Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι ο Οζιλ εχει ανεβασει 2 επιπεδα την Αρσεναλ..

Τρομερή διαπίστωση...
Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μας εχει ανεβασει 2 επιπεδα και ακομα δεν παιζει σε φουλ ρυθμους ουτε εχει δεσει στην εντελεια με τους υπολοιπους!

Δημοσ.

Έχοντας δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια μας μέχρι τώρα (μόνο με Napoli το 2-0 δεν είδα), αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Ozil δίνει πολλή ουσία στην ομάδα, κάτι το οποίο για μενα είναι το βασικότερο που έλειπε εδώ κάποια χρόνια. Ok είναι ποιότητα ο παίκτης, δίνει γκολ (χτες πάλι έδωσε τα 2 πρώτα), διεισδύσεις, εύστοχες σέντρες, καμιά ντρίμπλα... Αλλά επιτέλους υπάρχει ένας παίκτης που ξέρει να κρατάει μπάλα, να τη σπάει όταν πρέπει κι όπου πρέπει, να ηρεμεί το παιχνίδι και να σπάει το ρυθμό του αντιπάλου. Είναι κι αυτοί πολύ σημαντικοί παράγοντες, δίνουν νίκες. Σε όλα αυτά τον βοηθάει πολύ και το κοντρόλ του βέβαια, το οποίο είναι από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του.

Δημοσ.

Aυτος ο Ραμσει θα μας τρελανει!η αξια του ανετα ξεπερνα τωρα τα 30-40 μυρια οχι πως εχω κατι στο μυαλο μου αλλα λεμε τωρα..εγω πριν 2-3 χρονια δεν τον κοστολογουσα ουτε 8 ετρογε κραξιμο και ειμαι ο πρωτος που τον χειροκροτησε απο τα τελη τις περισυνης σεζον

Δημοσ.

Άιντε πάμε να χτίσουμε τρελή διαφορά αύριο κι ασ' τους άλλους να χάνουν βαθμούς. Δύσκολο βέβαια το ματς, θέλει πολλή προσοχή αφού είναι σε αρκετά καλή κατάσταση κι η Everton. Αλλά πάμε τρένο λέμε, τέλος. Με νικη 7(!) πόντους απ' τους 2ους... Άντε να 'ρθει το αύριο να δούμε.

Δημοσ.

Κακο ματς για μας , αλλα για να πας για πρωταθλημα πρεπει να κερδιζεις και παιχνιδια που δεν παιζεις καλα. Ο ζιρου σημερα ηταν μετριος προ κακος ελπιζω τον ιανουαριο να παρουμε καποιον. Γυριζει και ο πολντι αντε να δουμε. Το χειροτερο εινια οτι το γκολ το βαλε ο τυπας απο τα τσικο της Μπαρτσα.

Δημοσ.

Κι οι Wilshere και Ramsey δεν ήταν τόσο κίνδυνος όσο μας συνηθίζουν φέτος. Ντακς ήταν πολύ καλή η Everton, έπαιξε καλά αμυντικά και τους περιόρισε. Έχει καλούς παίκτες και παίζει μπάλα που δικαιολογεί τη θέση της. Τέσπα, μείναμε στο τέλος με το "αχ" στο 93' με τη δοκαρούμπα του Giroud και χάθηκε η ευκαιρία να ξεφύγουμε για τα καλά. Όχι ότι οι 5 πόντοι είναι άσχημοι, αλλά με 7 έχεις το περιθώριο να κάνεις 3 γκέλες, μεγάλη υπόθεση. Κι έρχεται το μεγάλο ντέρμπυ το ερχόμενο Σάββατο μέσα στη City, η οποία είναι δυσκολότερη θεωρώ κι από Chelsea κι από Liverpool. Μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσεις εκεί μέσα.

Δημοσ.

Μέχρι το 41 ακριβως όμως ειμασταν εντελώς ακινδυνοι σπαταλησαμε ενα ολοκληρο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να ειχαμε καθαρίσει το παιχνιδι...ο Γουόλκοτ πρεπει να ξεκινάει..ο καθορλα λιγα πραγματα χτες και παλι...δεν είναι σταθερός μέχρι τώρα προτιμώ Ροσισκι...

Δημοσ.

Φίλε μου πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερο να ξεκινάει και ποιος όχι, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα φέτος. Με δεδομένο ότι η κορυφή μας (Giroud) δε βγαίνει ποτέ, και μετά το εκπληκτικό φορμάρισμα των Ramsey και Wilshere, δες τι επιλογές έχεις από κέντρο και μπρος:

Ozil, Walcott, Cazorla, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Arteta, Flamini, Podolski, Chamberlain (με τους 2 τελευταίους τραυματίες).

Κι αν ο Chamberlain είναι κλασσική αλλαγή (αν και μ' αρέσει πολύ προσωπικά), όλοι οι άλλοι είναι εντεκαδάτοι. Μου φαίνεται πολύ ζόρικο να βγάζεις σύνθεση μέσα από αυτούς.

Δημοσ.

Ramsey Wilshere Ozil δεν το συζηταμε καν οτι πρεπι να ξεκινανε οι πρωτοι δυο περα απο την απιστευτη φορμα τους ειναι και τα παιδια της Αρσεναλ και αυτο χρειαζομαστε.Ο φλαμινι ειναι να μπαινει να σου κραταει παιχνιδι...σε τιποτα κρισιμα παιχνιδια οπως Σιτυ αν πχ προηγουμαστε μεχρι το 60-70 ειναι να μπαινει μεσα να σπαει ποδια οποιος προσπαθει να περασει το κεντρο.Ροσιτσκι χρυση αλλαγη ,ο Καζορλα φετος μια παιζει μια δεν παιζει,Αρτετα δεν προσδιδει επιθετικοτητα στην ομαδα..ενω ειχε απιστευτο σουτ νομιζω οτι εχει χασει την εμπιστοσυνη στα ποδια του..απειρες φορες τον εχουν αφησει μονο λιγο εξω απο την περιοχη και ποτε δεν δοκιμαζει σουτ δεν καταλαβαινω γιατι

Δημοσ.

Χρειάζονται και Defensive Midfielders όμως ρε. Ο Arteta μπορεί να μην φαίνεται τόσο φέτος, αλλά ο ρόλος του είναι αυτός. Έχει τραβηχτεί λίγο πιο πίσω σκοπίμως. Ο Moyes ας πούμε στην Everton του είχε δώσει το ρόλο Attacking Midfielder. Κι αν σκεφτείς κυρίως την 1η χρονιά του στην ομάδα 2011/12 άλλα και την περσινή, έχει πολύ λιγότερα -εως και μηδενικά, σε κάποια παιχνίδια- επιθετικά καθήκοντα. Και λογικό είναι, όταν στην ομάδα υπάρχει ένας Ozil και ο Ramsey που υποτίθεται είναι το ταίρι του Arteta στα χαφ, με τη φόρμα που έχει συμπεριφέρεται σαν αμυντικός κι επιθετικός μαζί.

Και μετά περιμένουν για θέση στην 11άδα κι οι άλλοι που είπα πιο πάνω, απ' τους οποίους στην ουσία μόνο ο Flamini είναι καθαρά αμυντικογενής.

Χαμός στο ίσωμα με λίγα λόγια. Ντακς καλό είναι να έχεις πολλές καλές επιλογές, δε λέω. Αλλά βλέπω κάποια στιγμή (κυρίως προς το καλοκαίρι δηλαδή) να φεύγουν κάποιοι απ' τους παραπάνω για να παίξουν ως βασικοί αλλού, εφόσον δε χωράνε όλοι μαζί σε εμάς. Καλά, αν έρθει κι επιθετικός, που πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθει, έχουν φύγει στάνταρ κάποιοι.... Μλκία, γιατί είναι όλοι παικταράδες και πολύ συμπαθείς.

Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκαν και πολύ με το ματς σήμερα οι παίκτες κι έτσι χάθηκε για άλλη μια φορά η 1η θέση. Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνουμε άλλα 2 παιχνίδια στο CHL και τέλος, εκτός αν είμαστε κωλόφαρδοι τη Δευτέρα στην κλήρωση και μας τύχει PSG ή Atletico Madrid, που είναι στα μέτρα μας. Όχι ότι είχαμε ελπίδες να το σηκώσουμε, αλλά λέμε τώρα, κουβεντα να γίνεται. Πάμε να τα δώσουμε όλα για την Premier League που είναι ο μεγάλος στόχος. Και για αρχή, τουλάχιστον να μη χάσουμε το Σάββατο...

Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκαν και πολύ με το ματς σήμερα οι παίκτες κι έτσι χάθηκε για άλλη μια φορά η 1η θέση. Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνουμε άλλα 2 παιχνίδια στο CHL και τέλος, εκτός αν είμαστε κωλόφαρδοι τη Δευτέρα στην κλήρωση και μας τύχει PSG ή Atletico Madrid, που είναι στα μέτρα μας. Όχι ότι είχαμε ελπίδες να το σηκώσουμε, αλλά λέμε τώρα, κουβεντα να γίνεται. Πάμε να τα δώσουμε όλα για την Premier League που είναι ο μεγάλος στόχος. Και για αρχή, τουλάχιστον να μη χάσουμε το Σάββατο...

Δεν φταιτε εσεις..Καποιος αλλος ανοιξε τα ποδια σημερα.Δεν πειραζει ομως,μακαρι να παρει εκδικηση ο Καμπελ για εσας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...