Humphrey Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εάν η Arsenal τελειώσει 3η φέτος, η Tottenham και η Chelsea θα πρέπει να πηδήξουν στον Τάμεση... υπέρβαση οι μεν αυτοκτονία οι δε
arsenal Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 η Αρσεναλ δικαια θα ερθει τριτη το ποδοσφαριο που παιζει τις τελευταίες 8 αγωνιστικες ειναι απιστευτο !απλα απιστευτο αυτη την στιγμη παιζει την καλύτερη μπάλα στο νησι μακράν
RedBomb Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 η Αρσεναλ δικαια θα ερθει τριτη το ποδοσφαριο που παιζει τις τελευταίες 8 αγωνιστικες ειναι απιστευτο !απλα απιστευτο αυτη την στιγμη παιζει την καλύτερη μπάλα στο νησι μακράν Τι να το κανεις αυτο οταν παιζεις τις τελευταις 5-6 αγωνιστικες καλη μπαλα,για αλλη μια χρονια δεν καταφερε να κανει το κατι παραπανω.
we_will_rise Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 όχι ότι μου φταίει η wigan, αλλά πρέπει να είσαι μεγάλη κοτάρα για να παίζεις 85 λεπτά με 9 παίκτες μέσα στην περιοχή σου
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Οσες μικρες ομαδες προηγουνται, ετσι δε κανουν; Οσες μικρες ομαδες προηγουνται ΚΑΙ καιγονται για βαθμους για να μεινουν στην κατηγορια
Eglezos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Αν και δεν είμαι οπαδός της Άρσεναλ μου αρέσει να παρακολουθώ παιχνίδια της όποτε βρίσκομαι στο Λονδίνο καθώς τη θεωρώ αρκετά θεαματική ομάδα και τα παιχνίδια της εκτός εξαιρέσεων προσφέρουν θέαμα! Τη φετινή σεζόν ήμουν τυχερός να τη δω απέναντι σε Ολυμπιακό, Νιούκαστλ και πρόσφατα κόντρα στη Μαν. Σίτι. Η φωτογραφία είναι από το περσινό παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ.
imperium Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Κλείνει Μ'Βιλα η Άρσεναλ http://www.sport24.gr/football/omades/Arsenal/kleinei_m_vila_h_arsenal.1765245.html
arsenal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Lukas Podolski,Olivier Giroud επομενος ειναι ο M'Villa εχει συμφωνησει με την Αρσεναλ.Σας υποσχομαι οτι θα γινει παικτης της αυτο το καλοκαιρι παρολου που gazzetta και λοιπες μπουρδες δεν αναφερουν κατι.ο Εμβιλά θα ανακοινωθει συντομα πιστεύω.Επομενος στοχος ο Clint Dempsey αν κλεισει και Ντέμπσει δεν χρειάζεται τιποτα αλλο!το ειχα πει σε αυτο το τοπικ σε παλαιοτερα οτι αυτο θα συνεβαινε το καλοκαιρι λογω πιεσης στον Βενγκέρ κυριως απο οπαδους και απο τον μεγάλο ΡΟΜΠΙΝ ΒΑΝ ΠΕΡΣΙ που αν κλείσουν αυτες οι μεταγραφές δεν εχει κανένα απολύτως λογω να φυγει .Το ειπε εξάλλου και ο Γκαζιδις οτι απο την νεα σεζον πάμε για πρωτάθλημα...Παμε ρε ομαδάρα μου οτι θελετε για Αρσεναλ εδω kanonierides.blogspot.gr
IOSTEFO Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μάλλον θα τον πλήγωσε πολλή για να του κάψει την φανέλα. http://www.youtube.com/watch?v=xfzlVxtRvSs&feature=player_embedded
arsenal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Απο την ωρα που ο προδοτης ηθελε να φυγει ο Βενγκερ για αλλη μια φορα πετυχε ενα καλο deal 30 μυρια γκαι 250 χιλιαδες ευρω συμβολαιο για 4 χρονια σε ενα παικτη που επαιξε 7 οπου τα 6 ειχε προβληματα τραυματισμων?μια γεματη χρονια επαιε φετος ευχομαι και ελπιζω να το μετανιωσετε
alexdelpiero Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ο Βενγκερ ειναι τραγικος.Εδωσε τον Φαν Περσι χωρις να εχει αντικαταστατη και ετσι εμεινε στο 0-0 με την Σαντερλαντ.Καλα να παθει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Eκλεισε και ο Αλεξ Σονγκ στην Μπαρτσελονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα