Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινα πιστευεις οτι ο Βενγκερ θα παρει παιχτη. Αν παρει που δεν νομιζω ας παρει ενα αμυντικο χαφ που δεν εχει. Απο επιθετικους εχει Σαμακ Ζιρου και Ποντολκι Γολκοτ που φωναζουν οτι θελουν να παιζουν επιθετικοι και οχι πλαγιοι  

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειλικρινα πιστευεις οτι ο Βενγκερ θα παρει παιχτη. Αν παρει που δεν νομιζω ας παρει ενα αμυντικο χαφ που δεν εχει. Απο επιθετικους εχει Σαμακ Ζιρου και Ποντολκι Γολκοτ που φωναζουν οτι θελουν να παιζουν επιθετικοι και οχι πλαγιοι  

Συμφωνω απολυτα ..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στον αθλητισμο δεν ειμαι κατι αντι αλλα εχω αρχισει και γινομαι επικινδυνα αντιΒενγκερικος.

Μα ειναι δυνατον με οποια ομαδα και να παιξει το ιδιο στυλ παιζει.

Τον εχει ξεπατωσει αποψε ο Βιλας Μποας με δυο καθετες στο κεντρο της αμυνας εκει που εχει βγαλει την αμυνα και αντιο ζωη.

Και εβγαιναν οι ασχετοι οι δημοσιογραφοι δυο χρονια που εφερνε η κληρωση την Μπαρτσελονα με την Αρσεναλ και μας μιλαγαν για προωρο τελικο.Εχει καμια σχεση η ομαδαρα της Μπαρτσελονα με την ομαδα του Βενγκερ?Δεν θελω να ακουγωμαι προκλητικος αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Που ειναι οι ΚΡΑΧΤΕΣ?Που ειστε γατακια στα λαγουμια σας?εχετε ερθει να συγκρινεται Αρσεναλ με Τοτεναμ και Βιλας-Μποας με Βενγκερ?στις τρύπες για σήμερα

• Like 2
Δημοσ.

EΝα εχω να παω αντε γειααααααααααα στους κράχτες οπου και παλι ελεγαν οτι η Αρεναλ δεν βγαινει chl θα βγουμε και θα πειτε ενα τραγούδι.Μετα την ηττα της Τοτεναμ απο Φουλαμ διπλο δεν παιρνει ουτε για πλακα μεσα στην Σουονσι.Η Αρσεναλ με Μερτεζακερ,Τζέκινσον,Κονσιενλι,Μονρεαλ και Φαμπιανσκι ειναι πολυ καλύτερη στην αμυνα.Αντε γιατι ο Βερμάλενε και ο Σέζνι μου φφένεται οτι θεωρούσαν δεδομένες τις θέσεις τους .Ενα μαθημα τους χρειαζοταν μου φένεται.Και μαλακας θα ειναι ο Βενγκερ αν αλλαξει το σχημα αυτο...Go go go gunners

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Που ειναι οι κραχτες ρε παιδια?που ειστε στις τρύπες?προς το παρον τριτη εκει που ανηκουμε γιατι πολυ απλα δεν εχουμε ξοδεψει τοσα οσα οι συλλογοι του Μαντσεστερ.Αλλα οι κραχτες που ειναι?γατακια ξυπνηστε ελα ξυπνηστε ...

Δημοσ.

Νταξει αμα πιστευεις οτι η θεση της αρσεναλ ειναι η τριτη μια χαρα τοτε, απλα 9 χρονια χωρις πρωταθλημα δεν ειναι και λιγα. Δεν ξερω εγω δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα απο του χρονου, και περισυ απο εκει που ηταν να μην βγουμε τσαμπιον εκανε ενα σερι νικων και βγηκε και ειμασταν και ευχαριστημενοι.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου η θέση της Αρσεναλ με το συγκεκριμένο υλικό είναι 3η αν ξοδέψει για εναν παιχταρα μπροστά Cavani Jovetic Villa και για ένα DM που να τρώει σίδερα τότε ναι μπορεί να χτυπήσει το Μάντσεστερ

Δημοσ.

Ναι φίλε μου η θέση της Αρσεναλ με το συγκεκριμένο υλικό είναι 3η αν ξοδέψει για εναν παιχταρα μπροστά Cavani Jovetic Villa και για ένα DM που να τρώει σίδερα τότε ναι μπορεί να χτυπήσει το Μάντσεστερ

Ναι οκ σιγουρα ...

Με αυτη την αμυνα περιμενε να χτυπησεις τη Γιουναιτεντ ...

Επισης ξεχνας πως εχεις δυο ματς παραπανω απο την Τσελσι που ακομα και με μια νικη σε ενα απο αυτα τα δυο ματς σε περναει και σε ριχνει στην τεταρτη θεση...

Οπως και η Τοτεναμ σε ριχνει στην τεταρτη/πεμπτη θεση αν κανει δυο νικες στα παιχνιδια που εχει λιγοτερα απο σενα...

Μη κοιτας που ειναι ολοι οι αλλοι πεθαμενοι και με αυτο το χαμηλο ροστερ εισαι τριτος..

Φιλικα ολα αυτα ..

Απλα επειδη εχεις βαλει τον πηχη πολυ ψηλα ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πιο αξιοπιστη πηγη που μπορεις να μαθεις νεα της αρσεναλ στο Twitter ειναι ο Geoff τον παρακολουθω 3 χρονια και παντα αυτος οτι παιχτη παρουμε τον λεει πρωτος(δεν ειανι τυχαιο που εχει 55 χιλιαδες followers) Οτι επει μεταγραφικο νεο βαζει φωτια στο twitter.Αυριο αυτο που θα σας πω θα το δειτε στα ξενα αθληυτικα σαιτ να με θυμηθειτε.Λοιπον σημερα το πρωι εγραψε

Just had a 15min telephone call with someone i trust implicitly. This person is telling me the Cesc Fabregas to Arsenal could happen soon!

I am surprised as i thought he may stay in Barca for another year but from what i'm told, there is a good chance. Its complicated tho.

Lets all take a deep breath and see what happens. And keep fingers crossed. Like i said, its complicated but it "could" happen.

Δημοσ.

Φιλε arsenal ο geoff δε προεβλεψε ομως οτι θα παρετε τον Ζουλιο Σεζαρ της QPR ....

Ετσι εμαθα μολις τωρα ...

Δημοσ.

Oχι δεν εχει αναφέρει τιποτα τιποτα για Cesar ειμαι συνεχως ονλαιν ειτε μεσω κξινητο ειτε pc μεταγραφική περίοδο.Δεν εχει πει τιποτα στο εγγυουμαι 100%.DemOn13 εκει δεν βλεπεις προέδρους ουτε να κανουν τραμπουκισμους ουτε Tweets ουτε να βγαινουν καν να μιλάνε στην δημοσιότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...