Προς το περιεχόμενο

Gaming PC 1500 ευρώ

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι αυτές τις μέρες για δημιουργία ενός pc αποκλειστικά για gaming (βαριά games) το οποίο θα μπεί σε μία Dell U2711 και επειδή από το 2007 το έχω αφήσει το άθλημα και δεν ξέρω τώρα τι παίζει θα ήθελα γνώμες. Πληκτρολόγιο, ποντίκι και σκληρούς δίσκους έχω οπότε θέλω όλα τα υπόλοιπα. Σχετικά με το case θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο minimal ( ίσως κάτι τέτοιο ) και αθόρυβο. Γύρο στα 1000 ευρώ πάνω κάτω αν βγεί είναι μια χαρά. Περιμένω προτάσεις. :-)

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκέφτομαι αυτές τις μέρες για δημιουργία ενός pc αποκλειστικά για gaming (βαριά games) το οποίο θα μπεί σε μία Dell U2711 και επειδή από το 2007 το έχω αφήσει το άθλημα και δεν ξέρω τώρα τι παίζει θα ήθελα γνώμες. Πληκτρολόγιο, ποντίκι και σκληρούς δίσκους έχω οπότε θέλω όλα τα υπόλοιπα. Σχετικά με το case θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο minimal ( ίσως κάτι τέτοιο ) και αθόρυβο. Γύρο στα 1000 ευρώ πάνω κάτω αν βγεί είναι μια χαρά. Περιμένω προτάσεις. :-)

Δημοσ.

η οθονη απαιτει τεραστια καρτα γραφικων

οποτε αναγκαστικα θα πας σε διπλη καρτα...

τα 1000 ευρω ισως να μην φτασουν...

Δημοσ.

η οθονη απαιτει τεραστια καρτα γραφικων

οποτε αναγκαστικα θα πας σε διπλη καρτα...

τα 1000 ευρω ισως να μην φτασουν...

Δημοσ.

Προτιμώ κάτι πιο απλό σε κουτί χωρίς πολλά πολλά φωτάκια.

650W τροφοδοτικό φτάνει; Τα enermax πέθαναν; Πια είναι πλέον αξιόπιστα; Επίσης θα προτιμούσα κάτι με αποσπώμενα καλώδια.

Δημοσ.

Προτιμώ κάτι πιο απλό σε κουτί χωρίς πολλά πολλά φωτάκια.

650W τροφοδοτικό φτάνει; Τα enermax πέθαναν; Πια είναι πλέον αξιόπιστα; Επίσης θα προτιμούσα κάτι με αποσπώμενα καλώδια.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να περιμένεις την σειρά 69ΧΧ.Μεσα στον Νοέμβρι άκουσα οτι θα κυκλοφορήσουν αλλιώς πας σε δυο 6870 όπως σου πρότεινε ο @ColdFusion

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...