Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιεζομαστε αρκετα ο ρεαλιστικος στοχος μας ειναι το Χ ουτως η αλλως!τωρα αν εκμεταλλευτουμε σωστα καποια ευκαιρια και παρουμε την νικη....ρε καφενεια εκει στην Μαρσειγ 0-1 και μεσα σε 3 λεπτα 2 γκολ?τι καφενεια που ειστε!!!!

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τεράστια ομαδα τεράστιο διπλο!με το ενα ποδι στον 2η φαση!!!!!!!!!

Επικο απο καποιον οπαδο στο Twitter με βαση αυτη την δηλωση του Κλοπ http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=311959&Sport=1&Season=135473&Competition=145&Team=15425&Round=341505&Country=80

Mr Klopp, a heavy metal band is only trendy for a short while... But a symphony's power can survive for centuries..

Δημοσ.

Δε θέλω να πω ότι δικαιώθηκα για το προηγούμενό μου ποστ... αλλά δικαιώθηκα. :P

Έτσι κερδίζονται τα μεγάλα παιχνίδια, με σωστή τακτική. Σήμερα η ομάδα έπαιξε πραγματικά καλή άμυνα, τέτοια που πολύ καιρό είχα να δω. Κι αν στο 1ο γίνανε κάποια λάθη (όχι τραγικά όμως) πίσω, στο 2ο ήταν απόλαυση. Ο Wenger έκανε υποδειγματική δουλειά σε τακτική και αλλαγές. Συντηρητικό παιχνίδι, χωρίς άνοιγμα των γραμμών και ξεβράκωμα. Κι όταν χρειάστηκε είχαμε καλή αντεπίθεση, γκολ και ευκαιρίες να το κλειδώσουμε αμέσως μετά.

Ο Ozil νομίζω ότι έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από όταν ήρθε ως τώρα. Μοναδική παραφωνία σήμερα μου φάνηκε ο Rosicky, σε μέτριο βράδυ ο Τσέχος με αρκετά λαθάκια (κυρίως στην παραγωγή δλδ). Ντακς δικαιολογείται, στην τελική Dortmund έχεις απέναντι.

Στις καθυστερήσεις πήγε να με τρελάνει ο Mertesacker με το τράβηγμα στον Lewandowski, πιστεύω ήταν πέναλτυ. Ευτυχώς δε το είδε ο διαιτητής, ο οποίος ίσως και να επηρεάστηκε από τα αρκετά ανεξήγητα πεσίματα του Πολωνού.

Τέσπα μεγάλο διπλό... Πάμε με μια ανάσα για το μεγάλο ντέρμπυ στο Old Traford. Κι ελπίζω να μην διαβάζω αύριο για τραυματίες πάλι. Άντε την Κυριακή γυρνάει κι ο Walcott.

Δημοσ.

Aυτη την τακτικη την εφαρμοζεις απο την μπαγερν και μετα ακριβως με τον ιδιο τροπο παιξαμε και στο Alianz Arena

Δημοσ.

Εν μέρει... Στην πράξη δεν ήταν τόσο καλή η λειτουργία όσο χτες, εκεί μας είχαν κάνει αρκετές ευκαιρίες απ' όσο θυμάμαι το ματς. Βέβαια ήταν και διαφορετικό ματς εκείνο, με δεδομένο ότι έπρεπε να ανοιχτούμε και να σκοράρουμε λόγω του 1-3 του 1ου ματς στο Emirates. Κι απο 'κει και μετά δεν είχαμε πολλά ντέρμπυ στο πρωτάθλημα (μόνο MU), ώστε να δούμε σε διάρκεια την τακτική αυτή.

Πω πω έβλεπα τώρα πάλι τη φάση στο τέλος. Κι εγώ θα το 'δινα. :P

Δημοσ.

Πάντως οι υπόλοιπες ομάδες έκαναν μεγάλα δώρα στην Άρσεναλ!!! Με μια νίκη σήμερα ξεφεύγει πολύ από τους υπόλοιπους... Τσέλσι ισοπαλία, Η Σίτυ έχασε, η Τότεναμ έχασε!!!

Δημοσ.

