρεπει αν παιξουμε με Λιβερ την Κυριακη καλυτερα και απο οταν θα παιξουμε με Μπαγερν εκδικηση για την συντριβη οπωσδηποτε.Αυτο που επεσαν ολα τα ΜΜΕ να μας φάνε..Ας ηταν αλλη ομάδα η προπονητης με το ιδιο μπάτζετ στην ιδια θέση που είμαστε τώρα ...οσο για το ντροπή του Λονδινου που λέει το παιδι απο πάνω πιστέψτεμε δεν ξερει καν τη ειναι η PML η την ιστορία της για να ξερει τι ειναι αυτο που λέει
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν καταρχήν το θέμα με την ανανέωση του Wenger δεν έχει να κάνει με το αν θα σηκώσει κούπα φέτος ή όχι και ποτέ δεν είχε. Κάποιος που παρακολουθεί λίγο πιο από μέσα τα τεκταινόμενα σε Αγγλία και Arsenal το καταλαβαίνει άνετα αυτό. Απλά (πολλές φορές ασυναίσθητα) επηρεαζόμαστε -ειδικά εδώ στην Ελλάδα- από τις λογικές που επικρατούν εδώ ή και σε άλλες, "διαφορετικής" (εγώ το λέω κατώτερης) ποδοσφαιρικής κουλτούρας, χώρες. Για όποιον έχει λίγο καλή μνήμη και θυμάται, έχει πόοοσα χρόνια που συμβαίνει αυτό: Κάθε 3 χρόνια περίπου που τελειώνει το συμβόλαιο του, σκάει θέμα στα ΜΜΕ και στα sites του στυλ: "ίσως αφήσει την ομάδα για μια νέα πρόκληση", "τον θέλουν σαν τρελοί οι Real και η Barca", "το σκέφτεται για Real", "ένα βήμα απ' τις υπογραφές" και λοιπές @@ριες. Προφανώς δε συμβαίνει τίποτα από αυτά στο τέλος και σε άσχετο χρόνο βγαίνει μια ανακοίνωση ότι ανανέωσε με την ομάδα της καρδιάς του. Προσωπικά ποτέ δε με παραπλανούν τα δημοσιεύματα που αφορούν αυτό το θέμα... Εν τέλει δε λέω ότι δε μπορεί να φύγει ποτέ. Απλά όποτε υφίσταται το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του, οι πιθανότητες είναι εξ' αρχής 90-10 να ανανεώσουν. Τόσο πολύ. Στα υπόλοιπα τώρα... Δε ξέρω τι θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια μας και δεν είναι δυνατόν να κάνω πρόβλεψη, εγώ κρίνω αυτά που είδαν τα μάτια μου μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα βλέπω ότι από τα derby που δώσαμε, καταφέραμε να κερδίσουμε μόνο τη Liverpool εντός. Σε 2 άλλα διασυρθήκαμε, στο άλλο απλά χάσαμε και στο άλλο μας πήρε ένα όχι και πολύ δύσκολο X ο αντίπαλος. Κι αν το συνεχίσω, μπορώ να αναφέρω και την ήττα 0-2 μέσα στο Emirates για το Capital One Cup (το πρώην League Cup). Όλα αυτά δείχνουν κάτι και πρέπει να τα πούμε, γιατί δεν πρέπει να τρέφουμε ψεύτικες ελπίδες και να ξενερώνουμε στο τέλος, αλλά και για να βρούμε τι φταίει και να ρίξουμε ευθύνες εκεί που πρέπει. Για μενα το πρόβλημα είναι στη φιλοσοφία της ομάδας κι αυτό το κομμάτι το διαχειρίζεται, σχεδόν αποκλειστικά, ο Wenger. Πάει να πάρει το καλύτερο και -για μενα- το δυσκολότερο πρωτάθλημα στον κόσμο βασιζόμενος κατά 90% σε νέους παίκτες και με τακτική του στυλ "παίζουμε παντού ανοιχτά γιατί είμαστε τεχνίτες". Πήρε τον Ozil τελευταία μέρα των μεταγραφών, ξοδεύοντας ένα μεγάλο ποσό κι εκεί είπα: "ώπα; αλλάζουμε λίγο σκεπτικό;" και χάρηκα. Ρόλαρε η ομάδα, πήρε τα πάνω της ψυχολογικά κιόλας κι έπαιξε φοβερή μπάλα στην αρχή της περιόδου. Εκεί όμως υπήρχε κι ένα "αλλά". Οι βασικοί αντίπαλοι ήταν ακόμα στα χαμένα. Σιγά σιγά άρχιζαν να ανεβαίνουν, κι εκεί άρχισαν να φαίνονται οι αδυναμίες μας. Εκεί έβλεπες μεγάλους παίκτες απέναντι σε πολύ καλούς μεν, αλλά wannabe μεγάλους παίκτες. Αλλά ακόμα κι έτσι, βλέποντας ότι κάπως μπορείς να χτυπήσεις το πρωτάθλημα, περιμένει κάποιος να κάνεις κινήσεις για να βελτιωθείς λίγο για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου. Πριν λίγο καιρό έπαθε ρήξη χιαστών ο Walcott και λίγες σελίδες πριν λέγαμε ότι πρέπει πάση θυσία να καλυφθεί το κενό γιατί λιγόστεψαν τραγικά οι επιθετικές μας λύσεις. Ε... μείναμε όπως ήμασταν, δεν πήραμε τίποτα. Κι επίσης θέλω να αναφερθώ στο Giroud. Ενώ τον έχω πολλή συμπάθεια, πλέον μπορώ να πω ότι δεν είναι ο striker που θέλει η ομάδα. Θέλουμε striker που να φορτώνει με γκολ τα δίχτυα, όπου κι αν παίζουμε εντός - εκτός. Βλέπω το Giroud κι είναι πλέον ακίνδυνος, πολύ εκτός περιοχής με αχρείαστες ενέργειες, όποτε μπαίνει περιοχή δεν είναι ο κίνδυνος θάνατος, κι είναι και σχετικά βαρύς. Για 2ος (ή για δίδυμο με έναν γκολτζή που να κάνει μια 25αριά γκολ τουλάχιστον) είναι μια χαρά. Καλά για το κομμάτι της τακτικής μέσα στο παιχνίδι δεν έχω τίποτα καινούριο να πω, τα 'χω πει κι άλλες φορές. Έπαιξε 2 φορές ανοιχτά σε derby κι εκτέθηκε και τις 2. 11 γκολ παθητικό, μιλάει από μόνο του, βγάζει μάτια. Για να παίξεις έτσι και να είσαι το αφεντικό, πρέπει να έχεις την ομάδα π.χ. 2004, 2006. Με τεχνίτες μεν, αλλά δυνατούς και έμπειρους παίκτες που ξέρουν από μόνοι τους πότε να σφίξουν το παιχνίδι τους ακόμα κι αν δεν δώσει εντολή ο coach. Επίσης, αν και δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς με αυτό που λες για το budget φίλε @arsenal (είναι λίγο συντακτικά λάθος και το χάνω), θα σχολιάσω βάσει αυτού που νομίζω ότι εννοείς . Τα οικονομικά στοιχεία των ομάδων στην Premier League βγαίνουν τακτικά κάθε χρόνο και στην περίπτωση της ομάδας μας μιλάμε για πολλά εκατομμύρια... Πολλά όμως. Είναι σίγουρα στο top3 κάθε χρόνο. Κάθε καλοκαίρι (και Γενάρη βέβαια αλλά κυρίως το καλοκαίρι), ο προπονητής μας έχει στα χέρια του τεράστια ποσά προς διάθεση για μεταγραφές. Μιλάμε για 3ψήφιο νούμερο κάθε φορά. Το ότι δεν τα δίνει να πάρει παίκτες κι έχουμε ελλείψεις είναι το θέμα. Οπότε νομίζω ότι δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για budget. Όσο για το "ντροπή του Λονδίνου" μαζί σου. Μόνο ένας μυρωδιάς από Premier League θα μπορούσε να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Δείτε κανένα ΠΑΟ, ΟΣΦΠ ρε παίδες, αφήστε τα τα άλλα... Τελειώνοντας, κι έχοντας πλέον μια καλή εικόνα όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι μόνο με ένα θαύμα θα πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Αν είχαμε κάνει την υπέρβαση στον 1ο γύρο και χτίζαμε και διατηρούσαμε μια διαφορά ασφαλείας των 5-7 βαθμών (που μας δόθηκε η ευκαιρία), ίσως να είχα πολύ περισσότερες ελπίδες. Αλλά τώρα βλέποντας και τους αντιπάλους M.City και Chelsea, μου φαίνεται απίθανο να τους κερδίσω. Κι επίσης, έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα απ' τους 3 από 'δω και πέρα. edit: Sorry για το σεντονάκι παίδες... Ξεχάστηκα Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από GiOrGoSk21 1
arsenal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 πολύ καλα τα λες.δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σε εκτος έδρας ματς να ανοιγεσαι τοσο πολύ πιο το νόημα?να πεις οτι επαιξες επιθετικα?ετσι θα παει με Μπαγερν?δεν γλυτώνουμε την 8αρα πραγματικά.Πρεπει να προσεγγίση εντελώς διαφορετικα το στυλ του ειδικα στα εντος έδρας παιχνιδια.Με την Μαντσετερ είναι μαστ γοιυν παιχνιδι.Εκει θα φανούν ποσο οι παικτες μπορουν να επανέλθουν απο μια συντριβή.Μην ξεχνάμε οτι μετα απο κάθε ήττα επανερχόμαστε πολύ δρυμήτεροι. Παρολαυτα ο Οζιλ πρεπει αν κατσει λίγο παγκο να παιξει δεκαρι ο Καθόρλα και αριστερα ο Πολντι.Ο Οζιλ ειναι κουρασμένος και θεωρώ πολύ πιεσμένος πρεπει να χαλαρώσει γιατι στο τέλος θα τον κάψει ενα ντέρμπυ απο τα 3 που ακολουθουν δεν πρεπει αν παιξει για κανεάνα λογο.Επισης γιατι στον παγκο ο Τσέχος?Είναι σκύλος και τον αφήνεις στον πάγκο απο που και ως πουΤελος μην βιαζεσται να πιστέψετε οτι δνε μπορουμε το πρωτάθλημα ενα ματς χάσαμε θα ακολουθήσουν πολλές γκέλες που δνε περιμέναμε ήδη εγινε μια με την Σιτυ και πριν δυο εβδομάδες με την Τσέλσι...εχει ψωμι ακομη η υπόθεση
salazar1991 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κρίμα για αυτή την ομάδα.Κρίμα.Ιστορική με βαριά φανέλα και δεν μπορεί να νικήσει τους πουθενάδες(για ΄φετος).Οι δικαιολογίες σταματούν κάπου εδώ(αν δεν έχουν σταματήσει ήδη).Αλλαγή προπονητή ΧΘΕΣ.Μεγάλος και τρανός ο Βενγκέρ αλλά δεν πάει άλλο.Κακή επιλογή παικτών,δεν κάνει μεταγραφές και γενικά φαίνεται ότι πέρασε η μπογιά του
arsenal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Τι να πω για τον Βενγκερ ρε γαμωτο πια τι να πω?το οτι δεν κανει αλλαγες να νικήσουμε το παιχνίδι?Το οτι έχει Ποντόλσκι και τον εχει πάγκο ενω προς το τελος ο Ζιρουντ ειχε σκυψει και επιανε το στομαχι του που δεν μπορουσε να παιξει πια?συνεχως αλλαζω γνωμη για τον Βενγκερ γιατι εκει που φτιαχνει κατι τα γαμαει στο τελος δεν μπορω αλλο ειλικρινα...Αν βαλει παλι μεσα Οζιλ και Ζιρουντ ειδικα στον αγων με Λιβερ ενω παιζουμε Τεταρτη με Μπαγερν πραγματικα να γινω εγω προπονητης.Ο θεος να βαλει το χερι του γιατι αν αποκλειστουμε τοσες αποτυχίες στην σειρά η Μπαγερν θα μας εξαφανισει
