sofiathereal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο thread πειτε μου λιγο με αυτο το τροφοδοτικο http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1172&ID=1534 Που μπορώ να φτάσω από θέμα κάρτας γραφικών.
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Όχι πάρα πολύ μακριά. Παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σύστημα btw..
Federer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Mα δεν ειναι τι πιστευω, αφου σου λεω βαζω το χερι μου γυρω-γυρω και δεν βγαινει τιποτα!... γιατι δυσκολευεσαι να το καταλαβεις? Οι οπες ειναι για τον εξαερισμο της συσκευης και φυσικα δεν τις φραζουμε σε καμμια περιπτωση Εξαερισμος χωρις ροη αερα δεν υπαρχει... Τα ζεστα μορια του αερα βγαινουν απο τις οπες εξω και μεσα μπαινει φρεσκος...ετσι διατηρειται μια φυσιολογικη θερμοκρασια...αυτο λεγετε ΡΟΗ φιλε μου...υπαρχει κινηση μοριων...
insomnian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Aντε παλι... οταν λεω οτι περναω τα χερια μου γυρω-γυρω και δεν νιωθω κανεναν αερα, τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?
Federer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ΟΚ εσυ πιστευε οτι ο ζεστος αερας μενει για παντα μεσα Αλλο παραδειγμα...αναβεις το καλοριφερ που ειναι στα 5 μετρα μακρια σου...μετα απο 10 λεπτα ζεσταινετε ολοκληρο το δωματιο...πως εγινε αυτο?Αφου δεν υπαρχει ανεμιστηρας να σπρωχνει αερα...θαυμα?
insomnian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Εαν μιλας για καποια ροη που ειναι ασυναισθητη οταν βαλεις το χερι σου, τοτε αυτη ειναι ασημαντη και δεν ενοχλει τον φιλο μας. Μιλαμε μόνο για ροη που γινεται αντιληπτη απ τον ανθρωπο
Federer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνω...αμα ειναι fanless δεν την καταλαβαινεις
Ntinaras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 υποθετικο παραδειγμα τυχαια νουμερα σε τροφοδοτικο με ανεμιστηρακι ,το ανεμιστηρακι μετακινει 20 λιτρα αερα την ωρα σε fanless ο αερας μετακινειται 0,2 λιτρα την ωρα καπως ετσι ειναι οι διαφορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.