GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν περιμένω κάτι περισσότερο απ' τον συγκεκριμένο. Όσο θα παίρνει φωτιά το πρωτάθλημα, τόσο περισσότερο που$%^&να να περιμένεις να τα κάνει ο τύπος. Το 'χει αποδείξει περίτρανα σε όσες ομάδες κι αν δούλεψε, το 'χει ξανακάνει και θα το ξανακάνει μέχρι να πεθάνει από γραφικότητα. Σίγουρα πολύς κόσμος δεν τον ήθελε στο νησί για να μην κάνει μπάχαλο το πρωτάθλημα, αλλά τώρα πρέπει να τον φάμε στη μάπα άλλη μια φορά. Γενικά πάντως, ειδικά στο νησί, όσο λιγότερο ασχολούνται μαζί του τόσο το καλύτερο. Για όλους. ΥΓ: Για να μη μου την πει κανείς... Δεν υπάρχει σοβαρός οπαδός του αθλήματος ποδοσφαίρου που να μην έδωσε άπειρο respect στον τύπο για κάποιες επιτυχίες που είχε στο παρελθόν, ομολογουμένως παραπάνω από εντυπωσιακές... Αλλά από ένα σημείο και μετά τον μάθανε κι οι αντιπαλοί του, τον μάθαμε όλοι, οπότε εδώ και λίγα χρόνια δεν είναι και τίποτα τρελό. Ξεπεράστηκε κάπως και το στυλ του και οι γραφικότητές του. Αυτή είναι και η φυσική εξέλιξη, πως να το κάνουμε. 1
arsenal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν περιμένω κάτι περισσότερο απ' τον συγκεκριμένο. Όσο θα παίρνει φωτιά το πρωτάθλημα, τόσο περισσότερο που$%^&να να περιμένεις να τα κάνει ο τύπος. Το 'χει αποδείξει περίτρανα σε όσες ομάδες κι αν δούλεψε, το 'χει ξανακάνει και θα το ξανακάνει μέχρι να πεθάνει από γραφικότητα. Σίγουρα πολύς κόσμος δεν τον ήθελε στο νησί για να μην κάνει μπάχαλο το πρωτάθλημα, αλλά τώρα πρέπει να τον φάμε στη μάπα άλλη μια φορά. Γενικά πάντως, ειδικά στο νησί, όσο λιγότερο ασχολούνται μαζί του τόσο το καλύτερο. Για όλους. ΥΓ: Για να μη μου την πει κανείς... Δεν υπάρχει σοβαρός οπαδός του αθλήματος ποδοσφαίρου που να μην έδωσε άπειρο respect στον τύπο για κάποιες επιτυχίες που είχε στο παρελθόν, ομολογουμένως παραπάνω από εντυπωσιακές... Αλλά από ένα σημείο και μετά τον μάθανε κι οι αντιπαλοί του, τον μάθαμε όλοι, οπότε εδώ και λίγα χρόνια δεν είναι και τίποτα τρελό. Ξεπεράστηκε κάπως και το στυλ του και οι γραφικότητές του. Αυτή είναι και η φυσική εξέλιξη, πως να το κάνουμε. Ε-Γ-Ρ-Α-Ψ-Ε-Σ Εξω και ο Φλαμινι 3 εβδομαδες ρε παιδια χωρις πλακα αλλα γενικα σαν Μ.Ο τραυματισμων ισως εχουμε τον μεγαλυτερο καθε χρονο ειμαστε νοσοκομεια και χωρις βαθος στον παγκο και με την πιεση της πρωτιας μεχρι τωρα αυτο μας καταστρεφει..γιατι τοσοι τραυματιες ποια?
arsenal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 E ναι ρε Βενγκερ δεν γινεται να παιζεις με Τσελσκι και να βαζεις Μπεντνερ και Ριο δεν γινεται δωσε Οζιλ και Ζιρουντ και καθαρισε απο την αρχη,...παμε για το 2ο ημιχρονο αντε να δουμε
alexis333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Στα κυπελα ως συνηθως παιζουν αλλαγες ... Αυτες ειναι οι αλλαγες σου δυστυχως ... Ο Μουρινιο ειχε στο προηγουμενο ματς με Σιτι για παγκιτες τους Ετο , Ματα και Γουιλιαμ .. Και τωρα τους απλα τους δινει χρονο ... Ο παγκος παιζει μεγαλο ρολο ..
arsenal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 E με τοσους τραυματιες ειδαλλως σημερα θα επαιζαν Ποντολσκι,Τσαμπερλαιν αλλη επιθεση αλλη κλαση
alexis333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πες μου το δευτερο καθαρο σου εξαρι τωρα που τραυματιστηκε ο Φλαμινι ...
arsenal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Να σε ρωτησω εγω κατι αλλο περα απο οτι μπενεις και τρολλαρεις σε ολα τα τοπικ περι ομαδων εσυ τι ομαδα εισαι απο περιεργεια
alexis333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Απαντησε μου αν θες ... Ειναι απλη η ερωτηση μου ... Δεν τρολαρω κανεναν ... Εγω τη Μπαρτσελονα υποστηριζω .. Απο Αγγλια δεν ειμαι με καμια ομαδα απλα το παρακολουθω γιατι ειναι πολυ υψηλου επιπεδου πρωταθλημα .. Ισως μαρεσει λιγο η Τοτεναμ απο το ποδοσφαιρο που επαιζε ο Ρεντναπ .. edit Ο Μουρινιο βγαζει τον Ετο στο τελος και βαζει τον Μπα ... Αυτον τον λες βαθυ παγκο , ειδικα για την επιθετικη γραμμη, οπως καταλαβαινεις ... Αρα μη μου λες οτι τρολαρω ενταξει ... ?
arsenal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Παιδια για πειτε σημερα τι λετε?διαβαζω στο goal για αμφιβολω τον Wilshere :/
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα παίζουμε την καλύτερη μπάλα στο νησί αυτήν τη στιγμή, η ομάδα με την καλύτερη φόρμα και τέτοια... Αλλά εγώ περιμένω και τα ντέρμπυ. Και για να σηκώσεις κούπα Premier League θες και τα ντέρμπυ. Κι επειδή ακόμα δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα του τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα φέτος, γι' αυτό δε μπορώ να πω τίποτα για το σημερινό ματς (είμαι συγκρατημένος γενικά γιατί το είδαμε κι άλλες φορες το έργο τα περασμένα χρόνια). Πάντως μέχρι τώρα τα 2 πολύ δυνατά ματς-ντέρμπυ που παίξαμε, με Dortmund και Chelsea τα χάσαμε και τα 2. Στις λεπτομέρειες και λίγο ατυχία το ένα, με αλλαγές το άλλο, δεν έχει σημασία, τα χάσαμε. Είδωμεν... Προσωπικά, με 4 βαθμούς στα 2 παιχνίδια που έχουμε τώρα (το σημερινό και United away) είμαι υπερευχαριστημένος (και με δεδομένο την ήττα της Chelsea νωρίτερα στο St James' Park). Εννοείται προτιμώ οι 3 να είναι σήμερα και ο 1 με MU, παρά το αντίθετο. edit: Πολύ ζόρικο φαίνεται θα είναι τελικά και το επόμενο στο Old Trafford. Ήδη αρχίζει λίγο να συνέρχεται κάπως η MU. Και τώρα που παρακολουθώ το ματς (με Fulham away) έκανε πολύ δυνατό ημίχρονο, 0-3 στο 22'.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτά είναι. Μόνοι πρώτοι 5 βαθμούς διαφορά. 1). Ο Ramsey ακόμα τρέχει... 2). Θέλω Suarez στην Arsenal. Τώρα. Λοιπόν απ' τη μέση και μπροστά ήμασταν όπως έπρεπε, αμυντικά δεν τρελάθηκα. Με αντιπάλους Chelsea και City (αλλά και τα θηρία ομάδες του CHL) και με τέτοια αμυντική λειτουργία, δύσκολα τα πράγματα. Τις 2 και 3 ηλίθιες ευκαιρίες που δίνεις θα σου τις κάνουν γκολ και μετά άντε να ανοίξεις τις άμυνές τους να το γυρίσεις. Μιλάω και για τη γραμμή άμυνας και τη γραμμή του κέντρου. Ok δεν έχουμε το υλικό τους, θέλουμε ακόμα μεταγραφές για να κλείσει η ψαλίδα σε επίπεδο ρόστερ αλλά για να το εξισορροπήσεις επιβάλλεται πλέον και αλλαγή στη νοοτροπία, στην τακτική. Το έχω βαρεθεί αυτό όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ωραία μπάλα, παραγωγή ευκαιριών κλπ και στο τέλος άλλος παίρνει τις κούπες και τις προκρίσεις. Θέλει να κυνηγήσεις και το αποτέλεσμα, δε γίνεται δουλειά μόνο με το ωραίο και στρωτό επιθετικό ποδόσφαιρο. Ντακς δεν είπαμε να γίνουμε Μουρίνιο και Chelsea, αλλά λίγο συντηρητικά στα δύσκολα παιχνίδια. Άλλο να έχεις απέναντι Crystal Palace και Norwich ξέρω γω, κι άλλο Man City, United και Dortmund. Να θυμίσω ότι την τελευταία φορά που βάλαμε λίγο τακτική στο παιχνίδι μας, πήγαμε τελικό CHL και για μαλακιούλες δεν το σηκώσαμε... 1
user12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αντε και με την νικη σημερα και ενα καλο αποτελεσμα η Μαρσειγ
arsenal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Και Χ να παρουμε με το ενα ποδι στην αλλη φαση ειμαστε!Το καλο μας ειναι οτι στα εκτος εδρας ειμαστε καλυτεροι απο εντος αυτο φενεται και απο την τελευταια μας ηττα εκτος που ειναι καπου τον Μαρτη απο την Τοτεναμ
GiOrGoSk21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Και Χ να παρουμε με το ενα ποδι στην αλλη φαση ειμαστε!Το καλο μας ειναι οτι στα εκτος εδρας ειμαστε καλυτεροι απο εντος αυτο φενεται και απο την τελευταια μας ηττα εκτος που ειναι καπου τον Μαρτη απο την Τοτεναμ Είμαστε, εκτός αν πάμε και χάσουμε μέσα στη Νάπολι, πράγμα πολύ δύσκολο. Το θέμα είναι ότι με X σήμερα χάνουμε κατά πάσα πιθανότητα την 1η θέση, κάτι το οποίο έχει στοιχίσει στο παρελθόν αφού διασταυρώνονται οι 1οι με τους 2ους. Ντακς η ζημιά σ' αυτό το θέμα έγινε την περασμένη αγωνιστική, αλλά τώρα κοιτάμε το σημερινό. Τέσπα όσον αφορά το CHL, όπου το πει φέτος. Προσωπικά, φέτος δίνω βάρος σε ποσοστά 80-20 στην Premier League. Δεν πρέπει να χαθεί. Σίγουρα κάθε χρόνο είναι στόχος το CHL, Arsenal είσαι, αλλά για να πάμε πάλι τελικό και να το σηκώσουμε θέλουμε κάποιες ακόμα δυνατές προσθήκες, στυλ Ozil.
Andy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 οποιος θελει να δει το ματς εδω! http://sportz-world-live.blogspot.co.uk/ hd Kιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα