Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!!μου φάνηκε παράξενο που δεν είδα τοπικ για την ομάδα που παίζει κατα τη γνώμη μου μαζί με την Μπάρτσα το εντυποσιακότερο ποδόσφαιρο...Αντε να δω και άλλους οπαδούς παίζουμε και σήμερα δύσκολο αγώνα με τη M.City

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!!μου φάνηκε παράξενο που δεν είδα τοπικ για την ομάδα που παίζει κατα τη γνώμη μου μαζί με την Μπάρτσα το εντυποσιακότερο ποδόσφαιρο...Αντε να δω και άλλους οπαδούς παίζουμε και σήμερα δύσκολο αγώνα με τη M.City

Δημοσ.

Εγώ έχω μείνει στην Άρσεναλ του Ανρί του Πιρές και του Λιούνμπεργκ. Τώρα αυτή η ομάδα ναι μεν μπορεί να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με μικρούς αντιπάλους, αλλά με τις μεγάλες ομάδες εξαφανίζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω μείνει στην Άρσεναλ του Ανρί του Πιρές και του Λιούνμπεργκ. Τώρα αυτή η ομάδα ναι μεν μπορεί να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με μικρούς αντιπάλους, αλλά με τις μεγάλες ομάδες εξαφανίζεται.

Δημοσ.

μύθοι

μαζί με την μπάρτσα,άκου εκεί.

κάποτε ίσως ...

καλή ομάδα,με ταλέντα και μέλλον αλλά μην την υπερεκτιμούμε.

Δημοσ.

μύθοι

κάποτε ίσως ...

Δημοσ.

Μεγάλο διπλό κάνατε σήμερα αλλά ...το έκαψε ο Boyata το ματς. Η City είχε μπει δυνατά και νομίζω θα το έπαιρνε. Κορυφαία πάντως η μπαλιά του Cesc.

Δημοσ.

Μεγάλο διπλό κάνατε σήμερα αλλά ...το έκαψε ο Boyata το ματς. Η City είχε μπει δυνατά και νομίζω θα το έπαιρνε. Κορυφαία πάντως η μπαλιά του Cesc.

Δημοσ.
μύθοι

κάποτε ίσως ...

Κάποτε η μπαρτσα ήταν ένα τίποτα μπροστά στην αρσεναλ και μην μπαινετε να σχολιάζετε αν δεν είστε οπαδοί αλλιώς την άλλη φορά θα κάνω report

Δημοσ.
μύθοι

κάποτε ίσως ...

Κάποτε η μπαρτσα ήταν ένα τίποτα μπροστά στην αρσεναλ και μην μπαινετε να σχολιάζετε αν δεν είστε οπαδοί αλλιώς την άλλη φορά θα κάνω report

Δημοσ.

Και εγω φίλε!είμαστε σε τρομεροί φόρμα...ελπίζω όμως να μην αρχίζονυ να τραυματίζονται πάλι!και να επιστρέψει βερμάελεν κονσιενλί γιατί ο τζουρού δεν την παλεύει μια

Δημοσ.

Και εγω φίλε!είμαστε σε τρομεροί φόρμα...ελπίζω όμως να μην αρχίζονυ να τραυματίζονται πάλι!και να επιστρέψει βερμάελεν κονσιενλί γιατί ο τζουρού δεν την παλεύει μια

Δημοσ.

Μέτρια τα πήγα, ξέχασα τελείως τον Keown και τον Toure, αλλά τώρα να μου έχει τον Μιχάλ και όχι τον v.Persie ?? Και επίσης γίνεται να μην έχει τον Seaman ??

dsfp.th.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...