arsenal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 μεγάλο ματς σημερα πολυ σημαντικη νικη για να ανεβεί η ψυχολογια ενοψη του άλλου ντέρμπι με την λιβερπουλ.παμε ρε αρσεναλ
user12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τα σπασε το κονσιενλι γκοαλαρα εβαλε παλι , λετε να εχουμε παλι ανατροπη μακαρι Αντε καιρο ειχα να δω παιχνιδι να ειμαστε χειροτεροι και να κερδιζουμε. Έτσι στο 92 να ποναει we love RVP
arsenal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 συμφωνα με τον ιδιο τον wenger σε συνεντευξη που εδωσε σημερα θα παιξει με 4 επιθετικους!!!!!!
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Όχι ο Μουριίνιο, αλλά ούτε ο Αλέφαντος δεν θα κινδύνευε να χάσει τέτοια πρόκριση. Αρκετές φορές, πάντως, σε τέτοια ματς, έρχεται ένα γκολ του φιλοξενούμενου στο 69 και ξενερώνει το σύμπαν.
rabesatratana Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Όχι ο Μουριίνιο, αλλά ούτε ο Αλέφαντος δεν θα κινδύνευε να χάσει τέτοια πρόκριση. Αρκετές φορές, πάντως, σε τέτοια ματς, έρχεται ένα γκολ του φιλοξενούμενου στο 69 και ξενερώνει το σύμπαν. Ματσαραααααα! :shock: Η Μιλαν μπηκε με την σιγουρια του 4-0 και το πληρωνει. Δεν μπηκε να παιξει μπαλα μπηκε για να φαει το 90λεπτο και να παει σπιτι με την προκριση.
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ματσάρα δεν είναι, είναι ιστορικό ματς όπως και να χει.
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 αυτόν τον πούστη τον διαιτητή που στο διάολο τον βρήκανε ;;;;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ΠΩ πω πω τι ματσάρα είναι αυτή? Εγω είμαι με την arsenal πάντως,έχω να το πω Συγκλονιστική αναμένεται η συνέχεια στο 2ο ημι.Εκεί που έλεγα σίγα μην κάτσω να δω ένα ματς που δεν ανατρέπεται,αρχίζω να πιστέυω στο θάυμα
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ένα μπράβο στο μ@λ@κα Σωτηρακό και τη σχολή των "βιαστικών" σπορκαστερ. 4-0 πριν καλά καλα γίνει το σουτ.
daPro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ελα ρε Arsenal u can do it!!! κριμα ρεεεεεε,εβαλε 3 σε ενα ημιχρονο...
margaritagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 1-0 εκανε η αρσεναλ, μιλαν ειπε ο ηλιθιος. 4-0 ειπε, γκολ δεν ειχαμε. Ελεος Η Αρσεναλ εκανε πολυ μεγαλη προσπαθεια και ηταν λογικο να σκασει. Ο Γουολκοτ μου σπασε τα νευρα στις 2 φασεις που αντι να πασαρει καθυστερησε ανεπιτρεπτα. Ο Φαν περσι μετριος ο δε Σαμακ δε φανηκε καν
xouskarle Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Σωτηρακόπουλος κλασικά για τα μπάζα, διαιτητής για τα μπάζα (θα μπορούσε και χειρότερα). Καιρό είχα να δω την Άρσεναλ να παίζει έτσι, μπράβο στα παλικάρια.
arsenal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ποσο περηφανο με εκανες παλι ρε ομαδάρα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα