Προς το περιεχόμενο

Dell inspiron 15R 5010-5277 ή κατι αλλο?

spinemm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα σου έλεγα ότι η DELL έχει το κορυφαίο σέρβις, διάβασε λίγο τα γράψαμε στα νήματα όλα αυτά τις τελευταίες 2 βδομάδες...

πάρτο από ΜΜ και καθάρισες... μην δώσεις όμως 799 για i3. μόνο για i5.

εκτός αν παίζεις παιχνίδια και θες 5650 αντί για 5470 .

το ιδανικό είναι i5 /ATI 5650 , 4 GB RAM , και αυτά μέσα σε vaio, dell STUDIO ή toshiba.

αλλά πας στα 850 περίπου...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη τα διαβασα μου εκανε εντυπωση που μου απαντησε ο p_under οτι το συγκεκριμενο dell εχει την απλη εγγυηση...αυτο πρακτικα σε περιπτωση αγορας του τι μπορει να σημαινει?

Απο την αλλη μου προτεινεις να ξεχασω σαν επιλογη τον ASUS?

Τον Dell με i5 στα 2,40 - ΑΤΙ 5470 (1GB) kai σκληρο 500ΜΒ βρηκα στα 799 στο ΜΜ.

Η 5470 με την 5650 εχει τοοοσο πολυ μεγαλη διαφορα στα γραφικα? δηλ το STARCRAFT II δεν θα το "σηκωνει"?

Dell Studio δεν βρηκα...:(:( υπαρχει περιπτωση να βρω σε καποιο απο τα καταστηματα πληροφορικης? (ΠΛΑΙΣΙΟ-Multirama, Public, Mediamrkt, Saturn)

Δημοσ.

Πριν 3 εβδομάδες έψαχνα και εγώ Dell. Τότε τα Inspiron που έβρισκα είχαν την καλύτερη εγγύση, next business day on site.(Θα 'ελεγα να ρωτήσεις στο κατάστημα για σιγουριά.)

Προτίμησα όμως λόγω χαρακτηριστικών το Studio 1558 που έχει όμως κατώτερη εγγύηση, collect and return, απλά θα πληρώσω και άλλα λεφτά για αναβάθμηση εγγύησης. Το Studio το βρήκα απ'το Skroutz. Αλλά τώρα δεν το εμφανίζει. Δες πάντως εδώ http://www.msystems.gr ή εδώ http://www.syncom.gr/pegasus/products01/list00.php?omada1=17&pcode=i22_CD17. Εγώ το πήρα απ΄το δεύτερο.Να ξέρεις όμως ότι η Dell αλλάζει τα μοντέλα της, βγαίνουν τα XPS 14, 15 kai 17. (http://www.dell.com)

Δημοσ.

Ευχαριστω!!!! δηλαδη ισχυει οτι λεει η εγγυηση στο site? Kαπου διαβασα για εγγυηση next business day και car τι σημαινουν πρακτικα αυτα? (το πρωτο εαν εγω καταλαβα σημαινει οτι το "επισκευαζουν" την επομενη εργασιμη ετσι? το car ομως?)

Το ASUS πως ειναι σαν επιλογη? ή να το απορριψω τελειως?

Δημοσ.
Επειδη τα διαβασα μου εκανε εντυπωση που μου απαντησε ο p_under οτι το συγκεκριμενο dell εχει την απλη εγγυηση...αυτο πρακτικα σε περιπτωση αγορας του τι μπορει να σημαινει?

Απο την αλλη μου προτεινεις να ξεχασω σαν επιλογη τον ASUS?

Τον Dell με i5 στα 2,40 - ΑΤΙ 5470 (1GB) kai σκληρο 500ΜΒ βρηκα στα 799 στο ΜΜ.

Η 5470 με την 5650 εχει τοοοσο πολυ μεγαλη διαφορα στα γραφικα? δηλ το STARCRAFT II δεν θα το "σηκωνει"?

Dell Studio δεν βρηκα...:(:( υπαρχει περιπτωση να βρω σε καποιο απο τα καταστηματα πληροφορικης? (ΠΛΑΙΣΙΟ-Multirama, Public, Mediamrkt, Saturn)

η απλη σημαινει οτι σημαινει καθε εγγυηση αλλα η dell ειναι σχολαστικη κ γρηγορη αλλα η premium ειναι αλλη φαση . οταν σου παθει κατι ερχεται τεχνικος σπιτι κ αν του πεις στο περιπου τι εχει στο αλλαζει επιτοπου σε περιπτωση μνημων πχ .

Δημοσ.

car= collect and return. Το παίρνουν από το σπίτι σου και σου το επιστρέφουν.(Δεν ξέρω σε πόσες ημέρες, δεν το έχω χρησιμοποιήσει.)

next business day on site= παίρνεις τηλ. το σέρβις της Dell, περιγράφεις την βλάβη, σου κάνουν κάποια διαγνωστικά ανάλογα με την περίπτωση. Παραγγέλνουν το ανταλλακτικό το οποίο έρχεται αεροπορικώς από έξω, και αν είσαι σε κεντρικές πόλεις την επόμενη ημέρα από το αρχικό σου τηλ. είναι όπου τους πείς (σπίτι, δουλειά...) ο τεχνικός με το ανταλλακτικό. Με αυτό το σύστημα μου έχουν αλλάξει οθόνη αλλά και μητρική. Και μιας και είχα την ελαττωματική NVidia η οποία μέσα σε 1 μήνα (ευτυχώς τόσο σύντομα) κλατάρισε 3 φορές (3 διαφορετικές μητρικές) μου αλλάξανε το 2,5 χρονών XPS m1530 με ένα ολοκαίνουριο Studio XPS 1647! Και μου ανανέωσαν την εγγύηση για άλλα 3 χρόνια! Λοιπόν εγώ δεν ξανααγωράζω άλλης εταιρίας λαπτοπ(και ειδικά μετά από αυτά που έχω περάσει με το HP του γιου μου-'αυτό αντικατέστησε το Studio 1558). μόνο Dell.

Δημοσ.

Απλα....θα πω οτι με επεισες!!!!!! Ευχαριστω πολυ!!!!!! Αν και για να ειμαι ειλικρινης το ASUS θελω να παρω.....

Ποση κατασκευαστικη "διαφορα" εχουν τα inspiron Με τα studio?

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι το Inspiron είναι πλαστικό, είναι η απλή σειρά ενώ τα Studio πιο ποιοτικά. Και η κορυφαία σειρά (χωρίς να υπολογίσουμε τις επαγγελματικές σειρές) είναι τα Studio XPS. Αυτά έχουν μεταλλικό σασί (νομίζω το έχουν και τα Studio, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά...) Τώρα αν έχεις διάθεση για μπόλικο διάβασμα, δες εδώ:

http://forum.notebookreview.com/dell/

Δημοσ.

Ευχαριστω!!!! τελικα αγορασα τον dell inspiron Με τον ι5 στα 2.4, 500ΜΒ σκληρο, 4GB μνημη και την ΑΤΙ 5470 1GB!! Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη :):)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ το εκανα ηδη!!! αλλα σαν "κατοχο" του laptop εχει το ονμ/μο αυτου που πιθανον εκανε την παραγγελια για τα mediamrkt (το ιδιο ονομ/μο ειναι και επανω στο κουτι του laptop) και εναρξη εγγυησης την 2-9-2010 (ληξη 3-9-2012). Τι μπορω να κανω για αυτο?

Δημοσ.

Το δικό μου έχει 3 μήνες διαφορά. Απ'την Dell μου έγραψαν σε e-mail (είχα ρωτήσει για αναβάθμιση εγγύησης) ότι ως την ημερομηνία που έχουν αυτοί μπορούμε να πάμε στην Dell ή στο κατάστημα, αλλά για το υπόλοιπο χρόνο (την διαφορά κατασκευής με πώληση-ημερομηνία απόδειξης) μόνο στο κατάστημα. Τώρα όταν τα είπα αυτά στο κατάστημα είπαν θα το δουν, δεν το είχαν ξαναακούσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...