Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο δευτερο ημιχρονο τουε βγηκε ολη η κουραση ο ζερβινιο εχει αρχισει και με απογοητευει αν ειχαμε αρτετα με αριστερο εξτρεμ τσμπερλαιν θα περνουσαμε ευκολα μιας και θα ειχαμε καλυτερο παγκο να βοηθησει καθως παρκ και σαμακ ανυπαρκτοι οπως παντα και σονγκ στο τελος ξεψυχησε δεν μπορουσε ουτε να κοντρολαι την μπαλα πολυ κουρασμενος ηταν παντως γνεικα αν ειχαμε ραμσευ και αρτετα θα ειχαμε περασει η κουραση στο δευτερο μερος ηταν η μονη μας αντιπαλος τεσπα τετραδα παντως πιστευω χαλαρα για φετος αρκει να συνεχισουν να παιζουν οπως επαιξαν στα τρια τελυεταια ματς και ολα καλα και αν ειμαστε πολυ σοβαροι θα χτυπησουμε και την τριτη θεση

Δημοσ.

πολυ αδικο αν δεν παιρναμε το τριποντο με τς νιουκαστλεους!!εριστικοτατος ο κρουλ απο τ 15ο λεπτο κ μετα εκανε καθυστερησεις!!κατα τα αλλα μονολογος το ματς!!χρειαζομαστε τερμα(αν αποφασισουν ο φιλτατος γαζιδης κ ο βενγκερ να πρωταγωνιστησουν επιτελους)αριστερο μπακ κ καποιον να πει στον αρτετα να κραταει λιγοτερο μπαλα!

P.S ο κρουλ αν κ εριστικος ειναι τερματοφυλακαρα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το τέρμα μας ειναι μια χαρα απλα κανει που και που καμια βλακεια λογο απειριας ακομα.αν δεις τι πιανει θα αλλαξεις γνωμη οπως με την λιβερπουλ.οσο για Podolski προκειται για μια μεγάλη μεταγραφη ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι θα βοηθήσει παρα πολυ την ομαδα ο τυπος εχει απιστευτο σουτ.μαριο γκέτσε ακουγεται εντονα προκειται επισης για μεγάλη μεταγραφη ελπίζω να τον παρουμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα παίδες

Και ο Ποντόλσκι είναι καλή μεταγραφή και ο άλλος που γράφετε, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως, πρώτο μέλημα της ομάδας πρέπει να είναι η παραμόνη των RVP,Walcott και Chamberlain...Είναι πολυτιμότατοι και ελκυστικότατοι για αγορά. Θεωρώ πιθανότατο το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση για έναν από τους τρείς τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι. Και δεν είναι τα λεφτά, γιατί λεφτά θα πάρει η ομάδα, όπως πάντα...Είναι η δυνατότητα να πρωταγωνιστεί η ομάδα κάθε χρόνο και δεν μπορούμε να ανακαλύπτουμε ταλεντάκια κάθε φορά...

Κατα τα άλλα, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε κάθε γραμμή. Η άμυνα χρειάζεται έναν δεύτερο Vermaelen. Επιπλέον να φύγει με τις κλωτσιές ο Djourou....Προσωπικά μου άρεσε ο Cahill, μέχρι να τον πάρει η Chelsea.

Μετά τίθεται το θέμα των χαφ. Είδαμε τί έγινε φέτος με τον Wilshere και ταπεινή μου άποψη είναι πως όσο καλός και να είναι ο Arteta, δεν κάνει για την Αρσεναλ...Χρειαζόμαστε κάποιον κόφτη σαν το παλιό Flamini μιας και οι Song, Rosicky είναι πιο πασάκηδες.

Όσο για την επίθεση θέλουμε έναν περιφερeιακό παίκτη που θα σεντράρει και θα μπουκάρει. ίσως (μην βρίζετε) η άρσεναλ χρειάζεται έναν παίκτη σε στυλ Μιραλάς.. Δεν λέω συγκεκριμένα για τον Μιραλάς αλλά για κάποιον που θα μπορεί να κάνει τα ίδια σε επίπεδο Πρέμιερ και να δίνει και ανάσες στον Van Persie.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

o wallcot φιλε μου παιζει 1-4 παιχνιδια μεχρι τωρα τουλάχιστον με μιλαν τοτεναμ και χτες ηταν αψογος.ειμαστε πολυ κοντα σε cb και παρα πολυ καλο τον Vertonghen.παντως θα προτιμουσα χιλιες φορες πώληση γουολκοτ για hazard

Δημοσ.

o walcott μαζι με τον σπυροπουλο ειναι απο τους πιο στασιμους παιχτες που εχω δει!!!δεν τους συγκρινω..απλα εχει μεινει εκνευριστικα στασιμος και δεν εχει βαλει τιποτα καινουργιο στο παιχνιδι του!!ο oxley θα γινει τρελη παιχτουρα και πρεπει να μεινει οπωσδηποτε!το θεμα με τον ποντολσκι ειναι οτι εχει ψυχολογικα..παιζει σε μια μονο ομαδα!την ΚΟΛΩΝΙΑ!ιδου και τα πειστηρια!!εχει ταττου στο μπρατσο με την κολωνια!μακαρι να πιασει γιατι ειναι πολυ καλος παιχτης!lukas_podolski_2164679b.jpg

Δημοσ.

Θέλω να γράψω κάτι άσχετο και προσωπικό αλλά θα το γράψω.

Πραγματικά χαίρομαι την arsenal, όσο δεν έχω χαρεί με άλλη όμαδα στην Ελλάδα. Ίσως που έχω περάσει καιρό στο νησί, ίσως τα χρώματα, δεν ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει που δεν έχει πάρει τίτλο εδώ και κάμποσο καιρό. Μου αρέσει γιατί όποτε παίζει μπάλα, ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ...Σύγχρονη, με εναλλαγές, τρεξίματα και δημιουργικότητα. Λατρεύω το γεγονός ότι έχει μια σούπερ γηπεδάρα, καρα-γουστάρω τον προπονητή που, αν και δεν είναι winner σαν τον Ferguson, έχει την δική του άποψη για το ποδόσφαιρο και απαιτεί απο τους παίκτες-νεούδια να παίζουν ανοιχτά, γρήγορα και δημιουργικά, άκομα και αν φάει πολλά τεμάχια. Είναι και κάτι περιστατικά που με τρελαίνουν: δίαβασα τις προάλλες ότι η διοίκηση θα ψάξει να βρεί τους οπαδούς που έβριζαν τον προπονητή της Τότεναμ όταν έχασε 5-2 στο Emirates. Αυτά κύριοι είναι χαϊλίκια και τα χαίρομαι. Άσε που τα ταμεία είναι πάντα γεμάτα..

Όσο για τους τίτλους, εντάξει, αλλά τουλάχιστον μένουν οι αναμνήσεις

Ερωτική εξομολόγηση τέλος :mrgreen:

Δημοσ.

χαχα

ας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία-κόλλημα με τους κανονιέρηδες...

Νοέμβριος 1996 (εγώ 7 χρονών, πήγαινα 1η δημοτικού) και ο παππούς μου έρχεται όπως κάθε μέρα να με πάρει απ'το σχολείο. Επίσης όπως πάντα, μου είχε αγοράσει κουκου-ρούκου και αφού ξενέρωσα που δεν είχε αυτοκόλλητο power rangers μέσα, βλέπω να λέει από κάτω ένα ξένο όνομα: Tony Adams και έδειχνε την αμυντικάρα μας να κάνει τάκλιν... Αυτό ήταν... Μετά από λίγες μέρες ήρθε ο θείος μου απ'την γερμανία με ένα ξενόγλωσσο περιοδικό ποδοσφαίρου που είχε αφιέρωμα στην άρσεναλ και τον έβαλα πάνω από 10 φορές να μου το διαβάσει-μεταφράσει!!! Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα τίποτα για τις άλλες ομάδες αλλά και όταν έμαθα, έμεινα ακλόνητος.. αρσεναλ και πάλι άρσεναλ :)

Πλέον μπορώ να πω ότι αν και παίζουμε ΜΠΑΛΑΡΑ, σε γηπεδάρα με προπονητάρα θα ήθελα να κοπούν οι τσιγγουνιές και να φέρουν παιχταράδες να πάρουμε κανα τίτλο :)

Δημοσ.

Καλα αλλα ακυρωσε και ενα κανονικοτατο γκολ της εβερτον, θελουμε ενα αμυντικο χαφ back up του song εχει σκασει απο τα συνεχομενα παιχιδια. Παντως χωρις να παιζουμε και καμια μπαλαρα κερδιζουμε αυτο ειναι καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...