horse1980 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους! Έχω περασμένα αυτήν τη στιγμή τα Windows XP και θέλω να περάσω τα 7. Απλώς το δισκάκι εγκατάστασης των 7, που έχω, δεν έχει επιλογή για format του δίσκου πριν από την εγκατάσταση των 7. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα, με το οποίο να διαγράψω τα πάντα πριν την καθαρή εγκατάσταση των Windows 7;;
horse1980 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους! Έχω περασμένα αυτήν τη στιγμή τα Windows XP και θέλω να περάσω τα 7. Απλώς το δισκάκι εγκατάστασης των 7, που έχω, δεν έχει επιλογή για format του δίσκου πριν από την εγκατάσταση των 7. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα, με το οποίο να διαγράψω τα πάντα πριν την καθαρή εγκατάσταση των Windows 7;;
rafail1994 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Γίνεται να κάνεις format τον δίσκο μέσα από την εγκατάσταση των windows δες παρακάτω θα βάλεις το dvd των windows 7 θα επιλέξεις την γλωσσά που θέλεις θα πατήσεις intall now ,next και όταν φτάσεις σε αυτό που δείχνει η εικόνα 1 θα πατήσεις custom και όχι update. Μετά θα σου εμφάνιση την εικόνα 2 θα πατήσεις εκεί που λέει drive options θα σου βγάλει την εικόνα 3 θα πατήσεις format αφού επιλέξεις τον δίσκο που θέλεις και μετά θα προχωρήσεις κανονικά την εγκατάσταση Εικονα 1 Εικονα 2 Εικονα 3
rafail1994 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Γίνεται να κάνεις format τον δίσκο μέσα από την εγκατάσταση των windows δες παρακάτω θα βάλεις το dvd των windows 7 θα επιλέξεις την γλωσσά που θέλεις θα πατήσεις intall now ,next και όταν φτάσεις σε αυτό που δείχνει η εικόνα 1 θα πατήσεις custom και όχι update. Μετά θα σου εμφάνιση την εικόνα 2 θα πατήσεις εκεί που λέει drive options θα σου βγάλει την εικόνα 3 θα πατήσεις format αφού επιλέξεις τον δίσκο που θέλεις και μετά θα προχωρήσεις κανονικά την εγκατάσταση Εικονα 1 [ATTACH]36588[/ATTACH] Εικονα 2 [ATTACH]36589[/ATTACH] Εικονα 3 [ATTACH]36587[/ATTACH]
kajwbtfe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους! Έχω περασμένα αυτήν τη στιγμή τα Windows XP και θέλω να περάσω τα 7. Απλώς το δισκάκι εγκατάστασης των 7, που έχω, δεν έχει επιλογή για format του δίσκου πριν από την εγκατάσταση των 7. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα, με το οποίο να διαγράψω τα πάντα πριν την καθαρή εγκατάσταση των Windows 7;; Ξεκινας να κανεις εγκατασταση και δεν σου βγαινει επιλογη για format?Αυτο εννοεις?Γιατι αν εννοεις αυτο μαλλον καποιο λαθος κανεις.Μηπως βαζεις το cd των 7 και μεσα απο τα windows ψαχνεις για φορματ?Αν το κανεις ετσι ειναι λαθος και δεν προκειται να γινει ποτε format γιατι ο δισκος απλα χρησιμοποιείται.Ξεκινα το pc σου και μπες στο bios(πατα το del).Εκει διαλεξε τι να bootαρει πρωτο(βαλε το cd).Μολις ξεκινησει η εγκατάσταση των 7 θα σε ρωτησει σε πιο δισκο να γινει η εγκατασταση.Εκει διαλεγεις το δισκο και θα σε ρωτησει αν θελεις να διαγραφουν ολα απο το δισκο.Αυτο ειναι...Το format θα το κανουν μονα τους τα windows.
kajwbtfe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους! Έχω περασμένα αυτήν τη στιγμή τα Windows XP και θέλω να περάσω τα 7. Απλώς το δισκάκι εγκατάστασης των 7, που έχω, δεν έχει επιλογή για format του δίσκου πριν από την εγκατάσταση των 7. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα, με το οποίο να διαγράψω τα πάντα πριν την καθαρή εγκατάσταση των Windows 7;; Ξεκινας να κανεις εγκατασταση και δεν σου βγαινει επιλογη για format?Αυτο εννοεις?Γιατι αν εννοεις αυτο μαλλον καποιο λαθος κανεις.Μηπως βαζεις το cd των 7 και μεσα απο τα windows ψαχνεις για φορματ?Αν το κανεις ετσι ειναι λαθος και δεν προκειται να γινει ποτε format γιατι ο δισκος απλα χρησιμοποιείται.Ξεκινα το pc σου και μπες στο bios(πατα το del).Εκει διαλεξε τι να bootαρει πρωτο(βαλε το cd).Μολις ξεκινησει η εγκατάσταση των 7 θα σε ρωτησει σε πιο δισκο να γινει η εγκατασταση.Εκει διαλεγεις το δισκο και θα σε ρωτησει αν θελεις να διαγραφουν ολα απο το δισκο.Αυτο ειναι...Το format θα το κανουν μονα τους τα windows.
flik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Με λίγα λόγια, προχωράς, μετά την επιλογή γλώσσας κτλ, πατάς και αποδοχή όρων (accept terms) και έχει δύο επιλογές, upgrade και custom. Πατάς custom και σου βγάζει τους δίσκους και τα partitions (διαμερίσματα). Σβήνεις όποιο διαμέρισμα έχει τα xp και εκεί βάζεις τα 7.
flik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Με λίγα λόγια, προχωράς, μετά την επιλογή γλώσσας κτλ, πατάς και αποδοχή όρων (accept terms) και έχει δύο επιλογές, upgrade και custom. Πατάς custom και σου βγάζει τους δίσκους και τα partitions (διαμερίσματα). Σβήνεις όποιο διαμέρισμα έχει τα xp και εκεί βάζεις τα 7.
horse1980 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Οκ παιδιά, κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ. rafail1994 να είσαι καλά για τις αναλυτικές οδηγίες σου!
horse1980 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Οκ παιδιά, κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ. rafail1994 να είσαι καλά για τις αναλυτικές οδηγίες σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.