KWSN_Men Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δες τι βρήκα με λιγο ψαξιμο http://www.carsurvey.org/reviews/toyota/celica/r62220/comments/page-3/οποτε ξεκινα να ψάχνεις το διαδύκτιο και κυριως αμερικη μερια οπου το αυτοκινητο σου πουλουσε στο παρελθον αλλα και εκει παιζει πολυ mod με τα γιαπωνεζικα. Το αμερικάνικο ήταν αρκετά διαφορετικό.
Fronimitis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κανε εγγραφη εδω και ρωτα τους.Ειναι δυσκολο να βρεις καποιον εδω μεσα να σε βοηθησει.Η λυση GT-4 ειναι στανταρ κι η καλυτερη αφου ουσιαστικα θα ειναι πολυ κοντα στο "εργοστασιακο" αφου δεν θα ανοιχτει μοτερ για να μπουν aftermarket πραγματα αλλα θα κουμπωθει μαμα κινητηρας.Αγκαθι σιγουρα ειναι η παλαιοτητα κι η χρηση του μεταχειρισμενου κινητηρα που θα βρεις αφου αν δεν εχεις γνωστο παιζεις με την τυχη.Παντως μην περιμενεις να σου παει κατω απο 5.000 ευρω υπολογιζοντας εργασια,φρενα κτλ... Εγω μιας και εχω Corolla ειμαι εδω γραμμενος.Καποιες Corolles φορανε τον 3sgte κι εκει ισως μπορουν να σε βοηθησουν καποια αλανια.
Haldol Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Επίσης να σου θυμίσω ότι δεν αλλάζεις το μοτέρ και καθάρισες. Τα αλλάζεις όλα. Αναρτήσεις, φρένα, λάστιχα, τα πάντα. Δεν είναι μικρή διαφορά από τα 160 άλογα στα σχεδόν 300.
Fronimitis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Επίσης να σου θυμίσω ότι δεν αλλάζεις το μοτέρ και καθάρισες. Τα αλλάζεις όλα. Αναρτήσεις, φρένα, λάστιχα, τα πάντα. Δεν είναι μικρή διαφορά από τα 160 άλογα στα σχεδόν 300. Θα συμφωνησω σε οσα ειπες εκτος απο τα αλογα που το μοτερ αυτο βγαζει περιπου 220 κι οχι 300. Και για να βοηθησω λιγο παραπανω τον φιλο μιας και ανεφερες αλογα η ST185 (της δικης του χρονιας GT-4) εβγαζε 220 κι η επομενη η ST205 εβγαζε 240.Για παραπανω μια καλη λυση που κανουν πολλοι ειναι το μοτερ της Caldina GT-T ST215 με τα 256 αλογα!Ελπιζω να βοηθησα...
kage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 το να βρεις καλο κινητηρα και με λιγα κμ το αποκλειω.παντα να εχεις στο μυαλο σου ενα ανοιγμα μηχανης.. εγω ηξερα τετοιτες αλλαγες σαν τροπετο.περα απο μηχανη περιλαμβανει πλεξουδες,εγκεφαλο,κιβωτιο(δεν νομιζω να ξεχναω κατι) υ.γ. μην μπλεκεις με μετατροπες αν δεν εχεις "δωρεαν"συνεργειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.