killer76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας. Έχω ένα laptop τετραετίας "Multirama" όλα δούλευαν ρολόι μέχρι που ξαφνικά αρχισε να ψιλοκολάει ειδικα στο ιντερνετ. Σκεφτομαι ωχ πρεπει να κάνω format. Παω να μπω και στο bios να κάνω ενα load defaults μηπως εχει παιχτει κατι απο εκει αλλα έχω ξεχασει τον κωδικο. Ξέρετε ομως τι παρατηρησα? Οτι ακόμα και στο bios, ακόμα και στο boot του pc η οθόνη κάνει κάτι σαν παρεμβολές. Και οταν πάει να φορτώσει τα windows, to logo των windows παρουσιαζει και αυτό σαν παρεμβολες. Αρα σκέφτηκα οτι δεν πρεπει να φταίνε τα windows αφου και στο boot του pc και στο bios εχει ψιλοπρόβλημα. Φαντάστικα μήπως είναι πρόβλημα μνήμης, ανοιξα απο κάτω το μηχάνημα και έβαλα ενα ενα simmaki γιατι λέω αποκλείεται να εχουν χαλάσει και τα δύο ταυτόχρονα. καθε ενα που εβαζα ομως και τεσταρα δεν αλλαζε κατι. τι αλλο να κάνω λετε ρε παιδια? που να ψαχτώ ? Δεν μπορω να περιμένω μεχρι αυριο που θα ανοιξει το multirama πρωτον γιατι ανυπομονω να δω τι εχει και δευτερον φοβαμαι τι λεφτα θα μου ζητησουν (γιατι είμαι σε πολύ δυσκολη οικονομικη φαση)
killer76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας. Έχω ένα laptop τετραετίας "Multirama" όλα δούλευαν ρολόι μέχρι που ξαφνικά αρχισε να ψιλοκολάει ειδικα στο ιντερνετ. Σκεφτομαι ωχ πρεπει να κάνω format. Παω να μπω και στο bios να κάνω ενα load defaults μηπως εχει παιχτει κατι απο εκει αλλα έχω ξεχασει τον κωδικο. Ξέρετε ομως τι παρατηρησα? Οτι ακόμα και στο bios, ακόμα και στο boot του pc η οθόνη κάνει κάτι σαν παρεμβολές. Και οταν πάει να φορτώσει τα windows, to logo των windows παρουσιαζει και αυτό σαν παρεμβολες. Αρα σκέφτηκα οτι δεν πρεπει να φταίνε τα windows αφου και στο boot του pc και στο bios εχει ψιλοπρόβλημα. Φαντάστικα μήπως είναι πρόβλημα μνήμης, ανοιξα απο κάτω το μηχάνημα και έβαλα ενα ενα simmaki γιατι λέω αποκλείεται να εχουν χαλάσει και τα δύο ταυτόχρονα. καθε ενα που εβαζα ομως και τεσταρα δεν αλλαζε κατι. τι αλλο να κάνω λετε ρε παιδια? που να ψαχτώ ? Δεν μπορω να περιμένω μεχρι αυριο που θα ανοιξει το multirama πρωτον γιατι ανυπομονω να δω τι εχει και δευτερον φοβαμαι τι λεφτα θα μου ζητησουν (γιατι είμαι σε πολύ δυσκολη οικονομικη φαση)
kostastnt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Σκούρα τα πράματα... Αφού δεν φταίνε οι μνήμες μάλλον κάτι έπαθε η vga... Επίσης απομάκρυνε κινητά και ηχεία και ασύρματα τηλέφωνα για να αποκλείσεις ότι επηρεάζεται από κάτι τέτοιο... Όσο για το bios αν καταφέρεις και βγάλεις την μπαταρία του Motherboard για κανά λεπτό θα επανέρθει στα defaults και θα έχει φύγει και ο κωδικός... Βέβαια στο 80% των laptop για να βγει η μπαταρία θέλει να το ανοίξεις τελειώς που είναι μεγάλο ζόρι...
kostastnt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Σκούρα τα πράματα... Αφού δεν φταίνε οι μνήμες μάλλον κάτι έπαθε η vga... Επίσης απομάκρυνε κινητά και ηχεία και ασύρματα τηλέφωνα για να αποκλείσεις ότι επηρεάζεται από κάτι τέτοιο... Όσο για το bios αν καταφέρεις και βγάλεις την μπαταρία του Motherboard για κανά λεπτό θα επανέρθει στα defaults και θα έχει φύγει και ο κωδικός... Βέβαια στο 80% των laptop για να βγει η μπαταρία θέλει να το ανοίξεις τελειώς που είναι μεγάλο ζόρι...
killer76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Σκούρα τα πράματα... Αφού δεν φταίνε οι μνήμες μάλλον κάτι έπαθε η vga... Επίσης απομάκρυνε κινητά και ηχεία και ασύρματα τηλέφωνα για να αποκλείσεις ότι επηρεάζεται από κάτι τέτοιο... Όσο για το bios αν καταφέρεις και βγάλεις την μπαταρία του Motherboard για κανά λεπτό θα επανέρθει στα defaults και θα έχει φύγει και ο κωδικός... Βέβαια στο 80% των laptop για να βγει η μπαταρία θέλει να το ανοίξεις τελειώς που είναι μεγάλο ζόρι... ωχχ μου εκανες την καρδια περιβολι τι vga ξερεις πως θα την βρω?
killer76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Σκούρα τα πράματα... Αφού δεν φταίνε οι μνήμες μάλλον κάτι έπαθε η vga... Επίσης απομάκρυνε κινητά και ηχεία και ασύρματα τηλέφωνα για να αποκλείσεις ότι επηρεάζεται από κάτι τέτοιο... Όσο για το bios αν καταφέρεις και βγάλεις την μπαταρία του Motherboard για κανά λεπτό θα επανέρθει στα defaults και θα έχει φύγει και ο κωδικός... Βέβαια στο 80% των laptop για να βγει η μπαταρία θέλει να το ανοίξεις τελειώς που είναι μεγάλο ζόρι... ωχχ μου εκανες την καρδια περιβολι τι vga ξερεις πως θα την βρω?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 αν εννοεις πως θα βρεις ποιο μοντελο ειναι κατεβασε το gpu-z αν εννοιεις να βρεις να την αλλαξεις δεν γινεται γιατι κατα πασα πιθανοτητα ειναι ενσωματωμενη οποτε παει ολοκληρη μητρικη!
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 αν εννοεις πως θα βρεις ποιο μοντελο ειναι κατεβασε το gpu-z αν εννοιεις να βρεις να την αλλαξεις δεν γινεται γιατι κατα πασα πιθανοτητα ειναι ενσωματωμενη οποτε παει ολοκληρη μητρικη!
killer76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ξερεις κανα software να τσεκαρει τον υπολογιστη και να δω αν φταει κατι?
killer76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ξερεις κανα software να τσεκαρει τον υπολογιστη και να δω αν φταει κατι?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 για να στρεσαρεις την καρτα γραφικων σου υπαρχει το furmark! για στρεσαρισμα cpu υπαρχει το occt ,prime 95
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 για να στρεσαρεις την καρτα γραφικων σου υπαρχει το furmark! για στρεσαρισμα cpu υπαρχει το occt ,prime 95
kostastnt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μην αγχώνεσαι... Μερικές κάρτες γραφικών με μια-δυο κολλήσεις φτιάχνονται... Με 30€ σε ένα αλάνι στη Θεσσαλονίκη φτιάξαμε το laptop ενός φίλου που είχε χαλάσει η Vga... Ψάξε σε μικρά μαγαζιά που ασχολούνται με laptop και να τους λες ποιό μοντέλο vga έχεις... Αυτοί ξέρουν αν η συγκεκριμένη κάρτα έχει βγάλει γενικά πρόβλημα ή οχι...
kostastnt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μην αγχώνεσαι... Μερικές κάρτες γραφικών με μια-δυο κολλήσεις φτιάχνονται... Με 30€ σε ένα αλάνι στη Θεσσαλονίκη φτιάξαμε το laptop ενός φίλου που είχε χαλάσει η Vga... Ψάξε σε μικρά μαγαζιά που ασχολούνται με laptop και να τους λες ποιό μοντέλο vga έχεις... Αυτοί ξέρουν αν η συγκεκριμένη κάρτα έχει βγάλει γενικά πρόβλημα ή οχι...
killer76 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μην αγχώνεσαι... Μερικές κάρτες γραφικών με μια-δυο κολλήσεις φτιάχνονται... Με 30€ σε ένα αλάνι στη Θεσσαλονίκη φτιάξαμε το laptop ενός φίλου που είχε χαλάσει η Vga... Ψάξε σε μικρά μαγαζιά που ασχολούνται με laptop και να τους λες ποιό μοντέλο vga έχεις... Αυτοί ξέρουν αν η συγκεκριμένη κάρτα έχει βγάλει γενικά πρόβλημα ή οχι... Μακάρι ρε φίλε... Λες να το πάω σε κανα τοπικό μαστορα ή multirama?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.