Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω είναι πασιφανές (όχι απλά από τα αποτελέσματα, αλλά κυρίως από τις εμφανίσεις) πως η Άρσεναλ φέτος αγκομαχάει. Με 11 βαθμούς προκρίθηκε, 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και 7-6 γκολ. Εντάξει, αλλά ως εκεί: εντάξει. Κατάφερε στο πρωτάθλημα (με καθυστέρηση) να πάρει (σχετικά) μπροστά, ποντάροντας στην εξαιρετική φόρμα του Φαν Πέρσι. Αν ο Ολλανδός μείνει μακριά από τραυματισμούς και συνεχίσει να σκοράρει, κάτι μπορεί να κάνει. Αλλιώς... Έχασε παίκτες, πορεύεται με συμμαζεμένα οικονομικά, αλλά δεν είναι η ομάδα που ήταν. Και στην έδρα της με τον Ολυμπιακό, που "καιγόταν" για τη νίκη, με την ψυχή στο στόμα νίκησε και μάλλον τυχερή ήταν. Θέλω να πω με αυτά πως αν τα "δεύτερα" της Άρσεναλ ("δεύτερα" τύπου Αρσάβιν και Ροζίτσκι) χάνουν άνετα από τον Ολυμπιακό, δε βλέπω τι ακριβώς κερδίζει ο Βενγκέρ. Ψυχολογία σίγουρα δε φτιάχνουν οι ντεφορμέ με τον τρόπο αυτό, ενώ οι νεαροί απογοητεύονται (ο Τσάμπερλεϊν κόντευε να σκάσει). Ξεκουράζει παίκτες, μεν, αλλά πετάει αγώνες και δεν μπαίνει σε ρυθμό. Σε κάθε περίπτωση, δε νομίζω ότι βοηθούν σχόλια τύπου "καλά ρε είστε σοβαροί" ή "μάθετε μπάλα ρε".
arsenal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ψαξου εσυ φιλε μου και στο ξαναλέω μεσα σε τοσο καυτή έδρα και πρωτη φορα σε τσου λου ειναι λογικο να παίξουν ετσι και αν ειναι βασικοί η οχι θα το δούμε τότε snoob ενταξει δεν επαιξαν μπαλα γιατι απλά ειχαν περάσει πρώτη δεν καίγοταν για τιποτα κοντευε να σκάσει ο τσαμπερλαιν?με δουλεύεις?κανει πολυ καλα που τους ξεκουρασε γιατι και σιτυ και γιουναιτεντ εριξαν βασικους μέσα και σε αυτο λάθος εισαι οταν βρισκει ευκαιρια να χτυπήσει αλλες ομάδες καλα κανει και την παίρνει και δεν εχει και τιμημα αυτη η ήττα για εμένα ισα ισα πηραν εμπειριες και οι νεαροί παίκτες και ναι αρσαβιν και ροζιτσκι ειναι πλεον δευτερα; δεν ειναι τα ονόματα που ειναι πλεον τ να κάνουμε?οσο για τον ρομπιν βρηκατε να λετε ολοι αν μεινει ο μεσσι 2-3 μηνες εκτος η ιδια μπαρτσα θα ειναι?αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν και να σου πως κατι 11 ασσιστ εχει ο γουλκοτ οχι για να μαθεις δηλαδη οτι ο ρομπιν δεν παιζει μονος του αμαν με τα αν και τα αν και τ αν...καλο europa τώρα και αφηστετα αυτα οπως και περι γελοιοτητς οπως γαλογερμανικη συμμαχια που διάβασα σε εφημεριδες τι να πει κανείς....και στο εμιρειτς φιλε μου δεν ειχε βρει ακομα τον ρυθμος της ακομα δεν ειχαν δεθει οι καινουριοι παίκτες ακομα δεν ειχε θυμήσδει αρσεναλ απο τα παλιά ναι επαιξε χαλια δεν λέω αλλα καμια σχεση του τοτε η αρσεναλ με του τώρα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πω, ζαλίστηκα, βάλε κανένα κεφαλαίο και τελεία, δεν είναι ντροπή. Εντωμεταξύ, επειδή διακρίνω έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό, και δε με ενδιαφέρει να μπω σε συζήτηση επιπέδου "μάθετε μπάλα ρε" και "με δουλεύεις", θα σε παρακαλέσω να προσέξεις τις εκφράσεις σου και θα σου ευχηθώ καλή συνέχεια.
arsenal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 προφανώς φιλε μου εφαγες μεγάλη ηττα πρωτον με τον τροπο γραφής μου και δευτερον με το να μου προβάλλεις εμεσα την θεση σου στο σαιτ δες λιγο μπαλίτσα... και για να ξερεις εγραφα βιαστικά αλλα εδω δεν μαθαίνουμε α και στους κανονες του σαι δεν νομιζω να λέει πως να γράφουμε περα απο greeklish οποτε σε παρακαλω δεν θελω να μου προσβάλεις τον τρόπο γραφής μου και με το δουλεύεις δεν σε ειπα και κεφτε σορρυ κιολας αλλα για μπάλα μιλαμε μπες στο πνεύμα
skipperas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 παίδες να ρωτήσω και εδώ.. ψάχνω εισιτήριο για το Άρσεναλ - Μάντσεστερ στις 22 Ιανουαρίου! ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ? υπάρχει κανάς γνωστός τίποτα από αγλία μεριά? βρήκα κατι με 200+ευρώ αλλά είναι πολύ ακριβά!
arsenal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 arsenalhellas.gr εδω πήγαινε και θα βρεις οτι πληροφορια θες
skipperas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 arsenalhellas.gr εδω πήγαινε και θα βρεις οτι πληροφορια θες πήγα ήδη φίλε μου, αλλά πρέπει να είσαι μέλος ενεργό για να κλείσεις εισιτήριο + του ότι πρέπει να το κλείσεις όπως λέει 2-3 μήνες πριν.. οπότε λίγο δύσκολο να βρούν εισιτήριο σε ουσιαστικά έναν "άγνωστο"!
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 καλα μην περιμενεις να σου βγει φθηνα...
arsenal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 φίλε οντως ειναι πολύ δυσκολο να το βρεςι πιο φτηνα..εκει γενικά τα εισητηρια ειναι τσουχτερα και ειδικά σε derby ενα παραπάνω
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ποσο νοημα εχει ρε παιδια να τον αποκτησουν για 2 μηνες ισα ισα??
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ποσο νοημα εχει ρε παιδια να τον αποκτησουν για 2 μηνες ισα ισα?? Ψυχολογικα και μονο πολυ μεγαλο νοημα ....
arsenal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ο βασιλιας επεστρεψε στον θρόνο του!την Δευτερα θα παίκσει σίγουρα ανυπομονώ να τον δώ!πραγματικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα