Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το goal λέει σήμερα οτι θα κινηθούμε για Draxler δεν νομιζω και δεν θέλω προσωπικά ένταξη παικταρας αλλά ειναι ακραίος και με αυτά τα 40 που θα δώσουμε για την ρήτρα μπορούμε άνετα να παρουμε J.Martinez με λιγότερα η ακόμα με πιο λιγα τον Jonas μου αρέσει πολυ σαν παίκτης και θεωρώ οτι πρέπει να φύγει απο Βαλένθια..εκτός και αν δείχνει εμπιστοσυνη πια στον Bendtner ..Wenger knows...ακόμα και για τον Μπεντνερ να πρόκειται τον εμπιστεύονται πια καθώς τα ίδια έλεγα με Ράμσεϊ όχι μονο εγώ και όλοι φαγαμε τάπα

Δημοσ.

Καλά κάθε 2-3 μέρες ακούγονται-γράφονται διάφορα ονόματα... Έχει γίνει ένα πανηγυράκι απ' τις αρχές Δεκεμβρίου με τους παίκτες που φέρεται να κοιτάει η Arsenal.

Για Draxler συζητιόταν αρκετά και το καλοκαίρι θυμάμαι, πάλι κάπου εκεί στα 40-42 εκατ. Νομίζω ότι είναι υπερβολικά τα λεφτά για τον συγκεκριμένο, το ίδιο έλεγα με φίλους και το καλοκαίρι. Δε γίνεται η διαφορά του με τον Ozil να είναι 7-8 εκατομμύρια. Εξάλλου μιλάμε για έναν (ok, πολύ καλό) παίκτη 20 χρονών και κάτι, που όμως τώρα αρχίζει να δείχνει πράγματα κι ούτε κουβαλάει τίποτα διακρίσεις. Ντακς είπαμε, από τη μία δεν κάνουμε τρελά ανοίγματα για ιδεολογικούς κυρίως λόγους (το 'χει πει κι o Wenger αρκετές φορές ότι δε θέλει να ξεφτιλίζεται έτσι το άθλημα και να παίζουν μπάλα μόνο τα φράγκα) κι από την άλλη να σκάσουμε 40+ μύρια για το παιδάκι τον Draxler; Κοροϊδία είναι. Κι ενώ με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις striker γκολτζή με περισσότερη εμπειρία και ψηλότερα στατιστικά. Εννοείται χίλιες φορές Martinez. Ή αν όχι striker, έστω επιθετικογενή παίκτη με λίγο βαρύ όνομα όμως, να τα αξίζει τέτοια ποσά.

Δε ξέρω, εμένα απ' το καλοκαίρι μου έχει καρφωθεί ο Di Maria που λέγαμε πιο πάνω. Τον θέλαμε κιόλας πακέτο με Ozil αλλά δεν έκατσε. Και τώρα δηλαδή πολύ δύσκολο εως απίθανο το βλέπω να φεύγει απ' τη Real αυτήν τη στιγμή. Νομίζω πάντως ότι αυτός θα έδινε πολύ μέταλο στην ομάδα, ίσως και λίγο παραπάνω απ' τον Ozil.

Γεγονός είναι ότι πρέπει να καλυφθεί άμεσα το κενό του Walcott γιατί δε βλέπω κούπα αλλιώς... Κι ας αφήσει κι ο Wenger αυτά στην άκρη, που το είδα προχτές και ξενέρωσα. Εκτός αν το παίζει απλά, για να ντοπάρει τους παίκτες του. Δε γίνεται τώρα που ζορίζει το πρωτάθλημα οι άλλοι να κατεβαίνουν με υλικό 2 φορές καλύτερο κι εμείς να παρακαλάμε να μην τραυματιστεί ο ένας Ozil που έχουμε. Ήδη ο Walcott, μία απ' τις πιο αξιόπιστες λύσεις μπροστά, μας άφησε για φέτος. Κι όπως έχω πει σε προηγούμενες σελίδες σε άλλη συζήτηση, στο 2ο γύρο θα χρειαστεί να πάρουμε ντέρμπυ με τους συνδιεκδικητές κι εκεί θα χρειαστούν παίκτες με προσωπικότητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν ο παιχτης δεν θελει να ανανεωσει τι να τον κανει?να τον σκοτωσει?

επισης μαλλον no draxler αυτην τν περιοδο.παμε για καλοκαιρι λογικα

Δημοσ.

αν ο παιχτης δεν θελει να ανανεωσει τι να τον κανει?να τον σκοτωσει?

Όχι. Του σκας κι άλλα φράγκα και τον κρατάς. Ειδικά αν αξίζει τόσο. Κι ειδικά αν βλέπεις ότι, με το που θα φύγει, θα τον τσιμπήσει ένας εκ των βασικών σου αντιπάλων. Αποδυναμώνεσαι εσύ και ταυτόχρονα δυναμώνει ο αντίπαλος. Και στην τελική, όταν ο παίκτης βλέπει κι ο ίδιος ότι η ομάδα του έχει χεστεί στο τάλιρο (μιλάμε για τρελά έσοδα όμως, όχι μλκιες), λογικό είναι να ζητάει -είτε φωναχτά είτε από μέσα του- το κάτι παραπάνω.

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με έχει κουράσει η πώληση -ή απλά απώλεια- πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών τόοοσα χρόνια. Εϊναι δείγμα μικρής (ή έστω μικρότερης εμβέλειας) ομάδας αυτό, καταλάβετέ το. Δεν είσαι Everton, Tottenham ή Newcastle ας πούμε, για να πουλάς καθε 2-3 ή 4 χρόνια τους παικταράδες σου. Εκεί ναι, έχει μια λογική της φάσης: ok, κι o παίκτης θέλει να φύγει και να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα να δοκιμάσει την τύχη του, αλλά κι η ομάδα σε περίπτωση πώλησης θα πάρει χοντρά λεφτά, που της χρειάζονται ή την συμφέρει για διάφορους λόγους. Είσαι ARSENAL, τα φράγκα σου τρέχουν απ' τα μπατζάκια, κι είσαι ομάδα που ιστορικά ανήκει στο top3 των πιο επιτυχημένων ομάδων του νησιού, βάσει πρωταθλημάτων-κυπέλλων. Ο ρόλος σου είναι να σηκώνεις κούπες. Το να αφήνεις να φεύγουν οι πιο αστεράτοι παίκτες σου και να σου τους παίρνουν κι οι αντίπαλοι, σε μικραίνει πολύ κι ανοίγει την ψαλίδα κατά σου.

Εγω ρε μάγκες προσωπικά βαρέθηκα να παίζω το ρόλο του φυτωρίου. Βγάζω νέους παίκτες κι όταν γίνουν παικταράδες, κάτι γίνεται και φεύγουν. Αυτός είναι ρόλος για πιο μικρές ομάδες. Τι να το κάνω αμα βγάζω συνέχεια, Van Persie, Walcott, Fabregas, Ramsey, Wilshere, Clichy, A. Cole κ.α. κι όταν γίνουν τέρατα, τους αφήνω και φεύγουν. Με τέτοιες χωριάτικες κινήσεις μην περιμένετε πρωτάθλημα-πρωταθλήματα, σοβαροί να 'μαστε. Βλέπω τη City και ξεχειλίζει από εμπειρία και μέταλο, κτήνη πραγματικά έχει μέσα. Περίπου το ίδιο κι η Chelsea, άσχετα αν έχει @@αρα coach. Το πρωτάθλημα, την κρίσιμη στιγμή, συνήθως παίκτες σαν τους Toure, Aguero, Luiz, Torres, Sania, Ozil θα σου το δώσουν, όχι οι -απίστευτοι κατά τ' άλλα- Ramsey, Wilshere κλπ. Ή απλά τρέξε να δεις τι παίκτες είχες μέσα την τελευταία φορά που σήκωσες πρωτάθλημα κι αν δεις τι κάνανε τα "ονόματα" στις κρίσιμες στιγμές, θα καταλάβεις.

Οκ, Arsene knows κλασσικά, respect στον άρχοντα και τέτοια, αλλά κάτι που έχει κουράσει κι αποδεδειγμένα φταίει πρέπει να το πούμε και να ασκήσουμε και κριτική. Εγώ λοιπόν ξεκάθαρα του ασκώ κριτική για την παραπάνω φιλοσοφία.

επισης μαλλον no draxler αυτην τν περιοδο.παμε για καλοκαιρι λογικα

Ο οποίος από τα -ήδη εξωφρενικά πολλά για την αφεντιά του- 40+ εκατομύρια ευρώ και με δεδομένο ότι θα σκάσουν κι άλλες μεγάλες ομάδες να τον ζητήσουν το καλοκαίρι, προβλέπω να πιάνει κάνα 50άρι. Να υπενθυμίσω ότι κάπου εκεί πήραμε τον Ozil. Ωραία κοστολόγηση ο Draxler. :P

Δημοσ.

In wenger we trust 

Με τον Sagna δεν εχω καταλαβει τι γινεται μαλλον το προβλημα ειναι οτι θελει 2 χρονια και ο wenger θελει 1 λες και δεν εχει ανετα 2 χρονακια στην premier.  Παιχτες δεν θα περναμε 100% τωρα που χασαμε την πρωτη θεση ισως κατι γινει. η ανανεωση του wenger πριν το τελος της περιοδου θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος, ας δουμε αν θα παρουμε κατι φετος και μετα ανανεωνουμε. Παντως εφαγε αρκετο κραξιμο για το διδυμο flamini, arteta με την Sunderland. Αντε μια μερα εμεινε ακομα θα παρουμε τιποτα ή μπα. Μας βλεπω να κανουμε κανα ταμα να βγει παιχταρας ο Sanogo.

Δημοσ.

Draxler σιγουρα οχι.το πε πριν λιγο ο wenger.kim kallstrom λεει..καλα κρασα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και ο ozilαρος δεν θα βαραει πια τα φαουλ? 

ironic mode on 

Ελπιζω τουλαχιστον να του βαλε ρητρα (γαρ δανεικος) μην τον χασουμε τετοιο παιχταρα το καλοκαιρι. 

ironic mode off

Αυτη η κινηση μου θυμιζει τον δανεισμο του Μπεναγιουν.

Δημοσ.

Ντακς 4-0 στο 20' και με δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες (αυτοί). Δε γίνονται αυτά. Είμαστε ανύπαρκτοι τελείως, λες και παίζει Liverpool-Fulham είναι.

Δεν δικαιούμαστε πρωτάθλημα με τέτοια σκηνικά. Είμαστε soft όπως φαίνεται και όπως πάει θα το χάσουμε για άλλη μια χρονιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...