Προς το περιεχόμενο

Οικονομικος σκληρος δισκος για linux pc

kalampakas.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

εχω ενα μηχανημα απο το 2004.θελω να του περασω λινουξ.μετα απο πολλα προβληματα και εχοντας κολλησει στο bios κ ενα σωρο τυχαιες επανεκκινησεις και καταληγοντας οτι φταιει ο σκληρος καταφερα να φορτωσω απο live usb το λειτουργικο.Θελω να μου προτεινετε ενα οικονομικο σκληρο δισκο μιας και το μηχανημα ειναι παλιο. εχει συνδεση sata η μητρικη. :-)

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

εχω ενα μηχανημα απο το 2004.θελω να του περασω λινουξ.μετα απο πολλα προβληματα και εχοντας κολλησει στο bios κ ενα σωρο τυχαιες επανεκκινησεις και καταληγοντας οτι φταιει ο σκληρος καταφερα να φορτωσω απο live usb το λειτουργικο.Θελω να μου προτεινετε ενα οικονομικο σκληρο δισκο μιας και το μηχανημα ειναι παλιο. εχει συνδεση sata η μητρικη. :-)

Δημοσ.
πως σου φαίνεται αυτός στα 500GB ;

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=11599&cat=6

ωραια προταση και οικονομικη.ευχαριστω.αλλα να ρωτησω κατι μιας και χρησιμοποιω ide στο μηχανημα αυτο και δεν ξερω.η μητρικη εχει 2 υποδοχες που γραφουν sata, ο δισκος λεει συνδεση sata II . θα κουμπωνει στη μητρικη δηλαδη?? :whistle:

Δημοσ.
πως σου φαίνεται αυτός στα 500GB ;

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=11599&cat=6

ωραια προταση και οικονομικη.ευχαριστω.αλλα να ρωτησω κατι μιας και χρησιμοποιω ide στο μηχανημα αυτο και δεν ξερω.η μητρικη εχει 2 υποδοχες που γραφουν sata, ο δισκος λεει συνδεση sata II . θα κουμπωνει στη μητρικη δηλαδη?? :whistle:

Δημοσ.

κανένα πρόβλημα

είναι συμβατό και με sata 1

έχει ένα τζαμπεράκι που είναι ρυθμισμένο(τοποθετημένο) για να δουλεύει σε sata 1 mode (by default). για να δουλέψει σε sata 2 πρέπει πρώτα να βγάλεις αυτό το τζαμπεράκι

να δες φωτό εδώ

"Normal operation" = sata 2

"Limit data transfer rate to 1.5 Gbits per sacond" = sata 1

Δημοσ.

κανένα πρόβλημα

είναι συμβατό και με sata 1

έχει ένα τζαμπεράκι που είναι ρυθμισμένο(τοποθετημένο) για να δουλεύει σε sata 1 mode (by default). για να δουλέψει σε sata 2 πρέπει πρώτα να βγάλεις αυτό το τζαμπεράκι

να δες φωτό εδώ

"Normal operation" = sata 2

"Limit data transfer rate to 1.5 Gbits per sacond" = sata 1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...