Προς το περιεχόμενο

Toshiba NB-200 13j

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... Θα ηθελα να με βοηθησετε... Ψαχνω τους drivers του Toshiba NB-200 13j για να κανω φορματ... Μπορειτε να μου πειτε που θα τους βρω ολους??? Ευχαριστω!!!:-)

Δημοσ.

Γεια σας... Θα ηθελα να με βοηθησετε... Ψαχνω τους drivers του Toshiba NB-200 13j για να κανω φορματ... Μπορειτε να μου πειτε που θα τους βρω ολους??? Ευχαριστω!!!:-)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήγαινε εδώ http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=UK.

Επίσης έχει win 7 drivers. Αν θες βάλε τα 7 και θα πάει πολύ καλά το σύστημα σου.

Αλλιώς αν θες είσαι ακόμη πιο ωραίος βάλε Linux ubuntu netbook που είναι δωρεάν και θα πετάει το μηχάνημα σου. :-) ;)

Drivers τα αναγνωρίζει ο πυρήνας του.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήγαινε εδώ http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=UK.

Επίσης έχει win 7 drivers. Αν θες βάλε τα 7 και θα πάει πολύ καλά το σύστημα σου.

Αλλιώς αν θες είσαι ακόμη πιο ωραίος βάλε Linux ubuntu netbook που είναι δωρεάν και θα πετάει το μηχάνημα σου. :-) ;)

Drivers τα αναγνωρίζει ο πυρήνας του.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνώμη που ξεθάβω. Θέλω να κάνω format το συγκεκριμένο netbook.

-Έχω κατεβάσει όλους τους drivers για Windows 7.

-Έχω και τα Windows 7 (32 bit) σε iso μορφή στον υπολογιστή μου.

Θα τα περάσω με το Windows7-USB-DVD-tool σε ένα στικάκι και μετά ακολουθώ τη γνωστή διαδικασία για το format; Το συνδέω, κάνω boot από τη usb θύρα και ακολουθώ τα βήματα που μου υπαγορεύει. 

Πρέπει να προσέξω κάτι; Τίποτα με bios κλπ; Δεν έχω κάνει πολλά format, ειδικά πέρασμα από ένα λειτουργικό σε άλλο (Windows Xp σε Windows 7).

Υ.Γ.: Ποια έκδοση Windows 7 παίρνει το netbook;

Δημοσ.

Δεν το έχω πάρει στα χέρια μου ακόμη. Είναι γνωστού, που είναι ακόμη πιο άσχετος. 

Πρέπει να έχει 1GB.

αν του περάσεις windows 7 θα σέρνεται με 1gb μνήμη.αναβαθμίζεται μέχρι 2gb max

με windows xp ερχόταν,δεν ξέρω κατά πόσο θα πηγαίνει καλά με windows 7

Δημοσ.

Τελικά πέρασα τα Windows 7 Home Premium (32-bit) και πηγαίνει μια χαρά. Δεν σέρνεται, αλλά δεν είναι ούτε σφαίρα. Ανοίγει σε κανονικούς χρόνους και γρήγορα μάλιστα. Για web browsing που το ήθελε, είναι μια χαρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...