Κακή εμφάνιση σήμερα. Απ' το κέντρο και μπροστά ειδικά, πολλά λάθη και κακές-ανεξήγητες επιλογές. Παίζει ρόλο βέβαια και το γεγονός ότι έπαιξε πολύ καλή άμυνα κι η MU. Σε άσχημη μέρα οι περισσότεροι παίκτες... Ramsey και Giroud ας πούμε ήταν ψιλοτραγικοί σήμερα στις επιθετικές τους ενέργειες. Απ' τους άλλους, ο Rooney μας ξεκώλιασε, ήταν σε πολύ καλή μέρα, όπως και ο Jones θεωρώ.

Εν τέλει, αυτή η MU σπάει αρχ...α, μας έχουνε γενικώς από τότε που μας τέλειωσε η μεγάλη ομάδα με τους Γάλλους. Μας έχουν κάνει αρκετή ζημιά σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτά. Συνεχίζουμε.

Δημοσ.

Θα διαφωνησω, δεν ηταν οπως τις αλλες χρονιες που υπηρχε διαφορα ποιοτητας το ματς ηταν αμφιρροπο , το δικαιο αποτελεσμα ηταν το χ , το ματς κριθηκε στο γκολ απο ενα κορνερ. Μια χαρα εμφανιση ηταν αν δεις οτι ειχαμε τοσους τραυματιες. Νταξει ο Οζιλ και ο Ραμσει δεν φανηκαν αλλα εκαναν μια μετρια εμφανιση.

p.s Δεν μπορω αλλο με αυτον τον Μπεντερ ανεβασε κανεναν απο τις ακαδημιες ρε Αρσεν ποσο πιο χαλια να παιξει

Δημοσ.

Μα αυτά που είπα δεν αντιτίθενται στο "το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν το Χ". Κι εγώ το πιστεύω αυτό. Αλλά κι από την άλλη, δεν τη λέω και "μια χαρά" την εμφάνιση. Καλά απουσίες πάντα έχουμε, το 'χουμε πει στις προηγούμενες σελίδες πόσο εκνευριστικό είναι. Ωστόσο χτες πέρα από την τράμπα Mertesacker με Vermaelen (ο οποίος πήγε και σχετικά καλά), οι υπόλοιποι ήταν 11αδάτοι όλοι, έχουν παίξει δηλαδή όλοι μαζί ουκ ολίγες φορές. Ο μόνος που ίσως μπορούσε να βοηθήσει και έλειπε χτες ήταν ο Rosicky.

edit: Mertesacker και Rosicky ήταν εκτός λόγω ασθένειας, όχι τραυματισμού ευτυχώς.

Καλά ο Δανός που λες ήταν τραγικός... Βασικά μπήκε αλλαγή, περνάνε 7-8 λεπτά, τον παίρνει κοντινό η κάμερα και τότε θυμήθηκα ότι μπήκε στο παιχνίδι, δεν κάνω πλάκα. Δεν ακούμπησε χτες. Παραλίγο να κάνει το γκολ σε μια φάση προς το τέλος αν θυμαμαι καλά, αλλά... παραλίγο. Σέντρα ξυραφιά από Sagna νομίζω και πέρασε από μπροστά του στο τσαφ. Την ανάγκη για απόκτηση ενός 2ου καλού επιθετικού (μόνος του ο Giroud δε μπορεί ο άνθρωπος) σε λίγο θα μας την επισημαίνουν κι οι αντίπαλοί μας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τρένο.
Αν και δεν μας βγήκε το παιχνίδι (χάσαμε την κατοχή στο 2ο και αρκετές λάθος πάσες στις αντεπιθέσεις), παίξαμε ουσιαστικά. Όπως πρέπει δηλαδή για να παίρνεις παιχνίδια στα οποία δεν είσαι στη μέρα σου. Στο τελευταίο 10λεπτο ανεβάσαμε στροφές κι έγιναν εύκολα το 0-2 και το 0-3.

Ο Ramsey πάει για 1ος σκόρερ. Με τα σημερινά είναι πάνω απ' τον Giroud, έπιασε Lukaku, πλησιάζει Sturridge και Suarez και 2 πίσω από Aguero. Μόνο που είναι χαφ. :P

Κι επίσης ο Szczesny είναι σε εκπληκτική κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ο Πολωνος σημερα ηταν φοβερος για μενα mvp, ο Καζορλα μετα το τραυματισμο δεν εχει επανελθει και πρεπει να κλεινει 3 βδομαδα. Και ενα comment που μου αρεσε 

wenger angry to wilshere smoking: wilshere scored
wenger angry to flamini cutting his sleves: flamini scored

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...