Septum Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 To pc το εχω κανα μηνα τωρα και μου κανει τα εξης καποιες φορες.Πχ παιζω wow και κολαει τελειως το παιχνιδι ή ανοιγω youtube να βαλω μουσικη και αρχιζει να crasharei.Υπαρχουν φορες βεβαια που ουτε θα κολλησει ουτε θα crasharei.To pc αποτελειται απο τα εξης.Crosshair iv,X4 955,OCZ black 4gb,5770,corsair 650w,wd caviarblack 1tb.Δεν του εχω κανει overclock.Οπως εχω πει και σε αλλο ποστ με κανενα προγραμμα δεν μπορω να δω θερμοκρασιες cpu.Aπο bios βλεπω 42 για cpu και απο hardware monitor 45 η vga.Τι μπορω να κανω?Ισως καποιο προγραμμα για να ελεγξω την σωστη λειτουργεια καθε επιμερους? *Επισης καποιες φορες κανει πολυ θορυβο και καποιες αλλεσ(λιγοτερες)κανει ελαχιστο)
Septum Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 To pc το εχω κανα μηνα τωρα και μου κανει τα εξης καποιες φορες.Πχ παιζω wow και κολαει τελειως το παιχνιδι ή ανοιγω youtube να βαλω μουσικη και αρχιζει να crasharei.Υπαρχουν φορες βεβαια που ουτε θα κολλησει ουτε θα crasharei.To pc αποτελειται απο τα εξης.Crosshair iv,X4 955,OCZ black 4gb,5770,corsair 650w,wd caviarblack 1tb.Δεν του εχω κανει overclock.Οπως εχω πει και σε αλλο ποστ με κανενα προγραμμα δεν μπορω να δω θερμοκρασιες cpu.Aπο bios βλεπω 42 για cpu και απο hardware monitor 45 η vga.Τι μπορω να κανω?Ισως καποιο προγραμμα για να ελεγξω την σωστη λειτουργεια καθε επιμερους? *Επισης καποιες φορες κανει πολυ θορυβο και καποιες αλλεσ(λιγοτερες)κανει ελαχιστο)
rafail1994 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Η μητρική επάνω έχει ένα κουμπί που λέγετε memok μήπως το έχεις πατήσει
rafail1994 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Η μητρική επάνω έχει ένα κουμπί που λέγετε memok μήπως το έχεις πατήσει
Septum Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δε ξερω...Πως θα δω αν το εχω πατησει;/ Bootable mem test δηλαδη?
Septum Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δε ξερω...Πως θα δω αν το εχω πατησει;/ Bootable mem test δηλαδη?
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Κατεβάζεις το memtest, το καις σε ένα CD και κάνεις boot από αυτό.
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Κατεβάζεις το memtest, το καις σε ένα CD και κάνεις boot από αυτό.
Septum Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Κατεβάζεις το memtest, το καις σε ένα CD και κάνεις boot από αυτό. Ειχα κατεβασει το memtest και το ετρεξα σαν προγραμμα στο pc και δεν εβγαλε κατι.Λαθος? Επειδη γενικα ειμαι αρχαριος αυτο που λες παραπανω ειναι να γραψω το memtest σε ενα cd μετα να παω στο bios και να βαλω 1o boot οταν ανοιγει απο cd και μετα εκτελειται το προγραμμα.Κατι ακομα,απο amd overdrive που ετρεξα στις μνημες μου ελεγε συχνοτητα 600κατι.Δεν επρεπε να λεει 1600~?
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 1. Το memtest σε παραθυρικό περιβάλλον δεν τσεκάρει όλη τη μνήμη ταυτόχρονα επειδή ένα μέρος της δεσμεύεται από το λειτουργικό. Γι' αυτό προτείνεται να το τρέχουμε bootable. 2. Το πιο πιθανό είναι οι μνήμες σου να παίζουν στα 667MHz, τα οποία λόγω Double Data Rate (DDR) γίνονται 1333MHz effective. Φυσιολογικό είναι, για τα 1600MHz νομίζω πως πρέπει να κλοκάρεις ή εστω να ορίσεις χειροκίνητα τη συγκεκριμένη συχνότητα @ BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.