Προς το περιεχόμενο

Απορια Overclocking q9550..........4

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mεχρι 1.4v είσαι οκ. Πιο πάνω όχι γιατι θα φάει degrade o επεξεργαστής.

nikolas8141 1.25v είναι πολύ λίγο, τη στιγμή που η ιντελ δίνει ασφαλές ως 1,3625v link Φυσικά όσο λιγοτερο τόσο καλύτερο για λόγους θερμοκρασίας αλλά εξαρτάται σε τι κομματι θα πέσεις και ως 1.4v είναι απολυτα ασφαλες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

nikolas8141 1.25v είναι πολύ λίγο, τη στιγμή που η ιντελ δίνει ασφαλές ως 1,3625v link Φυσικά όσο λιγοτερο τόσο καλύτερο για λόγους θερμοκρασίας αλλά εξαρτάται σε τι κομματι θα πέσεις και ως 1.4v είναι απολυτα ασφαλες

Οπως βλεπεις στην υπογραφη μου παιζω με 1.28 στα 4ghz,

Ισως να παιζει ρολο οτι ο Q9550 που εχω ειναι E0, ισως η μητρικη...δεν ξερω!!!

Αν ψαξεις και σε αλλα φορα κυριως ξενα θα δεις οτι ισχυει...

Να φανταστεις οτι τωρα τον εχω στα 1.21v και 3.8ghz...(οι τασεις ειναι μετρημενες μεσα απ το bios και το everest)...;)

Οπως βλεπεις στην υπογραφη μου παιζω με 1.28 στα 4ghz,

Ισως να παιζει ρολο οτι ο Q9550 που εχω ειναι E0, ισως η μητρικη...δεν ξερω!!!

Αν ψαξεις και σε αλλα φορα κυριως ξενα θα δεις οτι ισχυει...

Να φανταστεις οτι τωρα τον εχω στα 1.21v και 3.8ghz...(οι τασεις ειναι μετρημενες μεσα απ το bios και το everest)...;)

Δεν είπα το αντίθετο, απλώς το γεγονος ότι εσύ επεσες σε καλο κομμάτι δεν είναι κανόνας. Ο άλλος μπορεί να έχει μπανάνα κομμάτι. Αυτο που λέω είναι ότι μπορεί να δώσει με ασφάλεια εως 1,4v , αν του το επιτρεπουν οι θερμοκρασίες, χωρίς να πάθει κάτι ο επεξεργαστής. Απ' ότι έχω δει και γω οι περισσότεροι είναι στα 3,8-4.0 με 1,28v-1.30v.

Δεν είπα το αντίθετο, απλώς το γεγονος ότι εσύ επεσες σε καλο κομμάτι δεν είναι κανόνας. Ο άλλος μπορεί να έχει μπανάνα κομμάτι. Αυτο που λέω είναι ότι μπορεί να δώσει με ασφάλεια εως 1,4v , αν του το επιτρεπουν οι θερμοκρασίες, χωρίς να πάθει κάτι ο επεξεργαστής. Απ' ότι έχω δει και γω οι περισσότεροι είναι στα 3,8-4.0 με 1,28v-1.30v.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...