Προς το περιεχόμενο

PC Μέχρι 400 Ευρώ

tecni.art

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να φτιάξω υπολογιστή μέχρι 400 ευρώ.

-Πληκτρολόγιο αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/NOD-Foldable-Keyboard-Silicon-Black.htm 12.43 Ευρώ.

-Ποντίκι αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Microsoft-Optical-200-USB-JUD-00001.htm 9.50 Ευρώ.

-Για οθόνη αυτή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W1930S-PF-TFT-Monitor-18-5-Black-W1930S-PF.htm 105 Ευρώ.

-Ηχεία αυτά http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/X-Mini-XA-M4-Black-Speaker-USB-Portable-X4-M4-BLACK.htm 19.90 Ευρώ

Δηλαδή(σε ευρώ): 400-(12.43+9.50+105+19.90) = 253.17 Ευρώ.

Τί πύργο μπορούμε να φτιάξουμε με 253.17 Ευρώ απο plaisio.gr, όχι απο το "Συνθέστε τον H/Y στα μέτρα σας", γιατί εκεί δέν έχει όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχει και στο "Υπολογιστές & Αναβάθμιση > Hardware" και βγαίνει πιο ακριβά.

Θέλω κουτί, τροφοδοτικό, επεξεργαστή, ψύχτρα (άν χρειάζεται), μητρική, μνήμη, κάρτα γραφικών, σκληρό δίσκο, χωρίς οπτικό μέσο, άν γίνεται ο επεξεργαστής να είναι Intel.

Θα τον έφτιαχνα μόνος μου αλλά δεν ξέρω τι είναι συμβατό με κάθετι, π.χ. επεξεργαστής, motherboard κτλ.

Αναφορικά:

'Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί μόνο με Windows Xp, ή Windows 7 χωρίς Aero κ.τ.λ. σε πολύ minimal, και αργότερα με minimal έκδοση GNU/Linux Debian ή/και Ubuntu.'

:-)

Θα το εκτιμούσα πολύ άν κάποιος/κάποια που γνωρίζει απο αυτά να με βοηθήσει.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και μια απο το vision studio

case:Asus TA-863 27.31 €

hdd:Samsung 500GB SpinPoint F3 41.89 €

psu:Corsair 430W 47.82 €

ram:Kingston 2GB 33.09 € x2

cpuAMD Athlon II X2 245 54.34 €

mobo:Asrock N68-GE3 46.19 €

Συνολο:284,13E

Σου έβαλα 4gb ram επειδή είπες ότι θες να βάλεις windows 7 όχι ότι με 2gb δεν μπορείς αλλά να τρέχουν ποιο ικανοποιητικά αν θες μπορείς να αφαιρέσεις το ενα dimm και να έχεις 2gb θα σου βγει στα 251,04Ε.Από το πλαίσιο είναι λίγο δύσκολο να φτιάξεις ένα pc σε αυτό το μπατζετ

Δημοσ.

και μια απο το vision studio

case:Asus TA-863 27.31 €

hdd:Samsung 500GB SpinPoint F3 41.89 €

psu:Corsair 430W 47.82 €

ram:Kingston 2GB 33.09 € x2

cpuAMD Athlon II X2 245 54.34 €

mobo:Asrock N68-GE3 46.19 €

Συνολο:284,13E

Σου έβαλα 4gb ram επειδή είπες ότι θες να βάλεις windows 7 όχι ότι με 2gb δεν μπορείς αλλά να τρέχουν ποιο ικανοποιητικά αν θες μπορείς να αφαιρέσεις το ενα dimm και να έχεις 2gb θα σου βγει στα 251,04Ε.Από το πλαίσιο είναι λίγο δύσκολο να φτιάξεις ένα pc σε αυτό το μπατζετ

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα τα κοιτάξω και θα απαντήσω το πρωί, δέν είχα ιδέα για τα vision studio!

Φιλε για εγγυηση ψαξτο καλα.

Τετοιου ειδους μαγαζια δεν ξερω αν σε καλυπτουν-εδω ολοκληρο πλαισιο

και σε γραφει στα @@ του απο οσο διαβαζω κατι ποστ εδω μεσα !!

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα τα κοιτάξω και θα απαντήσω το πρωί, δέν είχα ιδέα για τα vision studio!

Φιλε για εγγυηση ψαξτο καλα.

Τετοιου ειδους μαγαζια δεν ξερω αν σε καλυπτουν-εδω ολοκληρο πλαισιο

και σε γραφει στα @@ του απο οσο διαβαζω κατι ποστ εδω μεσα !!

Δημοσ.

θα το ψάξω, απο πλαίσιο με intel επεξεργαστή έχουμε τίποτα; γιατί βλέπω οτι βγαίνουν τα λεφτά αλλά δεν ξέρω ποιό hardware κολλάει το ένα με το άλλο.

Δημοσ.

θα το ψάξω, απο πλαίσιο με intel επεξεργαστή έχουμε τίποτα; γιατί βλέπω οτι βγαίνουν τα λεφτά αλλά δεν ξέρω ποιό hardware κολλάει το ένα με το άλλο.

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα οτι και να επιλεξεις ιδια δουλεια θα σου κανει.

Εγω θα πηγαινα σε Αmd x2 Η Χ3 εαν σου βγαινουν τα χρηματα.

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα οτι και να επιλεξεις ιδια δουλεια θα σου κανει.

Εγω θα πηγαινα σε Αmd x2 Η Χ3 εαν σου βγαινουν τα χρηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...