killer76 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μην αγχώνεσαι... Μερικές κάρτες γραφικών με μια-δυο κολλήσεις φτιάχνονται... Με 30€ σε ένα αλάνι στη Θεσσαλονίκη φτιάξαμε το laptop ενός φίλου που είχε χαλάσει η Vga... Ψάξε σε μικρά μαγαζιά που ασχολούνται με laptop και να τους λες ποιό μοντέλο vga έχεις... Αυτοί ξέρουν αν η συγκεκριμένη κάρτα έχει βγάλει γενικά πρόβλημα ή οχι... Μακάρι ρε φίλε... Λες να το πάω σε κανα τοπικό μαστορα ή multirama?
Pooky(1) Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Το μοντέλο που αναφέρεσαι πρέπει να έχει την 8600 μέσα ή την 8400. Και οι δύο είναι εκτός μητρικής σε ΜΧΜ module οπότε είναι εύκολη η αλλαγή της, αν είναι και η φουρνιά με τις προβληματικές κράτησε και πολύ. Το εν λόγω μοντέλο είναι κατασκευής της Compal, ψάχνεις στο http://www.compal.com και θα το βρεις. Θα σου έλεγα να το στείλεις εκεί που σου είπε ο φίλος παραπάνω. Όχι multi γιατί θα σου πουν για 300άρες, 600άρες και λοιπά.
Pooky(1) Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Το μοντέλο που αναφέρεσαι πρέπει να έχει την 8600 μέσα ή την 8400. Και οι δύο είναι εκτός μητρικής σε ΜΧΜ module οπότε είναι εύκολη η αλλαγή της, αν είναι και η φουρνιά με τις προβληματικές κράτησε και πολύ. Το εν λόγω μοντέλο είναι κατασκευής της Compal, ψάχνεις στο http://www.compal.com και θα το βρεις. Θα σου έλεγα να το στείλεις εκεί που σου είπε ο φίλος παραπάνω. Όχι multi γιατί θα σου πουν για 300άρες, 600άρες και λοιπά.
killer76 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 για αρχη γιατι δεν πετας ενα φορματ; Δοκίμασα. Πρώτον... φαίνεται οτι το πρόβλημα δεν ειναι windows γιατι οπως είπα και πριν απο το boot και στο bios φαινονται τα προβληματα. Δηλαδή πριν καν φορτωσει boot loader λειτουργικού (αν το λεω σωστα ) Δευτερον... Αφου τα πέρασα τα windows απο την αρχη, στο πρώτο restart παρουσιάστηκαν κατι μπλε οθόνες (αυτές με το κατεβατό απο διευθυνσεις μνήμης κλπ) Το μοντέλο που αναφέρεσαι πρέπει να έχει την 8600 μέσα ή την 8400. Και οι δύο είναι εκτός μητρικής σε ΜΧΜ module οπότε είναι εύκολη η αλλαγή της, αν είναι και η φουρνιά με τις προβληματικές κράτησε και πολύ. Έχει την Nvidia go 7400 Το εν λόγω μοντέλο είναι κατασκευής της Compal, ψάχνεις στο http://www.compal.com και θα το βρεις. Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξω μόνος μου? Θα σου έλεγα να το στείλεις εκεί που σου είπε ο φίλος παραπάνω. Όχι multi γιατί θα σου πουν για 300άρες, 600άρες και λοιπά. Πρόλαβαν και μου το είπαν σήμερα..... καμμια 300αρια μου είπαν. Φυσικά δεν το άφησα.
killer76 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 για αρχη γιατι δεν πετας ενα φορματ; Δοκίμασα. Πρώτον... φαίνεται οτι το πρόβλημα δεν ειναι windows γιατι οπως είπα και πριν απο το boot και στο bios φαινονται τα προβληματα. Δηλαδή πριν καν φορτωσει boot loader λειτουργικού (αν το λεω σωστα ) Δευτερον... Αφου τα πέρασα τα windows απο την αρχη, στο πρώτο restart παρουσιάστηκαν κατι μπλε οθόνες (αυτές με το κατεβατό απο διευθυνσεις μνήμης κλπ) Το μοντέλο που αναφέρεσαι πρέπει να έχει την 8600 μέσα ή την 8400. Και οι δύο είναι εκτός μητρικής σε ΜΧΜ module οπότε είναι εύκολη η αλλαγή της, αν είναι και η φουρνιά με τις προβληματικές κράτησε και πολύ. Έχει την Nvidia go 7400 Το εν λόγω μοντέλο είναι κατασκευής της Compal, ψάχνεις στο http://www.compal.com και θα το βρεις. Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξω μόνος μου? Θα σου έλεγα να το στείλεις εκεί που σου είπε ο φίλος παραπάνω. Όχι multi γιατί θα σου πουν για 300άρες, 600άρες και λοιπά. Πρόλαβαν και μου το είπαν σήμερα..... καμμια 300αρια μου είπαν. Φυσικά δεν το άφησα.
killer76 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τελικά το έλυσα μονος μου γιατι με εφαγε η αγωνια αν ειναι ενσωματωμενη η vga. Και τελικά μάλλον ειναι. Ξερετε ομως τι μου εκανε εντυπωση? Οτι απλα ελυσα το λαπτοπ και το ξαναδεσα και μετα για 3-4 φορες ανοιξε σαν να μην ειχε κανενα προβλημα. Γιατι? μηπως δεν ειναι τοσο σοβαρο? Υ.Γ. Ξερετε καποιον να επικοινωνησω που να φτιαχνει τετοιου ειδους προβληματα? Στείλτε π.μ. με το τηλεφωνο του please!
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 το μελος carib απο εδω μέσα ειναι top σε αυτά αν και εχει ταρίφα στην τιμη 90+φ(α)πα οποτε το 30αρι που λενε απλα ξεχνα το. χρησιμοποίησε λιγο την αναζητηση...
artshadows Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 συγνωμη μετα το λυσιμο ειναι οκ ???διοτι τοτε απλα ζεστενοτανε απο σκονη.
killer76 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 συγνωμη μετα το λυσιμο ειναι οκ ???διοτι τοτε απλα ζεστενοτανε απο σκονη. Όχι δεν κατάλαβες, για 3-4 φορές ήταν οκ. Δεν φτιαχτηκε
xristoforos89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 κατεβασε το cpuid monitor(googlare και το βρισκεις ανετα) και πες μας θερμοκρασιες. ισως να ειχε πιασει πολυ σκονη..ισως να φταιει κατι αλλο. αλλα για αρχη τεσταρε το με το προγραμμα που σου ειπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.