user12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ο Οζιλ μια χαρα επαιξε χθες. Για τον Ζιρου θα πω οτι λενε ολοι another clean sheet for Giroud. Χθες ηταν τραγικος ολες τις μπαλες ή τις εσπαγε λαθος ή της εχανε, απο ολες οι σεντρες που καναμε δεν πηρε καμια. Πριν κανα μηνα ελεγα ας αφησουμε το champions να κοιταξουμε το πρωταθλημα, τωρα νομιζω οτι πιο πολλες επλιδες εχουμε στο champions που τα παιχνιδια ειναι knockout.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Βρε παιδιά στην επιλογή παικτών που θα ξεκινήσουν κάθε παιχνίδι δεν κάνει και κανένα τραγικό λάθος. Στάνταρ επιλογές έχει και συνήθως ξεκινάει με το καλύτερο δυνατό σχήμα. Αυτούς έχει, δεν υπάρχουν καλύτεροι. Ή καλύτερα, αυτούς διάλεξε να έχει. Εδώ μάλιστα, εδώ είναι το λάθος του. Για τον Giroud που λέμε... Η άποψή μου είναι στο μεγάλο ποστ παραπάνω, ορθά κοφτά. Κι όμως, άντε και τον κρατάει στον πάγκο. Μετά τι; Ποιον θα βάλει; Sanogo; Αυτον παίζει να μην τον βάζει ούτε στην προπόνηση. Bendtner; Άσ' το πάμε παρακάτω... Podolski; Δεν είναι επιθετικός περιοχής, είναι καθαρός περιφερειακός, δεν αποδίδει στην κορυφή. Ρε εδώ ξεκινάνε τα ματς, πέφτουν οι καρτέλες, σκάει η κάρτα με τους αναπληρωματικούς και πιάνεται η ψυχή μου. Δείτε χαρακτηριστικά τα ονόματα που κάθονταν χθες στον πάγκο: Podolski, Chamberlain, Monreal, Fabianski, Sanogo, Bendtner, Jenkinson. Ποιος απ' αυτούς θα μπει μέσα και θα πείτε: "α, αυτός θα το γυρίσει το παιχνίδι". Εγώ προσωπικά δεν το λέω για κανέναν. Επαναλαμβάνω. Η ομάδα είναι καλή. Αλλά όχι τόσο καλή όσο της αρμόζει κι όσο τη θέλουμε όλοι. Είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες και μπορούν να προσφέρουν όμορφο θέαμα. Αλλά είναι παίκτες που κερδίζουν ομάδες της κατηγορίας "5η θέση και κάτω" ας πούμε (και μην πει κανένας: τότε γιατί δεν κερδίσαμε τη MU που είναι 7η; είναι αυτονόητο ότι τυχαία βρίσκεται εκεί που βρίσκεται). Για να κερδίσεις του άλλους δεν είναι. Μπορεί να σου το κάνουν σε 1 άντε 2 ντέρμπυ, αλλά για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα κωλώσουν... Εκεί θες βαριά ονόματα. Σε όλες τις γραμμές. Θα μου πεις, αν πάρει τέτοια ονόματα, οι υπάρχοντες αναγκαστικά θα κάτσουν πάγκο. Ακριβώς. Οι παραπάνω παγκίτες παίρνουν τον πούλο και την θέση τους παίρνουν κάποιοι απ' τους τωρινούς βασικούς. Κι έτσι ανεβαίνεις επίπεδο και σε 11άδα και σε πάγκο. Μετά μπορούμε να συζητάμε και για πρωτάθλημα και για CHL.
Raikkonen86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Με γελάνε τα μάτια μου η ο Βενγκερ έχει βάλει σανογκο στην θέση του Ζιρου??
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ναι, τρομερή εμφάνιση ο Sanogo... Σοβαρά τώρα, δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερο από το παιδί, με δεδομένο ότι δεν έχει και συμμετοχές, αλλά πέρα απ' αυτό μου φάνηκε μέτριος παίκτης. Πιο πολύ πάλευε στα γεμίσματα με τους αμυντικούς της Liverpool. Κανα 2 φορές που βρέθηκε με τη μπάλα μέσα στην περιοχή, βρήκε αέρα. Σίγουρα στα χέρια του Wenger μπορεί να βελτιωθεί πολύ, αλλά δεν θέλουμε κάτι τέτοιο, φτάνει. Θέλουμε έτοιμους και πιο έμπειρους παίκτες-ονόματα. Το παιχνίδι μπορούσε κάλλιστα να είχε στραβώσει αλλά ήταν καλός κι ο Fabianski. Kαι η φάση με Chamberlain-Suarez ήταν καθαρό πέναλτυ για μενα αλλά έπεσε λίγο εντυπωσιακά ο Suarez και ίσως γι' αυτό να ξεγελάστηκε ο ref. Πάντως είναι απίστευτος ρε ο άτιμος. Με τη μπάλα στα πόδια είναι κίνδυνος θάνατος. Κι από όλες τις αποστάσεις. Είναι στα 20-25 μέτρα με τη μπάλα δικιά του και είμαι στην τσίτα, ότι κάτι θα κάνει να το παστελώσει. Καλά όταν κάνει κίνηση και μπαίνει περιοχή, κάνεις το σταυρό σου. Και να μην το πάει μόνος του όμως, μοιράζει φάσεις-φωτιά στους υπόλοιπους, κυρίως στον Sturridge. Έχει φοβερή αντίληψη και ξέρει τέλεια τη θέση του. Αυτοί είναι επιθετικοί μωρέ, να μη σε αφήνουν σε ησυχία. Κι εμείς μιλάμε για Giroud και Sanogo...
user12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καθομαι και ασχολουμε με την Arsenal και ο ΟΠΑΠ την εχει βαλει 3,90 μεσα στην εδρα της, 2η θεση στο πρωταθλημα και μεσα στο κυπελο. Καιρος να δουμε τα πραγματα καταματα και να καταλαβουμε οτι εχουμε πεσει 2 με 3 επιπεδα απο την εποχη των invincibles. Αμα δεν περνεις τιτλους ετσι εχουν τα πραγματα. Ελπιζω να βγουμε 4η φετος και να παιξουμε champions και του χρονου για να παρουμε τα λεφτα απο το market pool και οχι γιατι αμα βγουμε εχουμε ελπιδα να το σηκωσουμε. Χρονο με τον χρονο αρχιζω να καταλαβαινω τους PRV, nasri, clichy, cole και πολλους αλλους. Πιο πολλη λυπαμαι τον κοσμο στον γηπεδο που πληρωνει εισητηριο το πιο ακριβο στον πλανητη και η ομαδα πουλαει παιχτες γιατι δεν εχει λεφτα.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Η φυσική ροή των πραγμάτων. Τα λέγαμε καιρό πριν. Άντε καλό Mundial να 'χουμε...
arsenal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Έχουμε το κύπελλο Αγγλίας που ειναι σπουδαίος θεσμός...να ρωτησω κάτι ηταν πέναλτι;πολυ κοντά δεν ηταν το χερι;προλάβαινε να το τραβήξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα