Karxilas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας... Θα ηθελα να με βοηθησετε... Ψαχνω τους drivers του Toshiba NB-200 13j για να κανω φορματ... Μπορειτε να μου πειτε που θα τους βρω ολους??? Ευχαριστω!!!
Karxilas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας... Θα ηθελα να με βοηθησετε... Ψαχνω τους drivers του Toshiba NB-200 13j για να κανω φορματ... Μπορειτε να μου πειτε που θα τους βρω ολους??? Ευχαριστω!!!
Gunix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Πήγαινε εδώ http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=UK. Επίσης έχει win 7 drivers. Αν θες βάλε τα 7 και θα πάει πολύ καλά το σύστημα σου. Αλλιώς αν θες είσαι ακόμη πιο ωραίος βάλε Linux ubuntu netbook που είναι δωρεάν και θα πετάει το μηχάνημα σου. Drivers τα αναγνωρίζει ο πυρήνας του.
Gunix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Πήγαινε εδώ http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=UK. Επίσης έχει win 7 drivers. Αν θες βάλε τα 7 και θα πάει πολύ καλά το σύστημα σου. Αλλιώς αν θες είσαι ακόμη πιο ωραίος βάλε Linux ubuntu netbook που είναι δωρεάν και θα πετάει το μηχάνημα σου. Drivers τα αναγνωρίζει ο πυρήνας του.
Karxilas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!
Karxilas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!
Makaros1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Συγγνώμη που ξεθάβω. Θέλω να κάνω format το συγκεκριμένο netbook. -Έχω κατεβάσει όλους τους drivers για Windows 7. -Έχω και τα Windows 7 (32 bit) σε iso μορφή στον υπολογιστή μου. Θα τα περάσω με το Windows7-USB-DVD-tool σε ένα στικάκι και μετά ακολουθώ τη γνωστή διαδικασία για το format; Το συνδέω, κάνω boot από τη usb θύρα και ακολουθώ τα βήματα που μου υπαγορεύει. Πρέπει να προσέξω κάτι; Τίποτα με bios κλπ; Δεν έχω κάνει πολλά format, ειδικά πέρασμα από ένα λειτουργικό σε άλλο (Windows Xp σε Windows 7). Υ.Γ.: Ποια έκδοση Windows 7 παίρνει το netbook;
coolerman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Site: http://www.ideal.gr/index.php?option...718&Itemid=644">nb200-13J μνήμη πόσο έχει;
Makaros1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δεν το έχω πάρει στα χέρια μου ακόμη. Είναι γνωστού, που είναι ακόμη πιο άσχετος. Πρέπει να έχει 1GB.
coolerman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δεν το έχω πάρει στα χέρια μου ακόμη. Είναι γνωστού, που είναι ακόμη πιο άσχετος. Πρέπει να έχει 1GB. αν του περάσεις windows 7 θα σέρνεται με 1gb μνήμη.αναβαθμίζεται μέχρι 2gb max με windows xp ερχόταν,δεν ξέρω κατά πόσο θα πηγαίνει καλά με windows 7
Makaros1994 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Τελικά πέρασα τα Windows 7 Home Premium (32-bit) και πηγαίνει μια χαρά. Δεν σέρνεται, αλλά δεν είναι ούτε σφαίρα. Ανοίγει σε κανονικούς χρόνους και γρήγορα μάλιστα. Για web browsing που το ήθελε, είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα