arsenal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά!!!μου φάνηκε παράξενο που δεν είδα τοπικ για την ομάδα που παίζει κατα τη γνώμη μου μαζί με την Μπάρτσα το εντυποσιακότερο ποδόσφαιρο...Αντε να δω και άλλους οπαδούς παίζουμε και σήμερα δύσκολο αγώνα με τη M.City
arsenal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά!!!μου φάνηκε παράξενο που δεν είδα τοπικ για την ομάδα που παίζει κατα τη γνώμη μου μαζί με την Μπάρτσα το εντυποσιακότερο ποδόσφαιρο...Αντε να δω και άλλους οπαδούς παίζουμε και σήμερα δύσκολο αγώνα με τη M.City
Tilemaxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω μείνει στην Άρσεναλ του Ανρί του Πιρές και του Λιούνμπεργκ. Τώρα αυτή η ομάδα ναι μεν μπορεί να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με μικρούς αντιπάλους, αλλά με τις μεγάλες ομάδες εξαφανίζεται. 1
Tilemaxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω μείνει στην Άρσεναλ του Ανρί του Πιρές και του Λιούνμπεργκ. Τώρα αυτή η ομάδα ναι μεν μπορεί να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με μικρούς αντιπάλους, αλλά με τις μεγάλες ομάδες εξαφανίζεται.
Andreas2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 μύθοι μαζί με την μπάρτσα,άκου εκεί. κάποτε ίσως ... καλή ομάδα,με ταλέντα και μέλλον αλλά μην την υπερεκτιμούμε.
Andreas2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 μύθοι μαζί με την μπάρτσα,άκου εκεί. κάποτε ίσως ... καλή ομάδα,με ταλέντα και μέλλον αλλά μην την υπερεκτιμούμε.
VAssassin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μεγάλο διπλό κάνατε σήμερα αλλά ...το έκαψε ο Boyata το ματς. Η City είχε μπει δυνατά και νομίζω θα το έπαιρνε. Κορυφαία πάντως η μπαλιά του Cesc.
VAssassin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μεγάλο διπλό κάνατε σήμερα αλλά ...το έκαψε ο Boyata το ματς. Η City είχε μπει δυνατά και νομίζω θα το έπαιρνε. Κορυφαία πάντως η μπαλιά του Cesc.
arsenal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 μύθοιμαζί με την μπάρτσα,άκου εκεί. κάποτε ίσως ... καλή ομάδα,με ταλέντα και μέλλον αλλά μην την υπερεκτιμούμε. Κάποτε η μπαρτσα ήταν ένα τίποτα μπροστά στην αρσεναλ και μην μπαινετε να σχολιάζετε αν δεν είστε οπαδοί αλλιώς την άλλη φορά θα κάνω report
arsenal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 μύθοιμαζί με την μπάρτσα,άκου εκεί. κάποτε ίσως ... καλή ομάδα,με ταλέντα και μέλλον αλλά μην την υπερεκτιμούμε. Κάποτε η μπαρτσα ήταν ένα τίποτα μπροστά στην αρσεναλ και μην μπαινετε να σχολιάζετε αν δεν είστε οπαδοί αλλιώς την άλλη φορά θα κάνω report
user12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Για να σας δω ποιοι απο σας ειναι gooners http://www.sporcle.com/games/tatton/afcinvincibles Εγω εχω αισιοδοξια οτι μπορει να το παρουμε μονο γιατι εχουμε πολλους γαλλους στο ροστερ.:lol:
user12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Για να σας δω ποιοι απο σας ειναι gooners http://www.sporcle.com/games/tatton/afcinvincibles Εγω εχω αισιοδοξια οτι μπορει να το παρουμε μονο γιατι εχουμε πολλους γαλλους στο ροστερ.:lol:
arsenal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και εγω φίλε!είμαστε σε τρομεροί φόρμα...ελπίζω όμως να μην αρχίζονυ να τραυματίζονται πάλι!και να επιστρέψει βερμάελεν κονσιενλί γιατί ο τζουρού δεν την παλεύει μια
arsenal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και εγω φίλε!είμαστε σε τρομεροί φόρμα...ελπίζω όμως να μην αρχίζονυ να τραυματίζονται πάλι!και να επιστρέψει βερμάελεν κονσιενλί γιατί ο τζουρού δεν την παλεύει μια
we_will_rise Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέτρια τα πήγα, ξέχασα τελείως τον Keown και τον Toure, αλλά τώρα να μου έχει τον Μιχάλ και όχι τον v.Persie ?? Και επίσης γίνεται να μην έχει τον Seaman ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα