Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπράβο του! Πρώτη φορά τον είδα έτσι χαρούμενενο, ούτε στην Μπάρτσα δεν πανηγύρισε ποτέ έτσι. Τον ευχαριστούμε για όλα.

Δημοσ.

Ποτε μου δεν τον χωνεψα παροτι ηταν παιχταρας, ηταν και αρκετα αλαζονας, αλλα το χθεισνο του γκολ το ευχαριστηθηκα οπως και τον συγκινητικο-απο καρδιας-πανηγυρισμο-μικρου παιδιου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θλιβερη εικονα η Αρσεναλ σημερα, κριμα

Φαινοταν και απο ολη την πορεια της ως τωρα στο Τσαμπιονς Λιγκ. Δεν μπορει να εισαι η Αρσεναλ και να σε παιζει ο Ολυμπιακος στο γηπεδο σου. Βασικα και με ολους τα ιδια χάλια ηταν. Και με Μαρσειγ και με Ντορτμουντ δεν θυμιζε Αρσεναλ. Απο την αρχη φαινοταν το κακο με την 8αρα απο την Μαντσεστερ.Γ.

Εμ οταν δινεις Νασρι και Φαμπρεγκας....

Δημοσ.

Όταν ο Αλσατός βάζει τόσο ψhλά την άμυνα πως να μην σε γλεντήσει ο κάθε πικραμένος.Και λίγα έφαγε.

Νομίζω ήρθε η ώρα ο κόουτς να φύγει διότι θα έρθουν πολύ χειρότερα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Όταν ο Αλσατός βάζει τόσο ψhλά την άμυνα πως να μην σε γλεντήσει ο κάθε πικραμένος.Και λίγα έφαγε.

Νομίζω ήρθε η ώρα ο κόουτς να φύγει διότι θα έρθουν πολύ χειρότερα αποτελέσματα.

Ωραια τα λες ..

Με καθε αποτυχια θα πρεπει να φευγει ο προπονητης ..

Φοβαμαι απο τωρα για το τι θα πεις οταν φαει καμια 3αρα ο Ολυμπιακος ...fear.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...