Προς το περιεχόμενο

ACER Aspire 5732ZG

salamalekum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε μια γνωστη μου δινουν ενα λαπτοπ στην τιμή των 400 ευρώ μέσω ενός γνωστού της. το λαπτοπ το είδα είναι αμεταχείριστο καινούριο μέσα στο κουτί του.

το λαπτοπ είναι το ACER ASPIRE 5732ZG-443G32MN

αξίζει σαν λαπτοπ? το θέλει για εφαρμογές γραφείου, τπτ το σπουδαίαο, αντε κανένα παιχνιδάκι και ιντερνετ browsing.

το περίεργο είναι οτι δεν βρίσκω πληροφορίες για το συγκεκριμέν μοντέλο, στα αγγλικά.. :rolleyes: στο πλάσιο βρήκα το μοντέλο Acer Aspire 5732ZG-444G32MN και η διαφορά είναι 1 gb παραπάνω μνήμη

αν δεν αξίζει η αγορά αυτή, μπορείτε να προτείνετε κάποιο άλλο λαπτοπ στην τιμή των 400 ευρώ ?

Δημοσ.

σε μια γνωστη μου δινουν ενα λαπτοπ στην τιμή των 400 ευρώ μέσω ενός γνωστού της. το λαπτοπ το είδα είναι αμεταχείριστο καινούριο μέσα στο κουτί του.

το λαπτοπ είναι το ACER ASPIRE 5732ZG-443G32MN

αξίζει σαν λαπτοπ? το θέλει για εφαρμογές γραφείου, τπτ το σπουδαίαο, αντε κανένα παιχνιδάκι και ιντερνετ browsing.

το περίεργο είναι οτι δεν βρίσκω πληροφορίες για το συγκεκριμέν μοντέλο, στα αγγλικά.. :rolleyes: στο πλάσιο βρήκα το μοντέλο Acer Aspire 5732ZG-444G32MN και η διαφορά είναι 1 gb παραπάνω μνήμη

αν δεν αξίζει η αγορά αυτή, μπορείτε να προτείνετε κάποιο άλλο λαπτοπ στην τιμή των 400 ευρώ ?

Δημοσ.

τελικά η φίλη μου το πήρε το λαπτοπ με 350 ευρώ.

το πρόβλημα είναι οτι έχει windows 7 home premium 64bit ΙΤΑΛΙΚΑ .. οπότε θα πρέπει να φορμαριστεί και να βάλω άλλα win7 με αγγλικά ή ελληνικά.

cd το λαπτοπ δεν έχει με drivers κτλ.. δε τα χρειάζεται τα αναγνωρίζει όλα αυτόματα όταν περάσω τα νέα windows ?

ποιά windows 7 έκδοση προτείνετε?

Δημοσ.
Γιατί δε βάζεις από πάνω υποστήριξη Ελληνικών;

μπορώ να γράψω ελληνικά κτλ ΑΛΛΑ τα windows γενικά είναι ιταλικά.

τι ενοείς υποστήριξη ελληνικών? απόσο έψαξα στο ιντερνετ είδα οτι θα μποροούσα να το λύσω αν κατέβαζα ενα Multilingual User Interface Pack (MUI) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ULTIMATE KAI Enterprise....

να δες εδώ : http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/

και πες δε πειράζει κάνω format, drivers κτλ για τις συσκευες , μητρική κτλ που βρίσκω?

:fear:

Δημοσ.
μπορώ να γράψω ελληνικά κτλ ΑΛΛΑ τα windows γενικά είναι ιταλικά.

τι ενοείς υποστήριξη ελληνικών? απόσο έψαξα στο ιντερνετ είδα οτι θα μποροούσα να το λύσω αν κατέβαζα ενα Multilingual User Interface Pack (MUI) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ULTIMATE KAI Enterprise....

να δες εδώ : http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/

και πες δε πειράζει κάνω format, drivers κτλ για τις συσκευες , μητρική κτλ που βρίσκω?

:fear:

Sorry,μια κλόπια που έχω είναι σαν ελβέτικος σουγιάς,θάναι η ουλτι,ε;

Drivers στην υποστήριξη της Acer,πάρε για σβήστα αν δεν έχουν 7αρια.

Επίσης υπαρχουν proggies που αποθηκεύουν τους υπάρχοντες drivers για μελλοντική χρήση (unknown device identifier)....

Δημοσ.
Sorry,μια κλόπια που έχω είναι σαν ελβέτικος σουγιάς,θάναι η ουλτι,ε;

Drivers στην υποστήριξη της Acer,πάρε για σβήστα αν δεν έχουν 7αρια.

Επίσης υπαρχουν proggies που αποθηκεύουν τους υπάρχοντες drivers για μελλοντική χρήση (unknown device identifier)....

φίλε βρήκα τους drivers απο το site της acer. μοντέλο Aspire 5732ZG

τα προγράμματα που λες είναι προεγκατεστημένα η πρέπει να τα βρώ απο κάπου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...